Bromma - Mariehäll

Masugnsvägen 86, vån 2

  • 4 450 000 kr
  • 66 kvm
  • 3 RoK
  • 4 071 kr/mån

Nyproducerad 3:a med balkong intill Bällstaviken!

Bli först att flytta in i denna toppenfina 3:a med stor balkong med utsikt över den glittrande Bällstaviken. Balkongen ligger dessutom i härligt söderläge mot grönskande innergård! Bostaden erbjuder på välplanerade kvadratmetrar, många fönster och exklusiva tillval för den extra lyxkänslan (tillval för ca 140 000 kr!) På golvet ligger en 3-stav, vitpigmenterad mattlackad parkett och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Elegant Marbodalkök med luckor i en sandbeige/grå kulör. Här finns allt du behöver för ett bekvämt boende, integreradeK/F och inbyggd mikro, ugn och spis av Siemens. Köksbänken består av är en slitstark och påkostad bänkskiva (Beach Grey), i kvartskomposit. Från köket öppnad det upp mot vardagsrummet som har fönster i två väderstreck. Två bra sovrum med fönster mot den grönskande innergården. Masugnsvägen 86 ligger precis vid strandpromenaden och med tvärbanan ett stenkast från porten. Utmärkt bostad för dig som gillar natur och sjölivet samtidigt som närheten finns till Sundbybergs puls i Signalfabriken och längst Landsvägen. På några minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. För den shoppingsugne finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på promenadavstånd. För den som vill in mot stan är det enklast att ta en promenad eller cykla längst vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Välkommen till det ljusa livet invid ån! * Räntegaranti! Räntegarantin innebär att Skanska kompenserar för den höjda kostnaden för bostadsrättsföreningens lån under de fyra första åren. * Tillträde 19 september 2023. * Se tillvalslistan under "Dokument" på vår hemsida. * Kontakta ansvarig mäklare för mer information/ framföra bud.

Pris

4 450 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Välkommen till Brf Åstranden 5

Masugnsvägen 5

Ett stenkast från glittrande Bällstaviken!

Framsida och baksida av huset.

Under konstruktion- Stilfullt kök

Under konstruktion- utgång till balkongen.

Under konstruktion- - Sovrum 1 (ca 13 kvm)

Under konstruktion- kök

Under konstruktion- Vy från kök mot vardagsrum

Bällstaån

Marabouparken

Bromma Blocks

10 min promenad till trevliga Sundbyberg

Många mysiga restauranger och butiker i Signalfabriken

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
66 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
4071 kr
Pris:
4 450 000 kr
Lgh Nr:

2-1202

Andelstal:
0,8719 %
Våning:
2/9
Byggår:
2023
Område:

Bromma - Mariehäll

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Åstranden 5

Bildades
2021
Byggår

2023

Hiss
Ja
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Åstranden 5 är en äkta förening som äger innehar marken med äganderätt. Föreningen består av 107 bostadsrätter fördelade på 3 st flerbostadshus. Två lokaler. Planerade verksamheter är butik och kontor/salong. Föreningens adresser är Masugnsvägen 80-88. Kvarteret består av tre ståtliga huskroppar vända mot Bällstaviken, och mellan dem breder två gröna, soliga gårdar ut sig.

Byggnaden

Brf Åstranden 5:s hus är svanenmärkta. Ett Svanenmärkt hus är både energieffektivt och håller hög kvalitet. Svanens krav handlar inte bara om miljöpåverkan. De har även krav på kvalitet och funktion eftersom bostadens livslängd också har stor påverkan på hur vi använder naturens resurser. En Svanenmärkt bostad innebär bland annat lägre energianvändning än byggkraven i Sverige idag. Dessutom finns det hårda krav på vilka kemikalier och ämnen man får använda när man bygger huset. Även kvalitet är en viktig aspekt av Svanen eftersom en Svanenmärkt bostad också ska erbjuda en god inomhusmiljö. Kvaliteten på den luft som vi andas in och tillgången till dagsljus i bostaden är av stor betydelse för vår hälsa. I miljömärkning enligt Svanen finns bland annat krav på radon, fuktsäkert byggande, ventilation, buller, dagsljus och användning av kemikalier.

I ett nybyggt och Svanenmärkt flerbostadshus från Skanska är energianvändningen därmed minst 15 procent bättre än kraven för nybyggda hus.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme, med radiatorer i lägenheterna. Mekanisk frånluft.

Övriga utrymmen

Två gröna innergårdar med fina lekytor för barnen, platser för avkopplande stunder samt en mysig grillplats. En mur och en grönskande sluttning med trappor ned till strandpromenaden ger dig som bor här en privat känsla samtidigt som du bara har några steg ner till vattnet. På gården finns flera cykelparkeringar med tak, fler cykelplatser finns på entréplan och i garaget. Lägenhetsförråd i källarplan.

TV/Internet

TV (basutbud), Bredband och telefoni via Ownit. Obligatorisk kostnad på 200 kr tillkommer för TV (bas), bredband och telefoni.

Parkering

Föreningen disponerar 37 garageplatser i garaget varav 4 med laddningsmöjlighet för elbil. Kostnad: 1800 kr / mån respektive 2200 kr/ mån för elbilsplats.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall:

Funktionell hall med slitstarkt klinker på golvet i anslutning till entrén, väggar målade i grå/beige kulör (NCS S 1002-Y) som fortsätter in i övriga bostaden. I hallen finns två garderober med spegelklädda skjutdörrar. Från hallen når du även förrådet.

Sovrum 1:

Stort sovrum med skjutdörrsgarderober längs kortväggen plats för maximal förvaring. Fönster mot innergården. Sovrummet är ca 13.5 kvm stort och här finns plats för dubbelsäng.

Badrum:

Klinker på väggar och kakel på golv. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch, handfat med matchande kommod, spegel och väggskåp. Duschhörna med väggar i klart glas.

Kök

Marbodalkök i elegant grå/beige färg (Sand) med smala, svarta handtag. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugns i svart/rostfritt utförande, helintegrerad diskmaskin. Bänkskiva och stänkskydd i Beach Grey, kvartskomposit.

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. De många fönstren ger ett generöst ljusinsläpp. Plats för TV, soffgrupp, bokhylla och annan passande inredning.

Sovrum 2:

Från vardagsrummet når du det mindre sovrummet. Samma färg på väggarna och samma fina ekparkett på golvet. Här står även engarderob.

Förråd:

Förråd beläget i bostaden och är ca 2 kvm stort.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
4 071 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme, bredband och varmvatten.

Driftskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Energideklaration
    Status: Energideklaration ej utförd
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte