Gärdet- Östermalm

Sandhamnsgatan 75C, vån 2

 • 3 790 000 kr
 • 44 kvm
 • 2 RoK
 • 2 904 kr/mån

Ljus 2:a med balkong i söderläge!

Svårslagen och lyxig 2:a med balkong i söderläge. Från tidig eftermiddag till kväll kan du njuta av solens strålar med en fantastisk utsikt över den väldesignade innergården. Eller varför inte avnjuta en trevlig middag till en vacker solnedgång? Lägenheten är genomgående ljus tack vare dess stora panoramafönster i sovrum och vardagsrum ger ett vackert ljusflöde in. Genomgående sober kulörpallett med vita väggar, ljusa trägolv och mörkare accentfärger i köket från italienska Varenna Poliform som erbjuder dig ett komplett och exklusivt kök. Generösa takhöjden om ca 2.7 meter och bostadens välplanerade kvadratmetrar ger bostaden en ytterligare dimension. Varje rum har dessutom ett eget värmereglage så du kan själv bestämma värmen i respektive rum. Tillhörande förråd finns på källarplan. Hiss direkt till garageplan. Gärdet är en lugn oas på gångavstånd till ett pulserande, modernt stadsliv. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo nära både natur, bad och storstad. Strax utanför på Sandhamnsgatan stannar blåbuss nr 1 och t-bana Gärdet har du några minuters promenad bort. Anmäl dig gärna till visning!

Pris

 • Aktuellt bud: 4 200 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 ons 5 aug 11:33 4 200 000 kr
  2 ons 5 aug 10:49 4 050 000 kr
  1 mån 3 aug 17:50 4 000 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Underbar 2:a med vackra panoramafönster och en fantastisk vy över innergården!

Vardagsrum

Modernt kök från italienska Poliform

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Från vardagsrum mot sovrum och hall

Stänkskydd och bänkskiva i grå kalksten

Härlig vy från hall

Viktig visninfo

Stor balkong!

Vy från balkong

Detaljbild balkong

Rogivande sovrum med utgång till balkong

Sovrum

Stilfullt badrum

Badrum med tvättpelare

Fasad från innergården

Välkomna till 79 & Park

Populär restaurang precis intill föreningen!

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
44 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2904 kr
Pris:
3 790 000 kr
Lgh Nr:

13602.1201

Våning:
2/9
Byggår:
2018
Område:

Gärdet- Östermalm

Andelstal:
0,39278

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Stettin 7

Bildades
2015
Byggår

2018

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
2/9
Andelstal

0,39278

Andelstal avgift

0,39

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Stettin 7 är en äkta förening och består av 169 bostadsrättslägenheter, en förskola (vilken upplåts med bostadsrätt) ca åtta lokaler (hyresrätter) fördelade på 12 trapphus i 1 byggnad. Föreningen äger marken. Bostadsarean uppgår till 13 139kvm.

För mer information om projektet se Oscar Properties hemsida: http://www.oscarproperties.com/projekt/79-park

Byggnaden

Byggnaden består av 12 trapphus som omgärdar en gemensam innergård. Fönster med isolerglas.

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen golvvärme i bostäderna samt fjärrvärme. Ventilation genom FX-System.

Renoveringar

Inga utförda renoveringar eftersom huset är nyproducerat.

Planerade renoveringar

Inga kommande renoveringar eftersom huset är nyproducerat.

Övriga utrymmen

Barnvagnsförråd/rullstolsrum finns i garaget. Gemensamma terasser i trapphus 1, 2 och 3. Förskolans lekplats får utnyttjas av de boende på tider utanför förskolans verksamhetstider. Sopsugsanläggning och återvinningsrum finns på fastigheten. Nätförråd placerade i källaren med tillgång till hiss. Cykeluppställning i p-garage med tillgång till hiss. Postboxar i entréerna till respektive trapphus.

TV/Internet

TV, telefoni och IT via fiber, Ownit

Parkering

Garage med 133 platser varav 93 hyrs ut till föreningens medlemmar för 2000:-/ månad. Ledig plats finns f. n (avstämt april 2020).

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Funktionell hall med specialritad hallförvaring. Hatthylla och städskåp. Vitpigmenterat och mattlackat trägolv (ek) som fortsätter in i övriga rum. Vitmålade väggar. Säkerhetsdörr för ett tryggt och tyst boende.

KÖK

Här erbjuds du ett specialritat kök från Poliform med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Bänkskiva och stänkskydd i stilfullt ljusgrå natursten. Integrerad LED-belysning under överskåp. Utrustat med vitvaror från Miele - helintegrerad K/F och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Avfallskvarn. Fläktinsatsen byggs in i överskåp.

VARDAGSRUM

Multimediauttag, Lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum. Stort panoramafönster mot innergården.

SOVRUM

Stort fönster och utgång till balkongen från det ljusa stora sovrummet. Här finns plats för säng, nattduksbord och annan passande inredning.

DUSCHRUM/WC

Stort våtrum med golv i ljusa klinkerplattor. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Utrustat med tvättpelare, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak och infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 904 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme vatten och TV (grundutbud), IP-telefoni & internet.

Hushållsel
225 kr/månad
Hemförsäkring
150 kr/månad
Summa driftskostnader
375 kr/månad
Personer i hushållet
2
Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av säljaren
Pantsättningsavgift
455 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Här bor du precis intill Gärdet med dess lugn och natur samtidigt som stan och det pulserande stadslivet ligger runt hörnet. Här växer ett av Stockholm största utvecklingsområden fram. Här finns utmärkta kommunikationer och servicen växer fram i takt med att utvecklingen av bostäder och kontor tar form. Perfekt för den som vill ha närhet till både natur och storstad. Populära Kampementsbadet ligger praktiskt taget rakt över gatan och under vintern finns möjlighet att åka långfärdsskridskor samt längdskidåkning precis utanför dörren.

  Kommunikationer

  Utanför Sandhamnsgatan stannar blåbuss nr 1 och t-bana Gärdet har du på några minuters gångavstånd.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte