Östermalm/Gärdet

Sandhamnsgatan 75F, vån 3

 • 5 690 000 kr
 • 69 kvm
 • 3 RoK
 • 3 843 kr/mån

Lyxigt och modernt hem!

Här är bostaden för dig som vill ha det extra i ditt boende. Så fort du kliver genom dörren möts du av generösa förvaringsytor, takhöjd om ca 2.7 m och exklusiva materialval som ger dig livskvalitet. Denna 3:a är inte bara välplanerad den har även den där hemtrevliga känslan man vill ha i sitt hem! Här är inget lämnat åt slumpen utan varenda detalj i lägenheten är väl genomtänkt, allt från dörrhandtagen till de specialdesignade och exklusiva panoramafönster i alla rum samt snygga innerdörrar som går från golv till tak. Köket är både stilfullt och funktionellt med integrerade vitvaror och andas lyx. Du erbjuds två ordentliga sovrum och en rymlig balkong som är perfekt morgonkaffet! Från bostaden har du nära till Gärdets lugna oas samtidigt som du har gångavstånd till ett pulserande, modernt stadsliv. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo nära både natur, bad och storstad. Strax utanför på Sandhamnsgatan stannar blåbuss nr 1 och t-bana Gärdet har du några minuters promenad bort.

Pris

 • Aktuellt bud: 5 800 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tor 28 maj 12:49 5 800 000 kr
  2 tor 28 maj 10:03 5 700 000 kr
  1 tis 26 maj 15:22 5 500 000 kr

Mäklare

Mäklare

Assisterande

Vy från kök mot vardagsrum ovh balkong

Öppna ytor mellan vardagsrum och kök

Stilfullt kök

Från vardagsrum mot kök och hall/ badrum

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Vardagsrum

Visningsinfo

Stor balkong med plats för utemöbler

Balkong i östligt läge!

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 2

Snyggt badrum

Badrum och hall

Hall med hatthylla och garderob & städskåp

Välkomna till Sandhamnsgatan 75F

Fantastiska gärdet!

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
69 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
3843 kr
Pris:
5 690 000 kr
Lgh Nr:

5.1303

Våning:
3/4
Byggår:
2018
Område:

Östermalm/Gärdet

Andelstal:
0,51978%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Stettin 7

Bildades
2015
Byggår

2018

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
3/4
Andelstal

0,51978%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Stettin 7 är en äkta förening och består av 169 bostadsrättslägenheter, en förskola (vilken upplåts med bostadsrätt) ca åtta lokaler (hyresrätter) fördelade på 12 trapphus i 1 byggnad. Föreningen äger marken. Bostadsarean uppgår till 13 139kvm.

För mer information om projektet se Oscar Properties hemsida: http://www.oscarproperties.com/projekt/79-park

Byggnaden

Byggnaden består av 12 trapphus som omgärdar en gemensam innergård. Fönster med isolerglas.

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen golvvärme i bostäderna samt fjärrvärme. Ventilation genom FX-System.

Planerade renoveringar

Inga kommande renoveringar eftersom huset är nyproducerat.

Övriga utrymmen

Barnvagnsförråd/rullstolsrum finns i garaget. Gemensamma terasser i trapphus 1, 2 och 3. Förskolans lekplats får utnyttjas av de boende på tider utanför förskolans verksamhetstider. Sopsugsanläggning och återvinningsrum finns på fastigheten. Nätförråd placerade i källaren med tillgång till hiss. Cykeluppställning i p-garage med tillgång till hiss. Postboxar i entréerna till respektive trapphus.

TV/Internet

TV, telefoni och IT via fiber, Ownit

Parkering

Garage med 133 platser varav 93 hyrs ut till föreningens medlemmar för 2000:-/ månad. Ledig plats finns f. n.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Funktionell hall med hatthylla med stång i gråkulör, fristående snickerier i grågrön kulör. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. Vackra vitpigmenterade och mattlackade ekgolv som fortsätter in i kök/ vardagsrum och sovrum. Vitmålade väggar som fortsätter in i övriga lägenheten.

KÖK

Specialritat kök med släta luckor och täcksidor i grågrön kulör från Italienska Varenna Poliform. Högskåp med utanpåliggande handtag/grepplist. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Diskho i rostfritt, integrerad diskmaskin och kyl- samt frysskåp. Blandare från Dornbracht. Bänkbelysning under hylla. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Specialritad rostfri kolfilterfläkt. Plats för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. Vitvaror från Miele.

VARDAGSRUM

Eluttag för egen taklampa till matplats och vardagsrum. Utanpåliggande downlights närmast köket. Här finns gott om plats för soffgrupp och medieförvaring. Utgång till den rymliga balkongen.

SOVRUM 1

Fantastiska fönster som går från golv till tak. Här finns plats för säng, nattduksbord, garderob och annan passande inredning. Lamputtag för egen lampa i tak. Multimediauttag.

SOVRUM 2

Stort sovrum med plats för säng, skrivbord och passande inredning. Platsbyggd garderob med skjutdörrar. Lamputtag för egen lampa i tak. Multimediauttag.

BADRUM

Praktiskt badrum med snygga, stora och ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Steninfattad spegel i Bottocinomarmor ovan tvättställ i huvudbadrum. Förvaring och tvättpelare i högskåp lackade i varmgrå kulör. Specialritat tvättställ i matt marmorkomposit. Vägghängd WC-stol från Duravit. Duschplats med specialritad duschskärm med ram i metall. Duschblandare och tvättställsblandare. Elburen handduksstork. Belysningsarmatur på spegel och skylight-armatur över dusch.

BALKONG

Fantastisk balkong med plats för utemöbler. Balkongen har glasräcke och ligger i östläge.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 843 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme vatten och TV (grundutbud), IP-telefoni & internet.

Driftskostnader
Hushållsel
150 kr/månad
Summa driftskostnader
150 kr/månad
Personer i hushållet
2
Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av säljaren
Pantsättningsavgift
455 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Här bor du precis intill Gärdet med dess lugn och natur samtidigt som stan och det pulserande stadslivet ligger runt hörnet. Här växer ett av Stockholm största utvecklingsområden fram. Här finns utmärkta kommunikationer och servicen växer fram i takt med att utvecklingen av bostäder och kontor tar form. Perfekt för den som vill ha närhet till både natur och storstad. Populära Kampementsbadet ligger praktiskt taget rakt över gatan och under vintern finns möjlighet att åka långfärdsskridskor samt längdskidåkning precis utanför dörren.

  Kommunikationer

  Utanför Sandhamnsgatan stannar blåbuss nr 1 och t-bana Gärdet har du på några minuters gångavstånd.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte