Tollare/ Nacka

Hedenströms väg 11, 2 tr

 • 3 595 000 kr
 • 75 kvm
 • 3 RoK
 • 3 743 kr/mån

Ljus och rymlig gavellägenhet med dubbla balkonger

Nyproducerad gavellägenhet med stora sociala ytor, dubbla balkonger och fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett modernt boende med lyxigt kök, en generös matplats för middagar och mingel, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två bra sovrum mot föreningens trevliga innergård. Bostaden har genomgående fina materialval och praktiska förvaringslösningar vilket gör detta till en perfekt bostad för dig med höga krav på kvalitet och funktionalitet.

I Tollare finns allt runt knuten, närområdet erbjuder gym, livsmedelsbutik, skolor, restauranger, fina badställen och en kommande marina med småbåtshamn. Buss kommunikationer till Stockholm med täta avgångar och en restid på mindre än 20 min. I området finns ett mycket trevligt bageri och flera lekplatser samt en disponibel övernattningslägenhet för föreningens medlemmar. Låt närheten till vattnet, klipporna och naturen bli en del av din vardag där härliga kvällspromenader kan varvas med roliga aktiviteter som passar hela familjen.

Denna bostad måste ses, ring för visning 070 575 33 13

Pris

3 595 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
75 kvm
Månadsavgift:
3743 kr
Pris:
3 595 000 kr
Lgh Nr:

C1101

Våning:
2 tr/4
Byggår:
2017
Område:

Tollare/ Nacka

Andelstal:
1,3181%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Grindstugeparken

Bildades
2015
Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
2 tr/4
Andelstal

1,3181%

Allmän information

Brf Grindstugeparken bildades 2015 och består av tre flerfamilshus med 80 lägenheter. I föreningen kommer det även finnas teknikutrymme, barnvagns-/rullstolsrum. Cykelparkering och lägenhetsförråd på gård och i källarplan. På gården finns lekplats och plats för gemensam samvaro. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering. Föreningen äger marken den står på.

Varmvatten: Individuell varmvattenmätning för varje lägenhet. El: Individuell mätning av förbrukning av el.

Överlåtelseavgiften betalar förvärvaren 2,5% av prisbasbelopp Pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren 1% av prisbasbelopp

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Planerade renoveringar

Det finns ingen planerad renovering/ombyggnad utan endast löpande underhåll.

Övriga utrymmen

Övernattningslägenhet (hus E), barnvagns-/rullstolsrum. Cykelparkering och lägenhetsförråd på gård och i källarplan.

På gården finns lekplats och plats för gemensam samvaro. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering.

TV/Internet

Fastigheten är ansluten till ett fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital TV.

Parkering

Föreningen har 71 parkeringsplatser i ett gemensamt garage som delas med en grannförening. Separat kö. Kostnad: 1000 kr/ mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Rymlig hall med hatthylla och klädförvaring i två garderober samt ett städskåp. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar som sätter tonen i resten av bostaden. Säkerhetsdörr.

KÖK

Vita köksluckor och lådfronter från stilsäkra Marbodal med moderna beslag. Bänkskiva i ljus laminat med stänkskydd av modernt vitt kakel. Fullt utrustat kök med energisnåla vitvaror från Elektrolux; kyl och frys, inbyggnadsugn och micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och spiskåpa. Öppen planlösning mot vardagsrummet bjuder in till middag och mingel. Naturlig matplats invid stort fönster med plats att duka ut till flera middagsgäster. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Fönster i två väderstreck samt utgång till en stor balkong. Flera möblerings alternativ för att skapa en härlig och social yta. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Fönster samt utgång till bostadens andra balkong med fin vy över innergården. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

SOVRUM 2

Plats för säng och annan möblering. Förvaring i en garderob samt ett linneskåp. Fönster i två väderstreck. Ligger i anslutning till det större sovrummet.

BADRUM

Modernt helkalkat badrum i vitt med mörkgrått klinker golv med komfortvärme. Kommod med lådor samt spegelskåp ovan, toalett och duschhörna med glasvägg. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp ovanför.

KLÄDKAMMARE & PASSAGE

Plats för skrivbord eller liknande möblemang. Ingång till en stor inredd klädkammare med fönster. Golv av ekparkett och vitmålade målade väggar.

BALKONGER

Bostaden erbjuder extra lyx med två stora balkonger där man enkelt njuter av dygnets soltimmar och gärna bjuder in grannar och familj till grillkvällar eller middagar. Perfekt placerade i förmånligt gavelläge mot den trevliga innegården med lekplats samt mot torget och grönska.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd som bekvämt nås med hissen.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 743 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras efter faktiskt förbrukning. Preliminärt enl ek plan ca 140 kr/mån.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

  Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

  Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

  Kommunikationer

  Från Tollare går busslinje in till Slussen. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!