Huddinge - Glömsta - Vistaberg

Bergtoras väg 17

 • 5 995 000 kr
 • 155 kvm
 • 7 RoK
 • 6 171 kr/mån

Arkitektritat 2-plans parhus med inredd vind! Terrass med sol från morgon till kväll!

I detta unika arkitektritade parhus får du det bästa av två världar! Du får frihetskänslan av att bo i villa samtidigt som du får tryggheten i att bo i en bostadsrätt där tillsammans med andra får möjlighet att utveckla ditt boende på bästa sätt! Parhuset har 155 välplanerade kvadratmetrar, en egen trädgård med gräsmatta, päronträd och möjlighet för fler odlingar samt en trädäckad terrass. Allt för att hela familjen ska trivas, stora som små. Varför inte bjuda över hela tjocka släkten på grillmiddag, kortspel och boule? Husen i Brf Solbacken i Glömsta är ritade av arkitekt Joar Sörman som har utgått utifrån hur en modern familj i storstaden vill leva. Så låt oss gå in! Vi öppnar den blå dörren och kliver in i den ljusa och härliga entréhallen som erbjuder gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor i skoställ och hallmöblemang. Här står även en skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring. Direkt till höger hittar vi ett av bostadens lyxiga bad- och tvättrum med harmonisk hotellkänsla. Från entrén kommer vi till bostadens hjärta - nämligen kök och vardagsrum som erbjuder härligt ljus från spröjsade panoramadörrar och utgång till bostadens terrass och trädgård. Det luftiga köket är stilrent med ljusa skåpluckor, bistrokakakel, utrustat med bland annat dubbla integrerade kyl/frys, diskmaskin arbetsbänk i Carraramarmor och en fantastisk köksö. Här kan drömmen om att bli mästerkock verkligen slå in! Mellan kök och vardagsrum står en braskamin ger detta hem ytterligare värme och charm. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme att möblera med soffgrupper och TV. Följ trappan upp till övre plan, här finner du 4 generösa sovrum med allrum som idag disponeras som ett TV-rum. Även här finns ett luxuöst badrum med badkar och fönster! Följ trappan ytterligare en våning upp till det inredda vinden. Vindsplanet är utformat som ett stort rum och har flera användningsmöjligheter. Låt fantasin flöda och sätt er prägel så ni får ert drömrum! I idylliska Glömsta bor ni med närhet till naturen och Gömmaren som erbjuder flera badplatser. Glömsta är ett lugnt och familjevänligt område med flera förskolor och skolor, gym och lekplatser. Busshållplats ligger endast två minut bort och erbjuder goda förbindelser med buss till Huddinge C och pendeltåg därifrån som går till Stockholm C på ca 16 minuter. Tag chansen att förvärva detta drömboende! Välkomna hem.

Pris

5 995 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Välkommen till Bergtoras väg 17!

Stor trädäckad terrass

Entréplan - Stilfullt kök med vita snickerier i spegelutförande

Entréplan - Praktisk köksö med förvaring.

Entréplan - Matplats intill fönster och dörrar ut mot terrassen.

Entréplan - Matplats med vy mot uteplatsen

Entréplan - Fantastiskt mysigt kök med plats för stora middagssällskap

Entréplan - Integrerad diskmaskin och arbetsbelysning ovanför arbetsbänk.

Entréplan - Vacker och praktisk köksö. Integrerade K/F.

Entréplan - Mellan kök och vardagsrum står en härlig braskamin

Entréplan - Vardagsrum med utgång till terrassen

Entréplan - Elegant och rymligt kök med praktisk köksö.

Entréplan - Från köksö mot vardagsrum, förråd, trappa och hall

Entréplan - Tvättrum

Entréplan - Tvättrum

Entréplan - Tvättrum med bl.a. massor av förvaringsmöjligheter

Entréplan - Stor hall med skjutdörrsgarderob.

Entréplan - Rymlig hall med klinker på golv. Vattenburen golvvärme.

Vacker trätrappa tar er mellan våningsplanen

Övre plan - Master bedroom i gaveln

Övre plan - Fönster och fransk balkong i master bedroom

Övre plan - Garderobsvägg med skjutdörrar i master bedroom

Övre plan - Stort gavelsovrum med två fönster.

Övre plan - Garderober i sovrum

Övre plan - Sovrum med garderob

Övre plan - Arbetsrum/ sovrum med en garderob

Övre plan - Allrum / TV-rum

Övre plan - Vy från allrummet mot samtliga sovrum och badrum

Övre plan - Utsikt ned till den egna tomten

Övre plan - Badrum med badkar och vädringsfönster, övre plan

Övre plan - Badrum, övre plan

Vindsplan - Inredd vind med gavelfönster och två takfönster

Vindsplan - Massvis med förvaring i kattvinden

Vindsplan - Vinden kan med enkla medel göras om till ett sovrum

Välkommen till Bergtoras väg 17

På tomten finns ett externt förrådsbod om ca 7 kvm stort. Tillgång till el.

Härlig och plan tomt passar stora som små!

Beläget på en kulle med träd som närmsta grannar!

Sjön Gömmaren ligger ca 5 minuters promenad bort.

Välkommen till idylliska Glömsta- Vistaberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Entréplan

Alternativ planlösning entréplan

Övre plan

Vindsplan

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
7 RoK varav 4 sovrum
Boarea:
155 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
6171 kr
Pris:
5 995 000 kr
Lgh Nr:

7

Andelstal:
5,88%
Andelstal avgift:

0,0588

Andel av BRF nettoskuldsättning:
688 270 kr
Våning:
Byggår:
2016/2017
Område:

Huddinge - Glömsta - Vistaberg

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Solbacken i Glömsta

Bildades
2015
Byggår

2016/2017

Hiss
Nej
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Solbacken i Glömsta är en trevlig förening som består av 21 st bostäder fördelade i sju parhus (med två bostäder vardera) och sju ateljéhus som Tillsammans omfattar de 2317 kvm boarea. Föreningen ligger vackert inbäddat i naturen. Alla hus har egna uteplatser, putsade fasader med vackra detaljer som spröjsade fönster. På fastigheterna finns totalt 35 parkeringsplatser med elstolpe. Fastigheterna uppfördes 2016 /2017 av Eknors Fastighets AB. Arkitekt är Joar Sörman.

Föreningen innehar fastigheten med äganderätt.

Överlåtelseavgift om 1313 kr betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 525 kr/ pant betalas av pantsättaren.

Byggnaden

Fönster: Trä/aluminium med spröjs, 3-glas isolerglas, fasta eller vridfönster. El: 3-fas el i lägenheterna, individuellt abonnemang.

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen golvvärme via separata frånluftsvärmepumpar (Nibe F750). Samtliga plan har uppvärmning via vattenburen golvvärme. Mekanisk frånluftsventilation i kök och våtrum. Tilluft via ventiler i yttervägg.

Övriga utrymmen

Sophantering: Gemensamma kärl vid tomtgräns.

TV/Internet

Triple-play i form av Bredband, TV och telefon via fibernät, beställs och bekostas av varje enskild medlem. Internet: hastighet 100-100 Mbit.

Parkering

Till bostadslägenheten hör två parkeringsplatser med elstolpe.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

ENTRÉPLAN

Entré:

Praktisk och stor entré med vita väggar och grafitgrå klinkergolv. Här finns tre garderober med spegelklädda skjutdörrar. Den stora hallen erbjuder plats för skoställ och passande hallförvaring. Om behovet finns går det även att göra om till ett sovrum eller arbetsrum. (Se alternativ planritning). Infällda spotlights i tak med dimbar belysning.

Tvättstuga/ Duschrum:

Till höger kommer du till duschrum/ tvättstugan med helkaklade väggar och grafitgrå klinker på golv. Längst in finner du tvättstugan med bland annat tvättmaskin, torktumlare, linneskåp, diskho och arbetsbänk. Här står även värmepannan (Nibe 750). Vädringsfönster. Badrummet är utrustat med duschhörna, WC, tvättställskommod, badrumsskåp med belysning, spegel och el-uttag, handdukstork och vattenburen golvvärme.

Kök:

Elegant kök med ljusa köksluckor i spegelutförande, bistrokakel som stänkskydd och bänkskivor i Carraramarmor. Köket erbjuder er en praktisk köksö som kan användas som både arbetsyta och matplats. Förvaring under.
Genomgående hög standard på den maskinella utrustningen från Siemens. Utrustat med dubbla K/F, inbyggd mikro, inbyggd ugn, städskåp, diskho och . Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Matplats för 6-8 personer. Dubbeldörrar ut till terrassen. Golv i bred ektilja som fortsätter in i vardagsrummet. Infällda spotlights i tak med dimbar belysning.

Vardagsrum:

Mellan kök och vardagsrum står en härlig braskamin. Vardagsrummet rymmer soffgrupp, TV och soffbord. Även från vardagsrummet finns dubbeldörrar ut till terrassen.

Trädgård/ terrass/ förrådsbod:

Stor trädäckad (tryckimpregnerad furu) terrass i söderläge utanför kök och vardagsrum. Plats för utemöbler, blommor och planteringar. Övriga tomten består av gräsmatta och mot grannarna gränsas trädgården med en hög insynskyddande avenbokhäck. Grusade gång leder dig till utomhusförrådet med el. Förrådet är ouppvärmt och är ca 7 kvm stort.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1:

Master bedroom i gavel med stort fönster och en fransk balkong. Plats för dubbelsäng och inbyggd garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2, 3 och 4:

Övriga sovrum erbjuder en luftig och ljus känsla med garderober för maximal förvaring av kläder. I samtliga rum finns plats för säng, skrivbord och passande möblemang . Samma fina plankgolv i ektilja som i övriga bostaden och vattenburen golvvärme.

Allrum:

Allrummet disponeras idag som TV-rum. Detta kan givetvis göras om till ännu ett sovrum om man skulle önska.

Badrum :

Rymligt badrum med klinker på golv och stora vita kakelplattor på väggarna. Utrustat med badkar, WC, tvättställskommod, badrumsskåp med belysning, spegel och el-uttag, handdukstork, vattenburen golvvärme samt ett stort fönster. Infällda spotlights i tak med dimbar belysning.

VINDSPLAN

Inredd vind:

Vindsplanet är utformat som ett stort öppet rum och har flera användningsmöjligheter. Den har isolerade förvaringsutrymmen längs långsidorna. Stort fönster i gavel och två takfönster ger rummet en ljus och rymlig känsla.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
6 171 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår vatten.

Avgiftsändringar

1 december 2023 kommer avgifterna att höjas med 25%, avstämt med styrelsen 2023-10-25.

Driftskostnader
Hushållsel
1 298 kr/månad
Hemförsäkring
320 kr/månad
Summa driftskostnader
1 618 kr/månad

Hushållsel: kostnad för uppvärmning är inkluderad.

Personer i hushållet
4

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 26 nov 2020
  Energiprestanda: 34 kWh/m2
  Energiklass: B
 • Område
  Område

  På gångavstånd finns Gömmarens naturreservat med badmöjligheter. Du har även nära till Flottsbro med utomhusaktiviteter såsom skidåkning på vintern, utförsåkning och bad på sommaren. Busshållplats ligger endast två minut borter och erbjuder goda förbindelser med buss till Huddinge C och pendeltåg därifrån som går till Stockholm C på ca 16 minuter. Kommunen planerar även en spårvagnslinje som ska ska gå från Flemingsbergs Station till Älvsjö Station via Glömsta och Kungens Kurva.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök berörd kommuns hemsida för mer information.

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte