Sollentuna

Rudbecks väg 151

 • 2 650 000 kr
 • 62 kvm
 • 3 RoK
 • 3 286 kr/mån

Högt upp med stor balkong!

FAST PRIS, först till kvarn. Välkommen upp till denna fantastiska och ljusa 3:a med stora fönster och fantastiskt ljusinsläpp! Optimal planlösning där du har två bra sovrum, rymligt vardagsrum och kök med allt du behöver för en bekväm vardag! Från vardagsrummet tar du dig ut till den stora balkongen om ca 16 kvm i sydostligt läge. En underbar plats för att umgås med vänner och familj.

 • Som medlem i Brf Rudbecks hus får du tillgång till en härlig takterrass, övernattningslägenhet samt garage i anslutning till hiss.
 • Tillträde kan ske omgående!
 • Kontakta mäklare för visning: 0761101006 eller maila till pamela@grandfast.se

Välkommen!

Pris

2 650 000 kr

Mäklare

Föreningens gemensamma terrass!
Illustrationsbild, Kök (standard)

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
62 kvm
Månadsavgift:
3286 kr
Pris:
2 650 000 kr
Lgh Nr:

231

Våning:
3/5
Byggår:
2018
Område:

Sollentuna

Andelstal:
1,596%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Rudbecks hus 1 i Sollentuna

Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
3/5
Andelstal

1,596%

Allmän information

Lite utanför centrum, i sköna Landsnora, hittar du Rudbecks Hus. Brf Rudbecks hus 1 i Sollentuna består av 66 st bostadsrätter fördelade i 4 trapphus. Föreningens medlemmar har tillgång till en härlig takterrass, övernattningslägenhet samt garage i anslutning till hiss.

Övriga utrymmen
 • Cykelförråd/parkering
 • Barnvagsförråd/rullstolsförråd
 • Gästlägenhet i källarplan.
 • Takterrass i ett härligt sydostligt läge.
 • Miljörum med kärl för sopsortering och källsortering
 • Källarförråd
 • Garage/parkering
 • Gemensam gård
TV/Internet

Bredband och Kabel-Tv via fiber. Tillkommer som en extra kostnad på ca 167 kr/mån utöver månadsavgiften.

Parkering

Det finns 44 st garageplatser ca 1100kr/mån samt 22 parkeringsplatser utomhus ca 550kr/mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Stilval:

Standard enligt inredningsvalen. Se broschyrerna under "Dokument" för mer information.

Allmänt:

Vitmålade väggar i hela bostaden utom i badrum. Lamellparkett i vardagsrum, sovrum och kök. Takhöjd om ca 2.6 meter.

Badrum:

Klinkergolv i hall och badrum samt vitt kakel på väggarna. Utrustat med toalettstol, duschhörna, tvättställ med kommod och engreppsblandare med spegelskåp, handdukstork och kombimaskin. Komfortvärme ansluten till hushållselen.

Kök:

Vedum-kök med vitmålade skåpsluckor (Maja) med metall-handtag. Utrustat med inbyggnadsugn i vitt, häll, diskmaskin, kyl/frys, diskbänk (rostfritt), stänkskydd i vitt kakel.

Balkong:

Stor balkong om ca 16 kvm i sydöstligt läge.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 286 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme och vatten.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Här bor man granne med Landsnoras villaområde. Gångavstånd till Edsbergs Centrum. Närheten till Rösjöskogens naturreservat där man kan springa eller gå i de fina motionsspåren, här finns det även bad, bollbanor och inomhus tennis. Du kan lätt ta en cykeltur till Edsvikens östra strand för ett dopp från klipporna eller kanske en fika i Edsbergsparken vid Edsbergs slott. Det är nära till utförsåkning i Väsjöbacken och Edsviks konsthall. Bara ett par hundra meter från husen finns en busshållplats med bra kommunikation till Sollentuna Centrum där du lätt tar dig vidare med tåg eller tunnelbana till Stockholms centratstation.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!