Hammarby Sjöstad

Lugnets allé 67, vån 3

 • BUD: 4 650 000 kr
 • 78 kvm
 • 3 RoK
 • 4 963 kr/mån

Underbar 3:a med stora fönster och balkong!

Ett perfekt hem för den växande familjen! Här bor du i en ljus lägenhet med stora fönster och genomgående ljusa väggar samt vackra ekgolv. Båda sovrum vetter mot den lugna innergården och ger dig en god natts sömn. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum-perfekt för de större helgmiddagarna med familj och vänner! Utöver detta har du en stor, möblerbar walk-in-closet/ förråd och fullt utrustat badrum med kombimaskin. Balkongen når du från det stora sovrummet.

Här bor du intill glittrande Hammarby sjö och flertalet restauranger, sköna joggingstråk och självklart får ni ett av Stockholms bästa lägen med närhet till allt från shopping till parker och småbåtshamnar.

I Hammarby Sjöstad finns allt man kan önska, med butiker, bageri, banker, caféer och flera trevliga och bra restauranger och du har från din bostad promenadavstånd till allt detta! Närheten till vatten överallt ger en härlig känsla, varför inte ha båten här! 3 minuters promenad till tvärbana och buss. För er som ska till Södermalm finns gratisfärjan som går året om.

Missa inte visningarna!

Pris / bud

4 350 000 kr
 • Aktuellt bud: 4 650 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  2 tis 27 aug 20:44 4 650 000 kr
  1 mån 26 aug 16:08 4 600 000 kr

Mäklare

Vardagsrum
Från vardagsrum mot kök och hall
Stora fönster skänker massvis med ljus till bostaden
Detaljer i vardagsrum
På bild fr vänster: klädkammare, 2 st sovrum och badrum
Sovrum 1
Balkong med utgång från stora sovrummet
Balkong
Sovrum 1 mot inre hall
Sovrum 2
Badrum
Hall
Utsikt från köksfönster
Utsikt från köksfönster
Välkommen till Lugnets Allé 67
Föreningens innergård
Lumabryggan
Restaurang Göteborg
Skansbron mellan Södermalm och Hammarby Sjöstad
Underbar småbåtshamn

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
78 kvm
Månadsavgift:
4963 kr
Pris:
4 350 000 kr
Lgh Nr:

4040

Våning:
3/4
Byggår:
2002
Område:

Hammarby Sjöstad

Andelstal:
0,87300%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Sjöstadsudden

Bildades
2008
Byggår

2002

Hiss
Ja
Våning
3/4
Andelstal

0,87300

Andelstal insats

0,87303%

Andelstal avgift

0,89368%

Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

Brf Sjöstadsudden är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008 och består av 126 lägenheter varav 122 st är upplåtna med bostadsrätt och 4 st med hyresrätt. Föreningen innehar fastigheten Stockholm Viken 1 med tomträtt. Föreningens byggnader färdigställdes i december 2002 - mars 2003 och består av 8 620 kvm bostadsarea och 584 kvm lokalarea. Föreningen förfogar även över 8 lokaler, vilket inkluderar såväl restauranger som butiks- och kontorslokaler. Under byggnaderna finns garage som också tillhör föreningen. Föreningen utgör Lugnets Allé 61, 63, 65, 67, 69, 71 samt Sickla Kanalgata 3, 5, 7, 9, 11.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning genom fjärrvärme och solfångare. Ventilation: Frånluft

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Det finns även cykelförråd och en grovtvättstuga med torkrum. På innergården finns 17 kolonilotter med förråd och kompost som förmedlas via kölista (se länk till vänster Kolonilotter).

TV/Internet

Brf Sjöstadsudden har Com Hem som leverantör av kabel-TV, bredband och telefoni. Avgiften per lägenhet är ca. 20 kronor per månad och ingår i avgiften. Avgiften är endast en anslutningsavgift, för programutbud och tjänster får var och en betala. Anslutningarna till Com Hem finns i flera rum. Bostadsrättsinnehavarna tecknar själva abonnemang hos valfri leverantör via OpenNet som erbjuder ett stort antal alternativ inom TV, Internet och telefonitjänster.

Parkering

Föreningen har ett garage med 48 parkeringplatser samt 7 platser på gatan. På 12 av garageplatserna finns laddmöjligheter för elbilar respektive laddhybrider.

Kostnad: garageplats 1500 kr/mån. Plats med laddmöjlighet: 1750 kr/ mån. P-plats på gatan 1100 kr/mån. Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL:

Funktionell hall med ljusa väggar, mörkt klinker på golv och förvaringsmöjligheter i tre garderober. Plats för skoställ, hatthylla och förvaringsmöbel. Från hallen når du kök och vardagsrum.

KÖK:

Underbart kök med ordentliga arbetsytor och utrustat med gasspis, ugn, mikro, diskmaskin, dubbla K/F samt mycket förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Arbetsytor i massiv trä. Matplats intill fönster. Ekgolv.

VARDAGSRUM:

Från köket når du det rymliga vardagsrummet. Samma fina golv som i kök och ljusa väggar. Här fins plats för stor soffgrupp, TV och medieförvaring, bokhyllor och annan passande inredning.

Sovrum 1:

Det stora sovrummet rymmer 2 garderober, dubbelsäng sängbord. Utgång till balkongen.

Sovrum2:

Rogivande sovrum med plats för säng, garderob och annan passande inredning.

Badrum:

Fullt utrustat badrum med badkar, wc, handfat, kommod samt kaklade väggar och klinkers på golv. Kombimaskin.

Klädkammare:

Rymlig klädkammare finna i den inre hallen.

Förråd:

Till bostaden hör ett förråd i källaren

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 963 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV, bredband och ett kollektivt bostadsrättstillägg.

  Hushållsel
  150 kr/månad
  Hemförsäkring
  277 kr/månad
  Summa driftskostnader
  427 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 162 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Hammarby Sjöstad är en naturlig fortsättning på Stockholm innerstad och Södermalm. Hammarby Sjöstad tillhör sedan 1 januari 2007 organisatoriskt Södermalms stadsdelsförvaltning. Södermalm har idag ca 100 000 invånare. Stadsdelen Södermalm består av de gamla stadsdelsförvaltningarna Maria-Gamla Stan och Katarina-Sofia där Hammarby Sjöstad förut ingick.

  Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden. När Sjöstaden är fullt utbyggd kommer här att finnas 11 500 lägenheter för ca 26 000 invånare.

  I Hammarby Sjöstad finns allt man kan önska, med butiker, bageri, banker, caféer och flera trevliga och bra restauranger. Närheten till vatten överallt ger en härlig känsla, varför inte ha båten här! Båtplatserna i området förvaltas av Stockholms stads idrottsförvaltning. Dessutom kan man vintertid åka skidor i Hammarbybacken.

  Mysiga Lumaparken runt hörnet. Nära till shopping i Ringen eller Sickla köpkvarter och bad vid Sicklasjön. Inom cykelavstånd finns även Nackareservatet och Hellasgården för rekreation, bad bastubad, löpning och skridskoåkning.

  Goda kommunikationer med tvärbanan och buss. Buss 71 trafikerar Slussen, buss 74 trafikerar Sickla köpkvarter alternativt Mariatorget på Södermalm. Till Södermalm kan du även ta färjan M/S Lotten kostnadsfritt, som går med 20-minutersintervall och 10-minutersintervall i rusningstrafik. Sommartid går även M/S Emelie som trafikerar Hammarby Sjöstad till Djurgården och Nybroviken.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Fredag 28 aug 2009
  Energiprestanda: 107 kWh/m2
 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!