Östermalm- Sveakvarteren

Melodislingan 22, vån 2

 • 10 950 000 kr
 • 111 kvm
 • 4 RoK
 • 7 124 kr/mån

Stilfull, lyxig nyproduktion!

Välkommen till Sveakvarteren och till en modern, tidlös 4-rummare om 111 kvm som är omsorgsfullt designad med exklusiva material som genomsyrar hela bostaden! Brf Svea Symfoni erbjuder bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge med service, gym, övernattningslägenheter och lokaler för fest och möten.

Bostaden är omsorgsfullt designad med exklusiva material och ombonade interiören i naturliga färgskalor med emfas på jordnära material, där mjukt trä möter sten. Här samsas smarta, funktionella lösningar med utvalda, varma material som åldras med värdighet. Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där kök och vardagsrum är våningens sociala punkter med utgång till balkong. De två badrummen och de tre sovrummen gör detta till en perfekt familjelägenhet.
Från bostaden har du nära Tunnelbana (Stadion) och service samt promenadavstånd till både Östermalms puls samt lugnet vid Norra Djurgårdsstaden.

Det bästa av allt? Du blir den första som flyttar in!

 • Tillträde vecka 35.
 • Kontakta ansvarig mäklare för att lägga bud: 0761101006

Pris

10 950 000 kr

Mäklare

Svea Symfoni
Exteriör under produktion
Exteriör
Omgivning
Exteriör
Områdesbild
Exteriör
Exteriör
Pågående renovation av exteriör
Innergård
Löjtnantsgatan
T-bana station Stadion
Illustration av exteriör

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
4 RoK varav 3 sovrum
Boarea:
111 kvm
Månadsavgift:
7124 kr
Pris:
10 950 000 kr
Lgh Nr:

5-1202

Våning:
2/6
Byggår:
2019
Område:

Östermalm- Sveakvarteren

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Svea Symfoni

Bildades
2017
Byggår

2019

Hiss
Ja
Våning
2/6
Andelstal insats

0,9173

Andelstal avgift

1,054

Allmän information

Brf Svea Symfoni består av 103 bostadsrätter. Svea Symfoni erbjuder bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge om 600 kvm med service, gym, övernattningslägenheter och lokaler för fest och möten. Servicen som erbjuds i loungen är till för att förenkla din vardag och sätta guldkant på tillvaron. I Svea Symfoni finner du allt från yteffektiva och genomtänkta 2:or till generösa och luftiga 6:or med utrymme för hela familjen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX (Från- och tilluftsvärme med värmeåtervinning).

Övriga utrymmen

I bostadsprojekten Svea Serenad och Svea Symfoni finns en lounge som de boende kan nyttja. Loungen kommer att bli ett förlängt hem för de boende, bemannad dagtid och med färska tidningar, kaffe och olika typer av service, liknande den som man kan få på ett hotell. Det finns också gym, öppen spis, soffor, fyllda bokhyllor, festlokal och övernattningslägenheter.

Parkering

Garage i två plan som delas med grannföreningen Brf Svea Serenad. Ingång via Löjtnantsgatan 9C. Brf Svea Symfoni har tillgång till 70 garageplatser av 144. Kostnad: ca 2450 kr/ mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

I hallen finns varmgråa klinkers med kalkstenskaraktär. Väggar, innerdörrar samt dörrfoder håller genomgående en ljus gråbeige ton vilket ger en ombonad karaktär.

Kök och vardagsrum

Kökskoncept Lotus är det sparsmakade, skandinaviska alternativet. Det vita, släta SieMatic köket, tillsammans med ljusinsläppet från rummets generösa fönster- och dörrpartier bildar ett kök som kännetecknas av mycket ljus och rymd. Utrustat med skåpsluckor i Lotus White, bänkbelysning under väggskåp. Bänkskiva och stänkskydd från Silestone. Vitvaror från Miele i svart glas, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Integrerade vitvaror från Miele, kyl/frys och diskmaskin. Fläkt från Pandora. Köket öppnas upp mot vardagsrummet som är bostadens sociala mittpunkter. Utgång till balkong.

Sovrum

Här finns tre rogivande sovrum med samma fina vitpigmenterade golv och slätmålade väggar som i övriga bostaden.

Badrum och gäst-WC med dusch

Stilfullt badrum med grå klinker på golv och vitt matt kakel på väggarna. Utrustat med WC, tvättställ, kommod Aspen och spegel med belysning från Flos, handdukstork. I badrummet finns utöver detta ett stilfull badkar och en tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Övrigt:

För mer detaljerad info läs Inredningsbroshyren under fliken Dokument.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  7 124 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme, vatten, basutbud TV ochPlusserviceavgift.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!