Tollare

Tollareslingan 1

 • 6 795 000 kr
 • 116 kvm
 • 5 RoK
 • 5 679 kr/mån

5 rok med magisk sjöutsikt och balkong med kvällssol

Fantastisk lägenhet högst upp i huset med magisk sjöutsikt, balkong med kvällssol och optimal planlösning fördelat på 5 rok. Här samsas smarta förvaringslösningar med ett gediget familjekök av hög kvalitet och härliga sociala sällskapsytor som ramas in av stora fönsterpartier med fantastisk vy. Bostaden är lyxigt utrustad med två badrum och ett stort master bedroom samt ytterligare tre sovrum. Alla rum i bostaden har golvvärme. Detta är bostaden för dig med höga krav på kvalitet och som inte vill kompromissa på varken närhet till hav och natur eller storstadens puls. Tillhörande förråd samt garage som smidigt nås med hiss. Området Tollare är en riktig idyll med fina promenadstråk, klippbad och härliga picknickställen längs vattnet. I närområdet finns en omtyckt lunchrestaurang vid Tollare folkhögskola, en ny restaurang öppnar snart vid vattnet eller varför inte hämta ditt nybakade bröd och andra godsaker på det lokala bageri/caféet som öppnar i området i höst. Bra kommunikationer till Stockholm på ca 25 min. För mer information om Tollare, besök: https://www.tollareinacka.se/ För privatvisning kontakta ansvarig mäklare 070 575 33 13

Visning

 • Kontakta mäklaren för visning

Pris

6 795 000 kr
Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
5 RoK varav 4 sovrum
Boarea:
116 kvm
Enligt Bostadsföreningen
Månadsavgift:
5679 kr
Pris:
6 795 000 kr
Lgh Nr:

A5.3

Våning:
4/4
Byggår:
2017
Område:

Tollare

Andelstal:
2,078

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Lord Lambourne

Bildades
2015
Byggår

2017

Juridisk person
Ja
Hiss
Ja
Våning
4/4
Andelstal

2,078

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Lord Lambourne består av tre huskroppar i sutteräng; Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén som tillsammans rymmer 73 innovativa lägenheter. Dessa bostadshus är mellan 5-9 våningar höga och har en total boarea om 5,418 kvm. Husen är byggda på en svag sluttning i rakt söderläge.

Värme- och ventilationsanläggning

Värme: Bergvärme, golvvärme i hela bostaden samt el i badrum. Ventilation: FTX-system.

Övriga utrymmen

I Ateljéns bottenvåning finns gemensamhetslokal för nyårsfesten, barnkalaset eller årsstämman, vars uteplats spiller ut på torget. Det finns även en bokningsbar bastu med relaxrum samt tre gemensamma takterasser med sol hela dagen och vacker utsikt över Lännerstasundet.

TV/Internet

Lägenheterna är anslutna till ett öppet fibernät vilket ger möjligheten att själva välja leverantör.

Parkering

Föreningen disponerar över 64 st garageplatser varav 2 st handikapplatser. Några platser kommer att avsättas till en bilpool. Direktaccess med hiss till garaget. Separat kö föreligger. Kostnad: 800 kr/månad.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Praktisk ingång via husets entréplan till en ljus och välkomnande hall med fint terrazzogolv i ljusgrått. Praktisk förvaring i platsbyggda garderober som rymmer hela familjens ytterplagg. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM/KÖK

En fantastisk och öppen yta som inramas av stora fönsterpartier samtliga med en slående sjöutsikt . Trevlig balkong med kvällssol om ca 10 kvm med möjligheten att förlänga säsongerna genom att glasa in ytan. Bakom moderna kökssnickerier i ljusgrå kulör finns gott om förvaring i en kombination av lådor och skåp. Den fristående köksön möjliggör att du med enkelhet kan laga en god middag medan du underhåller dina gäster. Matplatsen rymmer en större matgrupp där hela sälskapet får njuta av den fantastiska sjöutsikten och båtarna som puttrar förbi i sundet. Köket är lättarbetat och fullt utrustat med moderna vitvaror från Siemens.

MASTER BEDROOM

Lyxigt sovrum i ostört läge med eget badrum. Gott om förvaring i snygga inbyggda garderober. Stora fönsterpartier skänker fint ljus och det finns gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang.

ÖVRIGA SOVRUM

Bostaden har ytterligare tre sovrum med möjligheten till flera barnrum, gästrum eller kontor. Samtliga med fönster i öster.

BADRUM1

Helkaklat badrum med väggar och golv i en fin ljusgrå kulör. Badrummet är utrustat med ett fristående badkar med en snygg blandare i krom med handdusch. Stort handfat med ett utanpåliggande spegelskåp med luckor i spegelglas. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan samt väggskåp för extra förvaring och led belysning.

BADRUM2

Helkaklat badrum med väggar och golv i en fin ljusgrå kulör. Badrummet är utrustat med duschvägg samt blandare i krom med handdusch. WC och handfat med badrumsskåp.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör källarförråd om ca 6 kvm.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
5 679 kr/mån
Kommentar till avgiften

Inklusive V/A och samt TV basutbud och fibernät.

Driftskostnader
Hushållsel
437 kr/månad
Hemförsäkring
200 kr/månad
Summa driftskostnader
637 kr/månad
Personer i hushållet
4
Överlåtelseavgift
1 120 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
448 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

  Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

  Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

  Kommunikationer

  Från Tollare går busslinje in till Slussen. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte