Hägersten

Radiusbacken 49

  • 2 690 000 kr
  • 39 kvm
  • 2 RoK
  • 2 600 kr/mån

Modern 2:a i populära Telefonplan!

Bli först att flytta in i denna välplanerade 2:a med ca 3.2 meter i tak, fransk balkong och entré från innergården! Här bor du i en ljus lägenhet med allt du behöver för en bekväm vardag. Bostaden har gott förvaringsmöjligheter, du får ett stort sovrum och badrummet är utrustat bl.a. en kombimaskin (TM+TT). Du erbjuds ett ordentligt arbetskök som inspirerar till matlagning tillsammans med familj och vänner. Öppen planlösning. Föreningen har en fantastisk takterrass med utsikt i tre väderstreck och en bokningsbar gemensamhetslokal. Lokalen är utrustad med bord, stolar, porslin och gasolgrill- perfekt för tillställningar med vänner! I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad. T-banan tar dig till Söder på 6 minuter och till T-centralen på 14 minuter. * Preliminärt tillträde oktober 2020. * Bostaden säljs på ritning. * För mer info/ lägga bud kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar, 0761101006.

Pris

2 690 000 kr

Mäklare

Fasadbild från gatan

Välkommen till Telefonplan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

T-bana ca 7 min promenad bort

Restaurang Krubb

Konstfack

Illustrationsbild

Illustrationsbild

Föreningens stora terrass med utsikt i tre vädersterck!

Områdesbild

Områdesbild

Områdesbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
39 kvm
Enligt Upplåtelseavtal
Månadsavgift:
2600 kr
Pris:
2 690 000 kr
Lgh Nr:

3-1001

Byggår:
2020
Område:

Hägersten

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Metronomen

Bildades
2015
Byggår

2020

Hiss
Ja
Våning
1
Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Metronomen registrerades 2015 och är en äkta bistadsrättsförening som äger marken den står på. Föreningen består av 188 bostäder fördelade i två huskroppar. Entréer finns både från gatan och från innergården. Hiss finns i samtliga trapphus. Elcentral och mätare i varje lägenhet. Varmvattenmätare i varje lägenhet.

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen fjärrvärme via radiatorer. Mekanisk frånluft och tilluft via ventiler.

Övriga utrymmen

I föreningen kommer finnas en gemensam innergård med belysning, plattbeläggning, gräsmatta, blommor, gångyta och träd. Förråd till samtliga lägenheter, cykelrum för ca 350 cyklar, garage, bilpool, takterrass med bokningsbar gemensamhetslokal (ca 55 kvm). Gemensam barnvagns och rullstolsförråd.

TV/Internet

Comhem levererar bredband (1000/1000) och digital-tv. Både bredband och digital-tv (basutbud) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garage under mark i 3 våningsplan med ca 98 platser varav 2 handikapplatser. 65 av dessa platser kommer är föreningens. Kostnad: ca 1500 kr/mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Funktionell hall med hatthylla, vita väggar och ekparkett på golv som fortsätter in i sovrum och kök/vardagsrum.

SOVRUM

Från hallen når du sovrummet. Här finns plats för säng, nattduksbord och byrå samt annan passande inredning.

KÖK

Köksinredningen består av vita, släta luckor och bänkskiva i laminat (Urban style) Kombinerad kyl/frys, häll, ugn, samt förberett med el till mikro i väggskåp och diskmaskin. Öppet mot vardagsrum.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum som är enkelt att möblera med soffa, TV, medieförvaring, fåtölj och passande möblemang. Från vardagsrummet når du den franska balkongen.

BADRUM

Klinker i färgen (Tellus Pluto svart), kaklade väggar och spotlights i tak. Utrustat med spegelskåp, toalettpappershållare och krokar. WC-stol och tvättställ. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 600 kr/mån
Kommentar till avgiften

I månadsavgiften ingår, kallvatten, värme och bredband 1000/1000 Mbit/s.

Överlåtelseavgift
1 183 kr betalas av säljaren
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte