Kista-Kistahöjden

Heklagatan 64C, vån 2

 • 1 850 000 kr
 • 44.2 kvm
 • 2 RoK
 • 2 833 kr/mån

Perfekt planerad 2:a med allt du behöver!

Välkomna till denna optimalt planerade 2:a i populära Kistahöjden! Här får du allt du behöver i en lägenhet; ett rogivande sovrum med plats för stor säng, ett komplett och luftigt kök från Ballingslöv med all maskinell utrustning du vill ha, ett fräscht badrum med kombimaskin och komfortvärme i golv. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till social tillvaro samtidigt som det är perfekt för mysiga hemmakvällar. Från vardagsrummet når du den stora balkongen som du kan göra till din egna oas med utemöbler och blommor. Bostaden är belägen intill natur och rekreation samtidigt som du bor nära till goda kommunikationer, bad, skolor och Kista Galleria med sammanlagt cirka 180 butiker. Här finns även restauranger, caféer, hotell, biograf, gym, bowling och gokart. Ca 200 meter bort från bostadsområdet finns en busshållplats varifrån bussar går var 10:e minut till bl.a Kista där du med T-banan tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. Från samma busshållplats går flygbussar direkt till Arlanda och Brommaplan. Varmt välkommen!

Pris

1 850 000 kr

Mäklare

Rymligt vardagsrum och matplats

Detaljbild, vardagsrum

Med utgång till balkong

Balkong med gott om plats för utemöbler och blommor

Detaljbild, balkong

Från vardagsrum mot kök och sovrum

Matplats för 3-6 personer

Bra arbetskök med mycket förvaring och all maskinell utrustning man behöver!

Luftigt och modernt kök från Ballingslöv

Snygg bänkskiva i granit

Sovrum med plats för stor säng om man önskar tack vare de flyttbara garderoberna

Badrum med kombimaskin, dusch med glasdörrar, komfortvärme och helaklade väggar

Rymlig hall med 2 garderober, 1 städskåp och 1 linneskåp

Välkomna till Heklagatan 64C

Kistamässan

Kista Galleria med massor av restauranger, bio och shopping!

Kista Centrum

Kista Galleria

Heklagatan-Områdesbild

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
44.2 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
2833 kr
Pris:
1 850 000 kr
Lgh Nr:

231565001-1064C

Våning:
2/2
Byggår:
2016
Område:

Kista-Kistahöjden

Andelstal:
1.05661 %

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Kistaterrassen

Bildades
2015
Byggår

2016

Hiss
Nej
Våning
2/2
Andelstal

1.05661 %

Andelstal avgift

1.05676

Markägare
Marken är tomträtt
Allmän information

Brf Kistaterrassen bildades 2016 och består av 11 st tvåvåningshus. Moderna och välplanerade lägenheter med radhuskänsla. I de 11 husen finns mellan 6 och 18 bostadslägenheter i vardera, totalt 111 lägenheter. Husen är grundlagda med delvis isolerad betongplatta på mark och delvis med betongplintar, stålpelare och limträbalkar. Till föreningen betalas en överlåtelseavgift om 1190 kr betalas av köparen och pantsättningsavgift om 476 kr / pant betalas av pantsättaren.

Byggnaden

I Kista i norra Stockholm i det nya bostadsområdet Kistahöjden har Rikshem uppfört 111 bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är fördelade på 11 mindre tvåvåningshus placerade längs Heklagatan. Lägenheterna består av 1-2 rum och kök om 31 - 47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna.

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme. Lägenheterna värms upp med vattenburna element. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.

Planerade renoveringar

Underhållsbehovet bedöms som lågt eftersom byggnaden är nybyggd. Ett belopp motsvarande 50 kr/kvm bostadsarea avsätts årligen för att säkerställa underhållet av husen.

Övriga utrymmen

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2, 5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Tvättstuga finns inte. Alla lägenheter är upprustade med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Grönområden, gemensamma parkeringsplatser och lekplats.

TV/Internet

Kabel-TV och Bredband levereras via öppen fiber. Tecknas och debiteras enskilt av medlem.

Parkering

Det finns 46 parkeringsplatser som hyrs ut till en kostnad av 400/månad. Det är separat kö till platserna.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Funktionell hall med klinker på golv och vita väggar som fortsätter in i lägenheten. Här finns plats för avhängning i kapphyllan och i två garderober och ytterligare förvaring i linneskåp och städskåp.

Sovrum:

Rogivande sovrum om ca 7 kvm med två garderober och plats för säng och skrivbord samt passande inredning.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa, medieförvaring, matbord och annan passande inredning. Från rummet når du den härliga balkong där du enkelt kan göra till din egna oas med utemöbler och blomkrukor!

Kök:

Ljust och luftigt kök från Ballingslöv med med mycket förvaring i de många skåpluckorna i vitt som bryts av den vackra bänkskivan i grå granit. Köket är utrustat med K/F, diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och diskho och mikrovågsugn. All maskinell utrustning finns för ett bekvämt boende.

Duschrum/WC:

Rymligt och fräscht duschrum om ca 4 kvm med helkaklade väggar i vitt och grå klinkers på golv. Utrustat med dusch med glasdörrar, wc, handfat med praktisk kommod och egen kombitvättmaskin. Komfortvärme (el) i golv.

Övrigt:

Till lägenheten hör ett förråd strax utanför ytterdörren om ca 1-2 kvm.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 833 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten.

Avgiftsändringar

Inga planerade avgiftsändringar.

Driftskostnader
Hushållsel
300 kr/månad
Hemförsäkring
147 kr/månad
Summa driftskostnader
447 kr/månad
Personer i hushållet
2

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus. Här bor man med direkt närhet till naturen. Naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader och friluftsliv. Här finns även en fornlämning i form av ett röse. Kista gränsar också till Järvafältet, ett av länets största naturreservat med ca 2 000 hektar mark, som bjuder in till olika friluftsaktiviteter. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall samt ett träningscenter.

  Kommunikationer

  Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen. Tunnelbana är det några få minuters promenad till T-banestationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den bilburne nås E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte