Vasastan/ Hagastaden

Nina Einhorns gata 1, vån 10

 • BUD: 8 050 000 kr
 • 92.5 kvm
 • 4 RoK
 • 4 762 kr/mån

Påkostad 4:a med två balkonger!

Äntligen! En exklusiv 4:a på våning 10 (högst upp på denna del av huset) med tre ordentliga sovrum, två balkonger med sol från dag till kväll, två badrum, vackra stora fönster och en omsorgsfullt design genomsyrar hela lägenheten. På denna del av huset har du ingen som bor ovanför er- vilket självklart är optimalt om man vill ha de tyst och ostört hemma.

Denna 4 rummare erbjuder dig dessutom ett stilfullt Marbodal-kök i ljusgrå kulör som ger en varm och neutral ton till bostaden och accentueras av de vackra detaljerna i koppar och rosé. Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där kök och vardagsrum är bostadens sociala mittpunkt, medan sovrummen ligger avskilda och ostörda. Här andas funktion, lugn och rymd som balanseras med närhet till stadens puls och fart.

Som medlem i föreningen har ni tillgång till bland annat den gemensamma takterrassen.

Runt knuten har du nära till allt du behöver; vacker natur, livsmedelsaffärer, caféer, restauranger och oslagbar kommunikation.

Denna bostad bör inte missas!

Pris

7 875 000 kr
 • Aktuellt bud: 8 050 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  2 sön 22 sep 19:28 8 050 000 kr
  1 sön 22 sep 19:25 8 030 000 kr
  2 sön 22 sep 19:23 8 020 000 kr
  1 sön 22 sep 19:23 8 010 000 kr
  2 sön 22 sep 19:21 8 000 000 kr
  1 sön 22 sep 19:11 7 960 000 kr
  2 sön 22 sep 19:09 7 950 000 kr
  1 sön 22 sep 18:57 7 935 000 kr
  2 sön 22 sep 18:42 7 925 000 kr
  1 fre 20 sep 17:20 7 900 000 kr
  2 fre 20 sep 13:04 7 875 000 kr

Mäklare

Underbart kök/vardagsrum med stilfull köksö
Vackra detaljer och funktioner i kök
...som exempelvis denna vinkyl
Master bedroom
Möblerbar inre hall med utgång till balkong 1
Balkong 1
Balkong 2 nås från vardagsrummet/ köket
Gäst-wc med dusch
Lyxigt badrum
Detaljbild, vy från balkong
Hagaparken inom promenadasvtånd

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
4 RoK varav 3 sovrum
Boarea:
92.5 kvm
Månadsavgift:
4762 kr
Pris:
7 875 000 kr
Lgh Nr:

5-2004

Våning:
10/12
Byggår:
2019
Område:

Vasastan/ Hagastaden

Andelstal:
0,63330%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Hagaterrassen 1

Bildades
2016
Byggår

2019

Hiss
Ja
Våning
10/12
Andelstal

0,63330

Andelstal insats

0,58940

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Hagaterrassen 1 bildades 2016 och består av 204 bostadsrätter fördelade på två huskroppar med 8 trappuppgångar. Fastigheten Stockholm Enzymet 2 som husen står på ägs av föreningen. Huskropparna är mellan 6-12 våningar med underliggande garage/ källare. Individuell varmvattenavändning via undermätare.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen

-Gemensam takterrass och gemensamhetslokal nås via Nina Einhorns Gata 3 och 5.

-Cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum finns i anslutning till alla trapphus.

-Två gemensamma tvättstugor. En i varje huskropp.

-Lägenhetsförråd finns i källaren.

-Sopsug med nedkast på två ställen på gården. Källsortering finns i bottenplan på huset.

TV/Internet

Kabel-Tv med basutbud ingår i månadsavgiten. Fiber indraget till huset. Kollektivt abonnemang för bredband, kostnad 275 kr/ mån.

Parkering

Garage med 72 bilplatser och 10 st MC-platser. Det är separat kö till platserna. F.n är det 10 personer i kö, avstämt 2019-09-11 med Veidekke Nära som förvaltar platserna. Garage: 2250 kr/mån MC plats: 625 kr/mån

Från kvartal 2, 2020 kommer föreningen ha tillgång till ytterligare 10 platser i ett intilliggande garage.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Genomgående robusta innerdörrar i trä och vackra vitpigmenterade ekgolv i hela bostaden (utom i våtutrymmen).

Hall:

Funktionell hall med två garderober med överskåp. Här finns plats för hatthylla, skoställ och annan hallinredning. På golvet ligger slitstarkt klinkers. I den inre hallen har du rum för bokhylla och läs-/arbetshörna. Vitmålade väggar.

Balkong 1:

Mellan rum 1 och 2 finns en härlig balkong där solen skiner till kvällen. Här finns plats för utemöbler som soffgrupp och grill.

Gäst-wc/dusch:

Helkaklade väggar i vitt och klinker på golv. Utrustat med wc, kommod, spegel och en dusch med vikbara glasväggar. Dimmerbelysning.

Sovrum 1:

Underbart master bedroom med målade väggar i en harmonisk blå kulör som bryts av de fem platsbyggda garderoberna i längs väggen med tillhörande överskåp. Sovrummet har tre fönster vara ett vetter mot balkong 1.

Sovrum 2:

Mysigt sovrum med inbyggd garderob och två fönster varav ett vetter mot den balkong 1. Väggarna är målade i puderbeige kulör och här finns plats för säng, nattduksbord och passande inredning. Ekparkett.

Sovrum 3:

Samma fina ekgolv som i de andra sovrummen. Här är väggarna i en grågrön kulör. Plats för säng och byråer samt passande inredning.

Badrum:

Badrum med SPA-känsla! Takdush från Tapwell i rosé som går hand i hand med de övriga beslagen, krokar och blandaren. Utrustat med wc, väggskåp, kommod, tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger klinker i hexagonmönstrat, grått klinkers och på väggarna ligger det storskaligt vitt kakel.

Kök:

Påkostat Marbodal-kök med massor av förvaring i de många ljusgrå luckorna. Designen tillsammans med funktionen andas lyx och inspirerar till matlagning. Arbetsytor i vacker stenkomposit (London Grey), stänkskydd i vitt, blankt kakel med fasade kanter samt behaglig, dimmbar arbetsbelysning ovan. Snygg köksblandare (Tapwel) i rosé.

Här finns all maskinell utrustning du kan tänka dig; integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggd micro och dubbla K/F. Köksön är inte bara elegant utan bidrar även med ytterligare förvaring och en vinkyl med plats för 50 flaskor. Perfekt arbetsyta eller serveringsyta för inför middagarna med vänner och familj. Matplats för stora sällskap intill fönster.

Vardagsrum:

Luftigt och ljust vardagsrum med många fönster. Gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV och passande möblemang. Den öppna planlösningen gör det till en självklar plats för mingel och middagar i goda vänners lag! Utgång till balkongen.

Balkong 2:

Balkong i söderläge. Njut av din balkong varma sommardagar med utsikt över Hagastaden! Plats för bord och stolar.

Förråd:

På källarplan finns tillhörande förråd till bostaden.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 762 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  Inkl. värme och kallvatten.

  Hushållsel
  224 kr/månad
  Hemförsäkring
  307 kr/månad
  Varmvatten
  335 kr/månad
  Summa driftskostnader
  866 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 162 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Hagastaden är ett nytt område som blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här smälter bostäder och arbetsplatser samman i en modern och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse men med vackra och lugna Hagaparken och Brunnsviken runt knuten.

  Förutom allt det som närmiljön i Vasastan och de nya stadskvarteren har att erbjuda, får boende i Hagastaden svårslagna kommunikationer. Citybanan, pendeltåg med nedgång till den nya stationen i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan, ca fem minuter till fots. När stationen Hagastaden på tunnelbanans Gula linje mellan Odenplan och Arenastaden öppnar finns en av nedgångarna endast ca 20 meter bort.

  För den som vill ta bilen ligger också överdäckade E4/E20 helt nära.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!