Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 9, vån 4

 • BUD: 3 600 000 kr
 • 40 kvm
 • 2 RoK
 • 1 635 kr/mån

Välplanerad tvåa på het adress!

Underbar 2:a med perfekt planlösning i stabil förening och i ett vackert hus från 1929!

Lägenheten är perfekt belägen på Nedre Kungsholmen med kort promenad till oasen Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet och lika nära till promenader längs Norr Mälarstrand. På denna del av Sankt Eriksgatan bor du på ett lugnt och naturnära läge samtidigt som du har kort avstånd till T-bana, Kungsholms Torg, Västermalmsgallerian och promenadavstånd till city.

Bostaden är luftig och tidlös, har tilltagen takhöjd, vackra spröjsade fönster, djupa fönsternischer och alla bekvämligheter du kan tänka dig! Sovrummet är rogivande med plats för dubbelsäng, arbetshörna och platsbyggd garderob. Det smakfulla köket erbjuder gott om plats för både matlagning och social samvaro. I köket finns gasspis med fem plattor, kombinerad ugn/mikro, K/F och diskmaskin. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och matplats!

Välkommen på visning!

Pris / bud

3 350 000 kr
 • Aktuellt bud: 3 600 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  5 tis 7 maj 10:28 3 600 000 kr
  4 tis 7 maj 08:28 3 580 000 kr
  5 mån 6 maj 07:09 3 560 000 kr
  4 tis 30 apr 19:43 3 520 000 kr
  1 tis 30 apr 14:23 3 500 000 kr
  3 tis 30 apr 13:06 3 475 000 kr
  1 tis 30 apr 12:15 3 450 000 kr
  3 tis 30 apr 09:39 3 425 000 kr
  1 mån 29 apr 19:17 3 400 000 kr
  2 mån 29 apr 17:11 3 375 000 kr
  1 ons 24 apr 19:36 3 350 000 kr

Mäklare

Underbara ytor i vardagsrummet med dess spröjsade fönster
Vy från kök mot matplats & vardagsrum
Detaljbild, vardagsrum
Vy mot matplats
Matplats för 4-6 personer
Underbart kök
Stort sovrum perfekt med plats för stor säng, nattduksbord och skrivbord
Skjutdörrsgarderob för maximal förvaring
Detaljer, sovrum
Badrum
Hall
Vy mot Rålambshovsparken och badet

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
40 kvm
Månadsavgift:
1635 kr
Pris:
3 350 000 kr
Lgh Nr:

13

Våning:
4/6
Byggår:
1929
Område:

Kungsholmen

Andelstal:
1,56311%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Karlsvik 33

Bildades
2002
Byggår

1929

Hiss
Ja
Våning
4/6
Andelstal

1,56311

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Karlsvik 33 är en äkta förening med 40 lägenheter och 4 lokaler fördelade på adresserna Pontonjärsgatan 32 och Sankt Eriksgatan 9. 36 lägenheter upplåts med bostadsrätt och 4 med hyresrätt. Lokalerna hyrs ut som butik och kontor. Föreningen förvärvade fastigheten 1 oktober 2002 och äger således marken. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus i 6 våningsplan med källare och bebyggd vind.

Huset stod färdigt 1929, och har genomgått ett antal stora åtgärder sedan Brf Karlsvik 33 tog över fastigheten.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 185 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 474 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information, http://karlsvik33.se/

Byggnaden

El: Trefas draget till samtliga lägenheter.

Sophantering: Soprum för hushållssopor (och endast hushållssopor). Närmaste återvinningsstation finns vid Pontonjärparken.

Hiss: En personhiss i vardera trapphuset.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Självdrag. I köket är endast kolfilterfläkt, ej ansluten till ventilationskanalen, tillåten. Frånluftsfläkt skall installeras på taket.

Renoveringar

Stambyte kök och badrum, 2006 Renovering av fasad mot gatorna, 2007 Byte av elcentral och elstigare, 2007 Obligatorisk ventilationskontroll (OVK), 2008 Ombyggnad och renovering av källaren, 2008 Balkongbyggen, 2009 Renovering av tvättstugan, 2009 Förbättrad dränering av gården, 2009 Ombyggnad av vind till lägenheter, 2009-2010 Uppfräschning av hissar, 2010 Installation av säkerhetsdörrar, 2010 Inrättande av cykelrum, 2010 Inrättande av nytt soprum, 2011 Renovering av trapphusen, 2011-2012 Nya radiatorventiler, balansering av element, 2013 Målning av balkongräcken och yttertak, 2014 Renovering av f.d. hyresrätt, 2014 Nya maskiner i tvättstugan, 2015 Fönsterrenovering inkl. isolerglas, 2015 Renovering av hyreslägenhet, 2015

Övriga utrymmen

Tvättstuga finns i källaren och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även ett cykel- och barnvagnsrum i källaren. Föreningen har en trivsam innergård med utemöbler och grill.

TV/Internet

Kabel-TV via ComHem, obligatisk avgift om 120 kr/ mån tillkommer. Gruppavtal gällande bredband med ComHem, obligatorisk avgift om 125 kr/ mån tillkommer.

Parkering

I området gäller boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:

Genom en säkerhetsdörr når man en praktisk hall med vackra trägolv som fortsätter in i kök, sovrum och vardagsrum. I hallen finns plats för avhängning i kapphyllan.

Badrum:

Stambytt badrum med klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustat med wc, kommod, handfat, badrumsskåp, dusch.

Kök:

Snyggt och luftigt Kvikkök som inspirerar till matlagning! Stänkskydd i svart kakel som bryts av högblanka skåpsluckor och bänkskiva i granit. Gott om förvaring finns i skåpen som går hela vägen upp till taket. Arbetsbelysning under skåpen. Här finns all maskinell utrustning du kan tänka dig för matlagning; integrerad diskmaskin, gasspis med fem plattor, mikro/ugn i rostfritt, fläkt, diskho och integrerad K/F. Delvis öppet mot vardagsrum.

Vardagsrum:

Underbart och ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV och passande möblemang. Den sociala planlösningen gör det till en självklar plats för mingel och middagar i goda vänners lag! Matplats för 4-6 personer. Spröjsade fönster.

Sovrum:

Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och passande inredning. Här finns tre platsbyggda skjutdörrsgarderober längs hela väggen som ger maximal förvaring av kläder. Den som önskar får även plats med egen arbetshörna med skrivbord och stol. Spröjsade fönster.

Övrigt:

Nuvarande lägenhetsinnehavare disponerar ett källarförråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 635 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme och vatten.

  Hushållsel
  327 kr/månad
  Hemförsäkring
  180 kr/månad
  Gas (nät-och gasavgift)
  252 kr/månad
  Summa driftskostnader
  759 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  På Sankt Eriksgatan 9 bor du på högattraktiv adress på Nedre Kungsholmen, ett stenkast från oasen Rålambshovsparken och den fantastiskt vackra strandpromenaden längs Norr Mälarstrand. På gångavstånd finns även Kungsholms Torg med bra service och Hantverkargatan som kantas av charmiga butiker, restauranger och kaféer. Mycket nära finns även Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och ytterligare utbud av shopping och kommunikationer. Närområdet fullständigt blomstrar av populära restauranger och kaféer och vi kan bland andra varmt rekommendera Mälarpaviljongen, Orangeriet, Trattorian, Bageri och café Petite France samt Café Vurma. Flera närbelägna träningsställen, bland andra SATS, finns i närheten och kommunikationerna är utmärkta. Endast en till två minuter till buss på Hantverkargatan och Pontonjärgatan. Fridhemsplan är en knutpunkt för kommunikationer och längs Norr Mälarstrand är det dessutom parkeringsvänligt! Kungsholmen stoltserar med stadens bästa badställen. Här väntar Smedsuddsbadet, Fredhälls badklippor och Hornsbergs Strands bryggor.

 • Energideklaration
  Utfördes: Tisdag 16 sep 2008
  Energiprestanda: 124 kWh/m2
 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!