Solna- Gamla Råsunda

Plogvägen 5, vån 3

 • 43 kvm
 • 1.5 RoK
 • 2 552 kr/mån

Underbar 1,5:a i härliga Råsunda!

Möjlig 2:a! Fantastiskt fin och välplanerad 1,5:a i populära Råsunda! Bostaden erbjuder dig ett högt och insynsfritt läge, stora fönster och härlig utsikt över grönskande träd! Här får du ett ordentligt kök med matplats intill fönster där man kan samsas över middagar i goda vänners lag! Lättmöblerat rum med sovalkov med plats för garderober gör det till ett optimalt boende för singeln som för paret! Beläget i en stabil och trevlig förening.

Mäklare

Allrum
Lätt att möblera
Kök och matplats!
Vinkyl t.v och duschrum t.h
Kök med vy mot alkoven
Matplats
Rogivande sovalkov
Vy mot alkov, hall och klädkammare
Detaljbild
Välkommen till Plogvägen 5!
Aftonbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1.5 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
43 kvm
Månadsavgift:
2552 kr
Lgh Nr:

13

Våning:
3/4
Byggår:
1938
Område:

Solna- Gamla Råsunda

Andelstal:
5,54860 %%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Välten 2

Bildades
2003
Byggår

1938

Juridisk person
Nej
Hiss
Nej
Våning
3/4
Andelstal

5,54860 %

Andelstal avgift

5,54860 %

Allmän information

Brf Välten 2 bildades i samband med förvärvet av fastigheten Välten 2 år 2003. Fastigheten uppfördes år 1938 och består av 1 flerbostadshus i 4 våningar. Den totala ytan uppgår till 800 kvm varav allt utgör lägenhetsyta. Föreningen äger marken och upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt varav 15 st 1 rok och 2 st 3 rok. Delat ägande godkänns med minst 10%. Föreningen har inte beslutat om några avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift: 1113 kr (Betalas av Köpare ). Pantsättningsavgift: 445 kr (Betalas av pantsättaren).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Renoveringar

Stambyte 2003. Tak- och fasadrenovering 2002.

Planerade renoveringar

Det finns inga planerade större renoveringar.

Övriga utrymmen

Till gemensamma utrymmen tillhör ett cykelförråd, tvättstuga samt uteplats.

TV/Internet

Föreningen har bredbandsuppkoppling och kabel-TV via ComHem. Ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen disponerar inte över några parkeringsplatser. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett för 300:- eller 3-månaders biljett för 750:-

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Väldisponerad hall med plats för hatthylla och skoställ i direkt anslutning till entrén. Väggarna går i en ljus kulör och på golvet ligger klinkers.

Kök:

Köket har stora arbetsytor, ett charmigt serveringsskåp och är utrustat med spis med ugn, K/F och fläkt. Det finns gott om förvaring bakom de vita, blanka skåpluckorna. Matplats intill fönster.

Sällskapsrum:

Rymligt och lättmöblerat rum med ljusa väggar och vackert trägolv. Det stora fönsterpartiet ger rummet dess charm och karaktär samt gott om ljus i lägenheten. Alkoven gör det lätt att få undan sängen på ett diskret sätt.

Duschrum/ wc:

Fräscht, stambytt duschrum utrustat med dusch med vikbara dörrar i klarglas, WC, handfat, kommod samt matchande badrumsskåp med gott om plats för förvaring. Klinker på golv, kaklade väggar och spotlights i tak.

Övrigt:

Till lägenheten hör ett förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 552 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme och vatten samt TV-kanaler via ComHem (grundutbud).

  Hushållsel
  150 kr/månad
  Hemförsäkring
  100 kr/månad
  Summa driftskostnader
  250 kr/månad
  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Plogvägen är beläget i Solna med direkt närhet till ett stort utbud av shopping, kommunikationer och härliga grönområden. Inom ett kort gångavstånd finner du nyöppnade Mall of Scandinavia, som erbjuder högklassig shopping, restauranger och även Sveriges första IMAX-biograf. I närområdet finns även Solna Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer samt livsmedel. Från Solna Centrum finns även en tunnelbanestation som tar dig in till Stockholm City på endast 10 minuter. Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina stranpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

  Kommunikationer

  Mycket goda kommunikationer med omedelbar närhet till bussar och pendeltåg (Solna Station) samt ett kort promenadavstånd till T-bana (Solna Centrum).

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 16 dec 2009
  Energiprestanda: 162 kWh/m2
  Besiktades av: Reza Tehrani, Actava AB
 • Allmänt

  INFORMATION TILL DIG SOM SKA KÖPA:

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske.

  Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl.

  Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!