Huddinge- Visättra

Småbrukets backe 16, vån 2

 • 2 050 000 kr
 • 55 kvm
 • 2 RoK
 • 2 793 kr/mån

Välplanerad gavel-2:a!

Bli första att flytta in i denna 2:a om 55 kvm i grönskande Visättra Ängar! Bostaden har balkong i väst, stort badrum med kombimaskin och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp! Underbart gavelläge. Stilfullt, vitt Vedum-kök med allt du behöver för en bekväm vardag och ett rymlig vardagsrum. Rogivande sovrum på ca 12 kvm.

 • Tillträde 27 juni 2019.
 • Säljes på ritning.
 • Kontakta ansvarig mäklare för mer info: 0761101006 eller pamela@grandfast.se

Pris / bud

2 050 000 kr
 • Aktuellt bud: 2 025 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tor 4 apr 12:10 2 025 000 kr

Mäklare

Fasad
Illustrationsbild, kök
Mycket natur precis utanför porten
Naturskyddsområde
Illustrationsbild, sovrum
Illustrationsbild, badrum

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
55 kvm
Månadsavgift:
2793 kr
Pris:
2 050 000 kr
Lgh Nr:

1-1203

Våning:
2/6
Byggår:
2019
Område:

Huddinge- Visättra

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Brygghuset i Visättra

Bildades
2016
Byggår

2019

Hiss
Ja
Våning
2/6
Andelstal avgift

0,76177

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Brygghuset i Visättra Ängar består av 152 lägenheter fördelade på 4 st bostadshus på 6-7 våningar. Samtliga lägenheter har kollektiv elmätning med individuell undermätning. Föreningen innehar fastigheten med äganderätt.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Övriga utrymmen

Cykelställ i anslutning till entrén till huset. Underjordiska sopbehållare för hushållssopor. Trevlig innergård med grusade, asfalterade och gröna ytor med träd, häckar och plats för lekplats och utegym. Förråd finns i respektive lägenhet.

TV/Internet

Lägenheterna är anslutna till ett bredbandsnät (Telia 3Play) för digital-TV och bredband. Kostnaden för grundutbudet ingår i avgiften men som bostadsinnehavare kan du beställa ett utökat abonnemang.

Parkering

Föreningen har 85 st. parkeringsplatser, varav 4 st är handikapplatser och besöksplatser. Kostnad: 400 kr/ plats och mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall:

Rymlig hall med parkett på golv, vita väggar och garderob.

Sovrum:

Sovrummet är ca 12 kvm och är luftigt. Gott om plats för säng och passande inredning.

Kök/matplats:

Fint Vedum kök med vita skåpsluckor, mörk bänkskiva i laminat. Utrustat med diskho, K/F, diskmaskin, spis med induktionshäll och ugn, fläkt. Öppet mot vardagsrum.

Badrum:

Fräscht och stort badrum med kombimaskin, wc, handfat och dusch. Kaklade väggar i vitt och mörkt klinker på golv.

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum som är lätt att möblera. Fönster i två väderstreck!

Balkong:

Underbar balkong i västligt läge.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 793 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, vatten, och tv/bredband (Telia triple play).

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Från din lägenhet tar du dig lika snabbt in till city som till skog och mark. Härifrån kan du promenera till Flemingsbergs tågstation på några minuter, och bussen in till Huddinge centrum har du precis utanför dörren. Naturen finns alltid inom räckhåll och du har gott om utomhusaktiviteter att välja på. Allt från fotboll, skidor och beachvolley till hockey, vandring och löpturer. För de minsta finns flera förskolor, och Visättraskolan har klasser från F–6. Kommunen satsar stort på rörelse bland barn och unga. Under året byggs en naturlekplats, och Visättra Sporthall gör det lätt för unga att idrotta. Både inomhus och utomhus.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!