Kungsholmen

Svarvargatan 7, 5tr

 • 80 kvm
 • 2 RoK
 • 4 452 kr/mån

Exklusiv tvåa med industriell känsla och högt läge mot gård!

På fem trappor upp i fastigheten finner vi denna topprenoverade och spatiösa bostad med stora ytor i samtliga rum. Allt med denna lägenhet andas verkligen lyx och har en tydlig men ändå smakfull industriell känsla. Detta kommer sig av att byggnaden har tidigare varit en gammal och vacker industribyggnad från 1897 som sedan har totalrenoverats under 2017. Här får ni idag en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett snyggt platsbyggt kök med integrerade vitvaror, lättmöblerat vardagsrum med härlig utsikt, ett stort badrum med egen tvättpelare samt ett sovrum med ingång till walk-in closet. Utöver lägenhetens fina skick är den även otroligt ljus vilket skapas genom läget i huset, höga takhöjden, de stora fönstren och de rymliga rummen. Här bor ni i ett lugnt och mysigt område med Fridhemsplan inom kort gångavstånd där ni bl.a. finner Västermalmsgallerian med sitt breda butiksutbud. Det finns också matbutiker, Systembolag och massvis av restauranger i kvarteren. Gott om lokala kommunikationer med flertalet bussar och tunnelbana (grön och blå linjen från Fridhemsplan) i närheten. Precis runt hörnan ligger också vackra promenadstråk längs Kungsholms strand med utsikt över Karlbergssjön. Sammanfattningsvis är detta verkligen ett svårslaget boende som bäst upplevs på plats. Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Tydlig industriell känsla som genomsyrar hela bostaden.

Stora fönster som nästan täcker hela väggen.

Utsikt över takåsar.

Utsikt över takåsar.

Utrymme för stor soffgrupp.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Detaljbilder

Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Snyggt och stilrent kök med allt som kan önskas.

De stora ytorna gör att både kök och vardagsrum kommer till sin fulla rätt.

Den öppna planlösningen skapar yta för ett stort matsalsbord.

Rejält med arbetsytor och integrerade vitvaror.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng

De specialsydda gardinerna följer med i köpet om så önskas.

Rejäl walk-in-closet som nås via sovrummet

Lyxigt duschrum i sobra toner

Stor spegel och egen tvättpelare

Lägenhetens förråd. Kan även användas som kontor, barnrum, gästrum etc.

Vy från hall in mot vardagsrum

Säkerhetsdörr och plats för att hänga av sig ytterkläder

Föreningens innergård

Föreningens innergård

Fasad

Populära Västermalmsgallerian med shopping, restauranger och service

Planlösning

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
80 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare.
Månadsavgift:
4452 kr
Lgh Nr:

03:1501

Våning:
5/6
Byggår:
1897
Område:

Kungsholmen

Andelstal:
0,59590%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Industriverket

Bildades
2015
Byggår

1897

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
5/6
Andelstal

0,59590%

Andelstal avgift

0,6%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Industriverket är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Fastigheten byggdes ursprungligen som en industrifastighet år 1897, men 2017 totalrenoverades fastigheten och byggdes då om till högkvalitativa lägenheter. Föreningen består av totalt 147 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Renoveringar

Fastigheten totalrenoverades 2017.

Planerade renoveringar

Det finns i dagsläget inga kommande renoveringar. (Enligt föreningens hemsida 2020-08-05)

Övriga utrymmen
 • Grönskande fin innergård med utemöbler och grill
 • Cykelförråd
 • Garage (35 st platser, kostar ca 2 000 kr/mån). F.n. är det kö.
 • Barnvagnsrum
 • Miljörum som nås via garaget.
TV/Internet

Kabel-TV: Grundutbud ingår.

Bredband: Levereras av Ownit, hastighet 100/100 mbit/s.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med trägolv och vitmålade väggar. Hallen binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar och här erbjuds även avhängning i hatthylla.

Förråd

Lägenhetens rymliga förråd med trägolv och vitmålade väggar. Detta utrymme kan t.ex. också användas som hemmakontor, barnrum, gästrum etc.

Badrum

Lyxigt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med toalettstol, handfat, spegel, golvvärme, handdukstork, dusch med duschvägg och tvättpelare. Spotlights i taket.

Kök

Modernt kök i öppen planlösning med trägolv och vitmålade väggar. Köksskåp och luckor i vitt med bänkskiva i ljus ton. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. I ett av köksskåpen står även ett mindre kassaskåp som ingår i köpet. Stor matplats med utrymme för minst 8-10 st personer.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med trägolv och vitmålade väggar. Här får ni utan problem plats med en stor soffgrupp och tv-/mediamöbel. Stora fönster som vetter mot innergården med utsikt över takåsar.

Sovrum

Stort sovrum med trägolv och vitmålade väggar. I detta rum får ni plats med en dubbelsäng om så önskas. Stort fönster som vetter ut mot innergården med utsikt över takåsar. Via sovrummet nås walk-in closet.

Walk-in closet

Snygg walk-in closet med trägolv och vitmålade väggar. Praktiskt placerad i direkt anslutning till sovrummet och den generöst tilltagna ytan gör att era förvaringsfrågor redan är lösta.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
4 452 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud kabel-TV & bredband.

Avgiftsändringar

Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar. (Enligt föreningens hemsida 2020-08-05)

Driftskostnader
Överlåtelseavgift
1 183 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte