Tollare

Tollare Kaj 12

 • 4 650 000 kr
 • 81 kvm
 • 3 RoK
 • 4 310 kr/mån

Lyxig 3.a med egen uteplats vid havet

Välkommen till ditt nya hem med egen uteplats vid havet. En toppmodern och genomtänkt bostad som erbjuder ett elegant och fullt utrustat kök i ljusgrått med detaljer av läder och bänkskiva i natursten, två bra sovrum, sociala ytor med plats för hela familjen och ett lyxigt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till vardagsrummet finns en stor uteplats med naturskön utsikt, här kan du sitta med vänner och familj under härliga grillkvällar och njuta medan båtarna puttra fram genom sundet nedanför. Bostaden genomsyras av lyxiga tillval, kvalitativa materialval och praktiska förvaringslösningar. Här bor du direkt invid kajkanten i perfekt harmoni med naturen och havet men endast en kvart från Slussen. I föreningen finns en trevlig gemensamhetslokal med både bastu och relaxavdelning samt en mysig uteplats för alla sorters tillställningar. Möjlighet till garageplats finns i det dolda parkeringsgaraget under huset med praktisk infart från Tollareslingan. Till lägenheten hör även ett förråd I Tollare marina skapas en modern oas mellan skärgård och city med Stockholms vackraste promenadstråk inpå husknuten där du finner trevliga hamnrestauranger, sjöbodar och en småbåtshamn. Inom kort kommer bussen att stanna vid Tollare torg och här finns en livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. Till hösten öppnar även ett bageri och café i grundstugan. Området erbjuder bra kommunikationer och inom promenadavstånd finns det flera bussar med tätat avgångar till Slussen. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av bland annat butiker, restauranger, caféer, banker, systembolag och biograf. En perfekt bostad för den riktiga livsnjutaren! För mer information om området och föreningen besök Bonava.se: https://www.bonava.se/bostad/stockholm/nacka/tollare/tollare-marina/ Vill du veta mer om denna fantastiska bostad! Kontakta ansvarig mäklare Jennie Capp 070 575 33 13.

Pris

4 650 000 kr
Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
81 kvm
Enligt Upplåtelseavtalet
Månadsavgift:
4310 kr
Pris:
4 650 000 kr
Lgh Nr:

3-1305

Våning:
3/8
Byggår:
2018
Område:

Tollare

Andelstal:
0.9870%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Tollare Marina

Bildades
2016
Byggår

2018

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
3/8
Andelstal

0.9870%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Tollare Marina består av fem huskroppar med 97 bostadsrätter och 1 lokal. Inflyttning beräknas ske under tredje kvartalet 2018.

Byggnaden

Byggherre Bonava Sveriege AB

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: FTX-typ med värmeåtervinning

Planerade renoveringar

Endast löpande underhåll.

Övriga utrymmen

Teknikutrymme för el och data, undercentral för VVS/Fjärrvärme. Barnvagns-/rullstolsrum samt lägenhetsförråd i entréplan. Cykelparkering i garaget. Gemensam lokal med bastu, duschar, kök, allrum och toalett. Styrelse-/övernattningsrum utrustat med pentry och toalett.

TV/Internet

Fastigheten är anslutna till fiber,

Parkering

Det kommer att finnas 97 parkeringsplatser samt 2 MC-platser i garage. Separat kö. 1500 kr/månad för bilplats. 700 kr/månad för MC-plats.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober. Vitlaserad ekparkett och ljusa väggar. Infällda spotlights i tak ger ett behagligt ljus.

Kök

Lättarbetat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Fullt utrustat med kyl och frys, Inbyggnadshäll, spiskåpa, ugn och micro i högskåp samt integrerad diskmaskin. Spotlights under väggskåp samt infällda i tak. Fönsterbänkar av natursten. Vitlaserad ekparkett och ljusa väggar.

Vardagsrum

Social och lättmöblerad planlösning med plats för större soffgrupp samt förvaringsmöbler och en generös matplats där du kan duka ut för flera gäster. Stora fönster skänker fint naturligt ljus och här finner du även utgången till den fantastiska uteplatsen med havsutsikt. Fönsterbänkar av natursten. Vitlaserad ekparkett och ljusa väggar.

Sovrum

Två välplanerade sovrum med fönster mot den lugna baksidan. Gott om plats för förvaring i garderober. Fönsterbänkar av natursten. Vitlaserad ekparkett och ljusa väggar.

Badrum

Lyxigt helkaklat badrum med fina tillval och klinkergolv med comfortvärme. WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt en stor dusch inramad av glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsyta och skåp ovan.

Uteplats

Stenbelagd uteplats i soligt läge som kommer omges av planteringar. Här kan du sitta och njuta med vänner och familj medan båtarna puttra fram genom sundet nedanför.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
4 310 kr/mån
Kommentar till avgiften

I avgiften ingår värme, kabel-TV

Avgiftsändringar

Föreningen har ej beslutat om några avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av säljaren
Pantsättningsavgift
455 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter. Inom kort kommer bussen att åka ända upp till Tollare torg och vidare runt området.

  Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma. En fin marina är på ingång och det kommer finnas möjlighet att promenera längs med vattnet till bland annat The Old Smokehouse restaurant på bara 10 min.

  Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte