Kvarnholmen-Nacka

Magasinsgången 9, vån 5

 • 5 150 000 kr
 • 67 kvm
 • 3 RoK
 • 3 913 kr/mån

Slående sjöutsikt och 3,5 meter i takhöjd!

Välkommen till ett hem med Stockholms vackraste sjöutsikt! Här bor du modernt och stilfullt eget våningsplan med fönster i 3 väderstreck och 3,5 meter i takhöjd. Bostaden har alla tänkbara moderna bekvämligheter med öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum samt två bra sovrum med bra förvaring. Du får ett påkostat kök och badrum, ett ljust och luftigt vardagsrum med slående panoramautsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp. I föreningen finns garage, festlokal och högst upp i huset (vån 12) en relaxavdelning med fantastisk utsikt. På Kvarnholmen hittar du också det mesta du kan önska av ett besök i stan, med både butiker och restauranger. Allt för ett bekvämt liv med andra ord! I öns gamla Spisbrödsfabrik kommer en minigalleria att ta plats, så du behöver inte lämna Kvarnholmen för dina vardagsärenden. En skön mix av bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, skola, kultur och rekreation. För den shoppingsugne finns Nacka Forum enbart 5 minuter i bil eller buss. Kommunikationerna till och från Kvarnholmen är många! Endast 3 minuter från porten finner du SL-båten som tar dig till Nybroplan på 15 minuter. Busshållplats finns 3 min från bostaden. Kom på visning!

Pris

 • Aktuellt bud: 5 380 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tor 19 sep 17:51 5 375 000 kr
  1 ons 18 sep 13:20 5 380 000 kr
  1 lör 31 aug 10:50 5 225 000 kr
  1 fre 30 aug 09:49 5 200 000 kr

Mäklare

Vardagsrum/ kök

Undebart kök med magnifik utsikt.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Sovrum 2

Master bedroom med skjutdörrsgarderober

Sovrum 2

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
67 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
3913 kr
Pris:
5 150 000 kr
Lgh Nr:

1401

Våning:
5/12
Byggår:
2016
Område:

Kvarnholmen-Nacka

Andelstal:
0,93%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Panorama i Nacka

Byggår

2016

Hiss
Ja
Våning
5/12
Andelstal

0,93%

Allmän information

Längs Kvarnholmens historiska kustremsa tar Stockholms kaxigaste skärgårdsboende form med historiska silobyggnader som förlaga. Här finns sammanlagt 96 eleganta bostäder med utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och stadens silhuetter. Stockholm Lighthouse består av olika delar som vi kallar Galleriet, Fyrtornet och Panorama.

Galleriet rymmer 16 etagelägenheter om två till tre rum och kök. Här möts du av dubbel takhöjd i vardagsrummet och panoramafönster från golv till tak. Fyrtornet rymmer 12 bostäder om tre till fem rum och kök.

Fyrtornet har fönster i tre samt ett stilrent köket som övergår i matplats och vardagsrum. Längst ned i huset ligger en fantastisk våning om fyra rum och kök med en terrass om nära 80 kvadratmeter som omsluter hela bostaden.

Den östligaste huskroppen i Panorama rymmer 20 unika fyror. De har ett helt ogenerat läge med balkonger mot Stockholms skärgård och en svårslagen utsikt. I bostäderna möts du av ett stort ljusinsläpp med vacker tvåstavsparkett och ljusa materialval som några av de grundläggande egenskaperna.

Den andra huskroppen i Panorama rymmer sammanlagt 48 bostäder om två till fem rum och kök. Här är utsikten riktad mot Stockholms inlopp, Djurgården och innerstaden. De bostäder som vetter söderut har utsikt över Nacka. Köks- och badrumsinredning är densamma som i den andra huskroppen. Oavsett storlek är bostäderna planerade med både en privat och en social del med gott om plats för umgänge. Samtliga bostäder har balkong med undantag för två bostäder i markplan som istället har egen entré.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX.

Övriga utrymmen

Lounge- och relaxavdelning finns högst upp i Fyrtornet. I bakre delen av den inglasade spången som förbinder hus 8 och 3 kommer en festlokal att finnas. Det finns även ett styrelserum samt övernattningsrum i hus 4 som nyttjas gemensamt med grannföreningen. I källaren finns förråd för förvaring av barnvagnar och cyklar.

TV/Internet

TV, internet och IP-telefoni från Telia. En digitalbox för TV tillhör lägenheten. För detta tillkommer en obligatorisk kostnad om 220 kr/mån.

Parkering

91 st garageplaster. Kostnad: Ca 1300 kr/ plats och månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder samt bra förvaring i form av en inbyggd garderob med praktiska skjutdörrar. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt med en planlösning som känns både trivsam och effektiv.

Kök

Lyxigt arbetskök med stänkskydd i storskaligt vitt kakel, grå skåpsluckor. Köket har allt ni behöver för en skön vardagsmiljö. Köket är utrustat med kyl/frys, mikro, diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll och en fläktkåpa. Samtliga vitvaror är både moderna och energisnåla.

Sovrum

Rogivande sovrum utan insyn. Här vaknar ni till en underbar utsikt och blickar ut över himmel och Saltsjöns glittrande vatten. Rummet är välplanerat och här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring via en garderobsvägg med praktiska skjutdörrar.

Sovrum

Är väldisponerat och kan användas som sovrum, barnrum eller varför inte ett hemmakontor. Rymlig garderob med skjutdörrar som erbjuder bra förvaring.

Vardagsrum

När ni kommer in i vardagsrummet slås ni direkt av härliga rymden, ljuset och den fantastiska utsikten. Här kan ni på första parkett njuta av storslagen panoramavy över Saltsjön och Stockholms inlopp. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket vilket erbjuder utmärkta sällskapsytor och skapar en naturlig samlingsplats i lägenheten.

Badrum

Exklusivt badrum med gott om svängrum. Badrummet är utrustat med golvvärme, handdukstork, dusch, vägghängd wc, samt tvättställ med kommod för praktisk förvaring. Påkostad mosaik på väggarna

Förråd

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 913 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och kallvatten.

Hemförsäkring
120 kr/månad
Varmvatten
157 kr/månad
Summa driftskostnader
277 kr/månad
Personer i hushållet
1

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Kvarnholmen är en helt ny stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård. Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt med plan för 2500 nya bostäder, 3000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Området erbjuder bra service mitt på ön, byggs ett stort centrum med livsmedel och annan närservice – från butiker, restauranger till tandläkare. Det nya centrumet beräknas stå färdigt till 2018. I närheten finns populära köpcentrumen Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som erbjuder flertalet butiker, restauranger, bio, gym etc.

  Kommunikationer

  Buss: 402 till slussen. Båt: Kvarnholmen – Nybrokajen. Bil: Kvarnholmen nås via bro från Nacka Forum eller från Danvikstull. Service: Nacka Forum och Sickla köpkvarter med affärer, restauranger etc. För Kvarnholmen planeras ett närcentrum med matbutik, apotek, vårdcentral m.m, vilket öppnar kring årsskiftet 2017-2018.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte