Sundsvik

Skepparvägen 1

 • BUD: 2 200 000 kr
 • 55 kvm
 • 2 RoK
 • 3 071 kr/mån

Toppmodern 2:a med stor balkong och magisk utsikt över Mälaren

Intill strandkanten ligger denna toppmoderna 2:a med stor balkong och fantastisk utsikt över Mälarens glittrande vatten. Lägenheten ligger i högt fritt läge med stora fönster som tillåter dig att njuta av den vackra utsikten från samtliga rum. Förutom ett modernt och fullt utrustat kök med bra arbetsyta och en trevlig matplats invid fönstret finns i öppen planlösning ett ljust och öppet vardagsrum, ett helkalkat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort sovrum med inbyggda garderober och vacker utsikt över Mälaren. Lägenheten är ljus och luftig, här är det enkelt att stortrivas. I entrén finns möjligheten att hänga av sig ytterkläder och skor samt en garderob och det finns även en klädkammare med gott om förvaring. Guldkanten på denna bostad är den rejäla balkongen i bästa solläge med slående vy över vattnet - att skåda solnedgången här är magiskt. Här kan du njuta av grillkvällar med dina vänner eller slappa i en solstol under heta sommardagar utan risk för myggor då föreningen har en myggmaskin! Vill du förlänga sommarmånaderna kan balkongen med fördel glasas in. Här finns möjlighet till båtplats vid föreningens privata båtbrygga och du kan ta dig med båt till Stockholm under 1 timme och det finns givetvis flera mysiga utflyktsställen och badplatser att besöka på vägen.

Brf Sundsvik Strand 1 är en föreningen med extra allt, medlemmar får inte bara tillgång till vackra omgivningar och båtplats, utan det finns även en lyxig relaxavdelning med bastu, boulebana, putting green, lekplats och en fin övernattningslägenhet för dina gäster. I området finns goda bussförbindelser och föreningen erbjuder prisvärda parkeringsplatser samt möjligheten att hyra carport med tillhörande förråd och el.

Sundsvik Strand är ett tryggt och otroligt vackert område med rik natur och massor av roliga aktiviteter runt knuten så som fina promenadstråk, badsjöar med vattensport, golf bana, skidspår och ridanläggningar. Närmsta serviceområde ligger ca 5 min bort med bil och du når Nykvarn centrum med ett bra utbud av service, butiker, apotek, system bolag och flera bra caféer och restauranger på 10 minuter.

Oavsett om du letar efter ett underhållsfritt semesterboende eller ett drömställe vid havet så är detta den perfekta lägenheten för dig som värdesätter ett mycket bekvämt boende med hög kvalitet.

Detta drömställe får du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Visning

 • Måndag 20/05 kl 17:00-17:30Välkommen! Anmälan krävs.

Pris

2 000 000 kr
 • Aktuellt bud: 2 200 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tis 14 maj 22:20 2 200 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav sovrum
Boarea:
55 kvm
Månadsavgift:
3071 kr
Pris:
2 000 000 kr
Lgh Nr:

1:1102

Våning:
2/2
Byggår:
2017
Område:

Sundsvik

Andelstal:
3,873 %%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Sundsvik Strand 1

Bildades
2017
Byggår

2017

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
2/2
Andelstal

3,873 %

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

BRF Sundsviks Strand 1 är en äkta bostadsrättsförening i Nykvarn. Det finns 18 lägenheter i föreningen.

Överlåtelseavgift är 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgift är 1% av gällande prisbasbelopp och betalas av pantsättaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning via bergvärme samt ventilation FTX-aggregat Smart Casa 85R

Renoveringar

Endast löpande underhåll.

Planerade renoveringar

Endast löpande underhåll.

Övriga utrymmen

Bastu /relaxavdelning, övernattningslägenhet, cykelförråd, båtplats i Mälaren, puttinggreen, boulebana och lekplats.

TV/Internet

100/100 Fiber, Bredbandstelefoni samt digital-tv lagom - 27 kanaler

Parkering

P-plats går att hyra för ca 200 kr/månad. Carport med förråd och el går att hyra för ca 400 kr/månad. Det finns även ett antal gästparkeringar.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Innanför säkerhetsdörren ligger en liten hall med avhängning för ytterkläder och skor direkt till höger samt en garderob och ett städskåp. klinkergolv och ljusa väggar.

KÖK

Modernt och fullutrustat kök med vita köksluckor och kakel ovan arbetsbänk. Bänkskiva i grå laminat med stänkskydd av vitt kakel, tåligt och funktionellt. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, inbyggd ugn, induktionshäll, micro samt integrerad diskmaskin och riktig köksfläkt. Alla vitvaror med garanti. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger en luftig känsla och vid de stora fönstren som vätter ut mot Mälaren finns en matplats för 4-6 personer med plats att duka ut till flera middagsgäster. Golv av ekparkett och ljusa väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket och matplatsen. Stora fönster skapar fint naturligt ljus och maximerar den fina utsikten. Flera möblerings alternativ finns för att skapa en härlig och social yta. Golv av ekparkett och ljusa väggar.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Inbyggda garderober bestående av 5 garderobskroppar erbjuder gott om förvaring. Golv av ekparkett och ljusa väggar.

BADRUM

Modernt helkalkat badrum i vitt med snyggt grått klinker golv och komfortvärme. Badrummet är utrustat med en snygg duschhörna med fällbara glasdörrar, WC, Kommod i vitt med lådor samt spegel ovan med belysning. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt skåp ovan en praktisk arbetsbänk.

BALKONG

Stor och underhållsfri balkong i bästa solläge, med slående vy över Mälarens glittrande vatten. Här kan du njuta av solen från förmiddag till kvällen och det är en underbar plats att umgås på med vänner och familj. Att kunna se solen gå ner över vattnet är en unik upplevelse som skapar riktig livskvalitet även på vardagarna. Balkongen kan med fördel glasas in för att förlänga sommaren.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE

Till lägenheten hör ett förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 071 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår Tv/Bredband via fiber, Värme och Vatten.

  Avgiftsändringar

  Inga planerade avgiftsändringar. 2019-02-20

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Nykvarn är en naturskön sörmländsk idyll med slående vacker natur, badsjöar med Sveriges renaste vatten och roliga aktiviteter för hela familjen. Avnjut en god bit mat på någon av ortens lokala restauranger eller smaka av Norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge slott. Här finns flera fina lekplatser, eller varför inte besöka det populära Lådbilslandet där barnen får ta hem ett eget körkort. Nykvarn centrum erbjuder ett 30-tal inspirerande butiker med inredning, hantverk och kuriosa och bland annat apotek, systembolag, Ica och ett stort modernt bibliotek.

  I Nykvarn finns fyra grundskolor och flera förskolor.

  Kommunikationer

  Goda bussförbindelser finns i området. Du når Stockholm på ca 30 min och Nykvarn ligger endast 10 minuter bort med bil. Nykvarn är centralt belägen vid E20. Med tåg på Svealandsbanan tar det endast 30 minuter till Stockholm respektive Eskilstuna och bussförbindelserna med Södertälje är väl utbyggda. Långtidsparkering finns vid pendeltågsstationen.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!