Tollare

Tollare Kaj 2

 • 3 595 000 kr
 • 76 kvm
 • 2 RoK
 • 3 451 kr/mån

Möjlig 3a med slående vattenutsikt!

UNIKT TILLFÄLLE FÖRST TILL KVARN! Fin bostad för 47 303 kr/kvm med vattenutsikt från hela bostaden fri från insyn! Lägenheten har ett ostört läge med vacker utsikt. Unikt tillfälle att förvärva denna välplanerade bostad. Lägenheten har stor balkong om 11 kvm i eftertraktat söderläge med ostörd vattenutsikt. Detta boende har mycket påkostade detaljer och bra materialval. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och ett fantastisk ljusinsläpp via de stora fönsterpartiet samt gavleläget. Stort badrum i ljust utförande med tvättmaskin samt torktumlare. För dig som vill finns möjlighet att göra denna bostad till en 3:a. Här bor du bekvämt med hiss hela vägen ner till garaget med utfart direkt upp på Tollare Kaj! Föreningen har en gemensam takterrass som kan användas av de boende i föreningen. Här bor du perfekt med vacker natur runt knuten och fina badplatser samt joggingspår är nära. För dig som har båt finns även närliggande hamn endast 10 minuter från bostaden. Med bil och buss når du centrala Stockholm på endast 20 min . Expansivt område med bra kommunikationer och närhet till bra service. Nacka Forum erbjuder allt inom shopping och mode samt matbutik.

Vi hjälper gärna till med visning, kontakta mäklare för att boka en tid.

Visning

 • Kontakta mäklaren för visning

Pris

3 595 000 kr

Mäklare

Bilder från visningslägenheten, ej denna bostad
Bilder från visningslägenheten, ej denna bostad
Bilder från visningslägenheten, ej denna bostad
Bilder från visningslägenheten, ej denna bostad
Föreningens gemensamma terrass
Ilustration från projektet, bild lånad av Bonava
Illustration från projektet, bild lånad av Bonava
Bo med mälaren som granne
Badplats och hamn
Vacker grönska med närhet till vatten
The Old Smoke house
The Old Smoke house
Närliggande lekplats
Nackareservatet
Nacka IP
Nacka forum med shopping, mat och nöjen
Planskiss med situationsplan

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav sovrum
Boarea:
76 kvm
Månadsavgift:
3451 kr
Pris:
3 595 000 kr
Lgh Nr:

10-1201

Våning:
2/7
Byggår:
2018
Område:

Tollare

Andelstal:
0,9117%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Tollare Marina

Bildades
2016
Byggår

2018

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
2/7
Andelstal

0,9117%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Tollare Marina består av fem huskroppar med 97 bostadsrätter och 1 lokal. Inflyttning beräknas ske under tredje kvartalet 2018.

Byggnaden

Byggherre Bonava Sveriege AB

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: FTX-typ med värmeåtervinning

Övriga utrymmen

Teknikutrymme för el och data, undercentral för VVS/Fjärrvärme. Barnvagns-/rullstolsrum samt lägenhetsförråd i entréplan. Cykelparkering i garaget. Gemensam lokal med bastu, duschar, kök, allrum och toalett. Styrelse-/övernattningsrum utrustat med pentry och toalett.

TV/Internet

Fastigheten är anslutna till fiber,

Parkering

Det kommer att finnas 97 parkeringsplatser samt 2 MC-platser i garage. Separat kö. 1500 kr/månad för bilplats. 700 kr/månad för MC-plats.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Ljus välkomnande hall med klinker vid entrén samt gott om förvaring i form av två garderober samt en hatthylla med plats för avhägning. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och ekparkett 3-stav på golvet. Säkerhetsdörr finns.

KÖK

Stilrent köket i klassik vitt utförande med bra arbetsytor och välplanerad förvaring. Maskinell utrustning består av inbyggd ugn/micro ,induktionshäll, fläkt,integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är lätt att möblera med en öppen planlösning intill köket. Detta rum har fantastisk vattenutsikt och fönster i två väderstreck. Vardagsrummet kan med fördel delas av för att få till ytterligare ett sovrum. Se alternativ planskiss.

SOVRUM

Stort sovrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för en dubbelsäng. Här finns gott om förvaring i form av 4 st garderober. Även via detta rum har du slående vattenutsikt.

BADRUM

Helkaklat badrum med vitt kaklade väggar och silvergrått klinkergolv. Här har du duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare.

BALKONG

Stor balkong om ca 11 kvm med söderläge och vattenutsikt! Här kan umgås och grilla under flera soltimmar, rymlig yta med plats för en mindre soffgrupp eller matbord för 3-4 personer.

FÖRRÅD

Till bostaden hör ett externt förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 451 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl värme och kallvatten

  Avgiftsändringar

  Föreningen har ej beslutat om några avgiftsförändringar.

  Hushållsel
  348 kr/månad
  Varmvatten
  190 kr/månad
  Summa driftskostnader
  538 kr/månad

  Driftkostnaderna är beräknade från den ekonomiskaplanen.

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

  Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

  Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!