Sundbyberg

Rissneleden 163, vån 4

 • 1 990 000 kr
 • 39.5 kvm
 • 1 RoK
 • 2 397 kr/mån

Högt upp i huset & stor balkong!

Snart kan du bli först att flytta in i denna fantastiska, insynsfria 1,5:a högt upp i huset . Denna lägenhet är perfekt för dig som är mån om att bo bekvämt i en ljus bostad som andas livskvalitet. Ljust och luftigt kök från Marbodal med mycket förvaring i de många skåpluckorna i vitt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för dig som värdesätter ett socialt liv. Den stora balkongen om 8 kvm ger dig en fin utsikt över en lummig parkmiljö.

 • I närområdet har du bland annat Marabouparken och naturreservatet Igelbäcken. En promenad runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön är inte långt bort.
 • Från bostaden tar du dig till city på 20 minuter.
 • Bostaden säljs på ritning.
 • Kontakta ansvarig mäklare för mer information: pamela@grandfast.se eller 0761101006.

Pris

1 990 000 kr

Mäklare

Underbart kök i vitt
Utsikt mot grönska!
Stor balkong från vardagsrum
Utgång till balkong från allrum
Badrum
Badrum
Bostadens placering

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
39.5 kvm
Månadsavgift:
2397 kr
Pris:
1 990 000 kr
Lgh Nr:

2-1402

Våning:
4/5
Byggår:
2018
Område:

Sundbyberg

Andelstal:
0,575%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Grönkulla

Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
4/5
Andelstal

0,575%

Allmän information

Brf Grönkulla består av 115 lägenheter i två flerbostadshus på 5-10 våningsplan och en lokal om ca 77 kvm. Troligtvis blir lokalen ett kontor eller kafé.
Byggnadsentreprenad är Skanska.

Värme- och ventilationsanläggning

FTX-system med mekanisk till- och frånluftsventilation.

Övriga utrymmen

Sutterängplan innehåller garage, cykelrum, lägenhetsförråd samt tekniska utrymmen. Vindsplanet utrymmer bostäder, lägenhetsförråd och fläktrum. Barnvagnsrum finns i respektive trapphus. En sopsugsanläggning är placerad mellan de två huskropparna. På baksidan kommer en grillplats med bänkar att anläggas. Husen är så placerade att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Parkering

Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool dvs totalt 50 p-platser.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

I direkt anslutning till entrén ligger slitstarkt klinkergolv. Längre in i hallen har du fint parkettgolv och vitmålade väggar som fortsätter in i övriga bostaden. I hallen finns städskåp och skjutdörrsgarderober

Kök:

Kök från Marbodal med släta vitmålad luckor och rostfria handtag i metall. Underlimmad diskho med engreppsblandare. Laminatbänkskiva som arbetsbänk. Utrustat med inbyggnadsugn i bänkskåp under induktionshäll, rostfri köksfläkt, diskmaskin och K/F. Vitvaror från Siemens. Matplats intill fönster. Öppet mot vardagsrum.

Vardagsrum:

Stort och ljust allrum med många fönster och utgång till balkongen.

Sovalkov:

Sovalkov om 6 kvm där det ryms en säng, sängbord och garderob.

Badrum

Fräscht och stort badrum med klinker på golv och kaklade väggar i vitt. Utrustat med skåpsinredning från Vedum. Här finns dusch, golvstående wc från IFÖ, vit kommod med spegelskåp och belysning, kombimaskin och handfat. Komfortvärmegolv och spotlights i tak. Alla vitvaror från Siemens.

Balkong:

Rymlig balkong om 8 kvm med utsikt mot parken.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 397 kr/mån

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  På Rissnes torg finns service som till exempel matvaruaffärer, vård och barnavårdscentral, apotek och restauranger. Det finns även täta bussförbindelser mot Solna, Kista, Hallonbergen, Universitetet, Danderyd, Hässelby och Vällingby. T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och tvärbanan har dessutom planer på en ny hållplats i Rissne. För allt du inte hittar i Rissne finns alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll.

  I centrala Sundbyberg hittar man flera parker bla. Tornparken, Marabouparken och naturreservatet Igelbäcken. Härliga promenadstråk ligger runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Närheten finns också till Bällstaviken, som med promenadslingor sträcker sig hela vägen in till Stockholm. Inte långt ifrån Sundbybergs kärna finns Ursviks motionsspår för den som vill komma motionen och naturen nära.

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!