Ursvik/Sundbyberg

Forskningsringen 82A, vån 6

 • 1 900 000 kr
 • 34 kvm
 • 1.5 RoK
 • 2 586 kr/mån

Fantastisk yteffektiv 1.5:a högt upp i huset!

Högt upp i huset finner du denna optimalt planerade 1.5:a! Genom hela lägenheten löper en vitlaserad ekparkett som tillsammans med en grå och vit färgskala skapar en känsla av rymd i den öppna planlösningen. Bostaden erbjuder dig stora fönster, balkong med många soltimmar och låg avgift! Att den dessutom är optimalt planerad går inte att missa! Här rymmer en sovalkov, ett ordentligt kök i modernt utförande som är öppet mot vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med med allt från diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn och kyl/frys i rostfritt utförande. Badrummet är helkaklade väggar och klinker på golvet. För matinköp finns Willys och Ursvik Närlivs. Gym finns några minuter bort och shopping och annan service hittar du bland annat i Kista galleria och Sundbybergs centrum. Kommunikationerna är goda och till 2023 planeras dessutom att tvärbanan ska rulla via Ursvik. Välkommen på visning!

Visning

 • Tor 23/03Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning.
 • Söndag 26/3 kl 13:00-13:40Välkommen!

Pris

1 900 000 kr

Mäklare

Välplanerad bostaden med öppen planlösning

Utgång till den stora balkongen!

Kök och matplats

Matplats för 4-6 personer

Matplats intill fönster

Stilfullt kök i grå kulör och stora fönster

Balkong med plats för utemöbler och odlingar

Mot allrum

Vardagsrum

Sovalkoven rymmer stor säng

Från matplatsen mot hall och badrum

Välkomnande och funktionell hall

Modernt badrum med dusch, kombimaskin och gott om förvaring

Från innergården mot fasaden.

Välkomna till Forskningsringen 82A

Bo intill grönskande skog!

Lokala matbutiken!

Träningsanläggning för de hurtiga!

Kymlingeskolan- grundskola

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
1,5 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
34 kvm
Enligt Bostadsföreningens ekonomiska förvaltare SBC
Månadsavgift:
2586 kr
Pris:
1 900 000 kr
Lgh Nr:

21201

Andelstal:
0,63500 %
Andelstal avgift:

0,69935 %

Våning:
6/8
Byggår:
2021
Område:

Ursvik/Sundbyberg

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Vaktstugan

Bildades
2017
Byggår

2021

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Vaktstugan bildades 2017 och består av 106 bostadsrätter. Föreningen är en äkta brf som innehar marken med äganderätt på adresserna Forskningsringen 80-84. Överlåtelseavgift till föreningen betalas av bostadsrättshavaren, ca 1 312,50 kr. Pantsättningsavgift till föreningen betalas av köpare med 525 kr / pant.

Bostadsrättsföreningens nettoskuldsättning: 554 285 kr. Underlagen för beräkningen kommer från årsredovisning 2021. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. (Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. F med återvinning.

Planerade renoveringar

Inga renoveringar i behov då huset är nyproducerat.

Övriga utrymmen

Till varje bostad hör ett källarförråd. Gemensamma cykelrum på källarplan i respektive hus. Barnvagnsrum, och soprum finns. Festlokal/ övernattningslägenhet ligger i port 80.

TV/Internet

TV och bredband finns anslutet till det lokala fibernätet via Sundbybergs Stad. För bredband har föreningen anslutit sig med Tele2. Obligatorisk tillägg om 220 kr / mån.

Parkering

Föreningen har 68 st garageplatser à 1100 kr/mån, 6 st garageplatser med el-laddning à 1700 kr/mån . 38 personer i kö till garageplats samt 9 personer till elplats. Kontakta föreningens förvaltare SBC, för att ställa dig i kö.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med ett städskåp , linneskåp och garderob till höger och hatthylla. Säkerhetsdörr ger ett tyst och säkert boende. Klinkerplattor i hallen som sedan går över till vitpigmenterad 3-stavsparkett i ek.

Kök

Stilrent kök i grått utförande med bra arbetsytor och gott om förvaring. Stänkskydd består av vitt kakel och bänkbelysning i form av spotlights som ger ett behagligt arbetsljus. Perfekt kök för dig som gillar att laga mat. Köket har hög maskinell utrustning med inbyggd micro, kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, integrerad fläktkåpa. Trivsamt kök med matplats för 4 -6 personer. Ugn och micro i rostfritt med svarta detaljer. Öppet mot vardagsrum.

Allrum

Lättmöblerat sällskapsrum med öppen planlösning mot köket. Ingång till sovalkoven. Genom hela lägenheten löper samma vitlaserade ekparkett som tillsammans med en grå och vit färgskala skapar en känsla av rymd i den öppna planlösningen.

Badrum

Fräscht och rymligt duschrum med dusch med raka duschväggar av glas. Vacker stående tegelsättning på väggarna, klinkers av granitkeramikplattor på golvet, WC och rymlig kommod med fullutdragslådor. Rund spegel med dimbar belysning. Kombimaskin.

Förråd

Separat förråd finns på källarplan.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 586 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatorisk tillägg om 220 kr / mån för bredband & TV.

Avgiftsändringar

Från och med april höjs avgiften med 2% (indexhöjning), avstämt med styrelsen 2023-02-15.

Driftskostnader
Hushållsel
600 kr/månad
Hemförsäkring
175 kr/månad
Varmvatten
60 kr/månad
Summa driftskostnader
835 kr/månad
Personer i hushållet
3

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 6 okt 2022
  Energiprestanda: 66 kWh/m2
  Energiklass: C
 • Område
  Område

  Ursvik har vuxit till en plats som blivit den perfekta blandningen mellan lugn och citypuls. Strax intill Altia finns lekplatser, gräsmattor, fotbollsplaner och förskolor. Bara ett stenkast bort finns skolor, friluftsområden, gym, restauranger och service. Här ligger också Ursviks motionsgård där du förutom motionsspår även hittar kafé, utegym, bastu, omklädningsrum och platser där du kan grilla. De år Stockholm har tur att få snö prepareras även skidspår här. Här finner du den perfekta platsen att skapa balans, vare sig du spenderar dagarna i bullrig skolmiljö, intensiv mötesmiljö eller med lugna skogspromenader finns här en plats för alla. Vare sig du vill varva ner eller varva upp.

  Kommunikationer

  Du kan ta dig till och från Ursvik på många olika sätt. Bussar kör dig till tunnelbanestationerna eller Sundbyberg centrum. Gillar du att cykla finns det ett generöst utbud cykelslingor som tar dig praktiskt taget vart du vill. Med bil är du snabbt ute på E18 och tack vare Kymlingelänken når du enkelt E4:an. Tvärbanan byggs just nu ut och inom några år står den klar med två hållplatser i Ursvik, ett perfekt komplement till bussen.

 • Allmänt

  Andel av BRF:s nettoskuldsättning: 554 285 kr

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte