Nacka/Kvarnholmen

Siloplatsen 6, vån 2

 • 2 995 000 kr
 • 54 kvm
 • 2 RoK
 • 2 970 kr/mån

Perfekt planerad tvåa med stor balkong i söderläge!

Nu visas denna otroligt härliga tvåa i det nästan omåttligt populära området Kvarnholmen. Lägenheten utgörs av 54 perfekt planerade kvadratmetrar plus en stor södervänd balkong med bästa solläget. Direkt när ni stiger in möts ni av en inbjudande hall som erbjuder rikligt med förvaring. Sovrummet är rymligt och ostört samt rymmer utan problem en stor säng. Badrummet är mycket stiligt utformat med en moderna materialval och har även ett eget fönster som skänker naturligt dagsljus. Vardagsrum och kök öppnar upp sig mot varandra med en modern öppen planlösning. I vardagsrummet får ni utan problem plats med både soffa, mediamöbel och ett stort matbord. Köket är utrustat med en egen köksö, smakfull färg på köksluckorna och all maskinell utrustning ni kan tänkas önska er. Kvarnholmen har blivit oerhört populärt. En av anledningarna är att det har blivit ett väldigt levande området på kort tid med allt från restauranger, bagerier, caféer, matbutik, gym, skolor etc. Här finns verkligen något för alla. Ett annat stort plus är självklart också att ni här kommer att bo granne med Saltsjöns glimrande vatten. Om ni jobbar inne i stan tar färjorna er in till stadskärnan på ca 30 min. Sammanfattningsvis är detta ett mycket svårslaget boende i ett mycket svårslaget område. **Scrolla ner i annonsen för att se videofilm på bostaden och föreningens gemensamma ytor**

Pris

 • Aktuellt bud: 3 250 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  4 tor 2 jul 09:26 3 250 000 kr
  3 ons 1 jul 09:33 3 150 000 kr
  1 tis 30 jun 22:23 3 110 000 kr
  2 tis 30 jun 16:56 3 100 000 kr
  1 mån 29 jun 22:22 3 000 000 kr

Mäklare

Öppet mellan kök och vardagsrum

Underbart kök

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Solig balkong

Vardagsrum

Badrum

Stort sovrum med garderob

Vackra trägolv genomgående i hela lägenheten

Viktig visningsinfo

Föreningens bastuutrymme

Samlingslokal för fester och tillställningar

Föreningens relaxutrymme Spången - ligger mellan bastu och samlingslokalen

Relaxutrymmet Spången

Välkommen till Siloplatsen 2-10

Kvarnholmens Centrum

Områdesbild

Områdesbild

Områdesbild

Områdesbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
54 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare
Månadsavgift:
2970 kr
Pris:
2 995 000 kr
Lgh Nr:

31201

Byggår:
2018
Område:

Nacka/Kvarnholmen

Andelstal:
0,5585

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Silouette

Bildades
2013
Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
2
Andelstal

0,5585

Andelstal avgift

0,0056

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Silouette bildades 2013 och består av 130 lägenheter med en boyta på ca 9 668 m2. Bostäderna stod klara för inflytt 2018. Föreningen äger marken.

Här bor du inte bara i en bostad utöver det vanliga utan i ett landmärke vid Stockholms inlopp. Huset med sin spännande karaktär och moderna arkitektur förmedlar en del av framtiden för området men återspeglar också dess historia.

Den ekonomiska förvaltningen har skötts av Peab Bostad AB. En upplåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

Läs mer om Stockholm Lighthouse här: https://www.sweco.se/vart-erbjudande/arkitektur/bostad/stockholm-lighthouse/ och https://kvarnholmen.com/tag/stockholm-lighthouse

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluftsventilation med uppvärmning.

Övriga utrymmen

I föreningen finns föreningslokal, barnvagnsrum, garage, förråd, miljörum, cykelrum, rullstolsrum, övernattningslägenhet för besökande vänner samt den s k Spången med en relaxavdelning och en lounge. Relaxen har dock kompletta våtutrymmen, även med kök och porslin.

TV/Internet

TV, Bredband och telefoni (grundutbud) via Telia ingår i avgiften.

Parkering

Garage i tre plan. 109 st garageplatser. F.n lediga platser. Kostnad: 1 150-1 450 kr/mån beroende på storlek.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med ljust golv och vita väggar. Hallen erbjuder rikligt med förvaring och binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar.

Sovrum

Rymligt sovrum med ljust golv och vita väggar. Ostört läge och här får ni även utan problem plats med en stor säng. I rummet står idag en garderob.

Badrum

Snyggt badrum med mörkt klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med stor spegel, dusch, tvättmaskin, torktumlare, toalettstol och handdukstork. Här finns dessutom ett fönster som skänker naturligt dagsljus åt badrummet.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med ljust golv och vitmålade väggar. Detta rum ligger med öppen planlösning mot köket och går enkelt att möblera med både soffa, mediamöbel samt matbord för flertalet matgäster. Via vardagsrummet nås lägenhetens balkong i söderläge.

Kök

Modernt kök med ljust golv och vita väggar. Ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet men den mobila köksön erbjuder också en naturlig avgränsning mellan kök samt vardagsrum. Köket har gott om arbetsytor och är utrustat med diskho, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikro och kyl/frys.

Balkong

Mycket stor balkong med söderläge och ett lugnt samt ostört läge. Här får ni plats med massvis av möblemang och ni kommer sannolikt att använda balkongen som ytterligare ett rum under sommaren.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
2 970 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår värme, vatten, bredband, telefoni och TV samt bostadsrättstillägg.

Hushållsel
103 kr/månad
Hemförsäkring
159 kr/månad
Summa driftskostnader
262 kr/månad
Personer i hushållet
1
Överlåtelseavgift
1 183 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Kommunikationer

  Buss: 402 till Slussen. Båt: Kvarnholmen – Nybrokajen. Bil: Kvarnholmen nås via bro från Nacka Forum eller från Danvikstull. Service: Nacka Forum och Sickla köpkvarter med affärer, restauranger etc. För Kvarnholmen planeras ett närcentrum med matbutik, apotek, vårdcentral m.m.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid tillträdet. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte