Tollare

Tollarevägen 55

 • 1 995 000 kr
 • 30 kvm
 • 1.5 RoK
 • 1 456 kr/mån

Lyxig 1,5:a invid havet med uteplats i söder.

NYTT ACCEPTERAT PRIS, Lyxig 1,5:A med industrikänsla, stora ateljéfönster och en härlig uteplats i rakt söderläge. Bostaden har ett välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett bra sovrum med garderober samt ett stort lyxigt helkaklat badrum med badkar och kombimaskin. Alla golvytor i bostaden är försedda med golvvärme för extra komfort. Med genomgående underhållsfria och tidlösa material skapar ett perfekt boendet för den moderna individen.

Föreningen har en fin arkitektur och erbjuder boende tre gemensamma takterasser med havsutsikt, relaxavdelning med bastu, underliggande garage som nås med hiss samt förvaring för cyklar och en miniverkstad. Till bostaden hör ett förråd. Här kan du njuta lika mycket av närheten till storstaden med dess puls som av naturens lugn med havet och skogen som närmsta granne. Gångavstånd till fina badplatser, service, gym och restauranger i närområdet. Buss till slussen på ca 20min eller varför inte ta cykeln.

Enligt lägenhetsförteckningen är 28 kvm boarea och 2 kvm biarea men den totala golvytan är 30 kvm. Detta är pga att huset är ett suterränghus (byggt i en sluttning) och 2 kvm av den totala golvytan därav klassas som källare.

Denna bostad måste ses, boka en visning idag 070 575 33 13

Visning

 • Sön 24/03Ring för visning - Välkommen!

Pris

1 995 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
1,5 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
30 kvm
Månadsavgift:
1456 kr
Pris:
1 995 000 kr
Lgh Nr:

A1.3

Våning:
1/5
Byggår:
2016/2017
Område:

Tollare

Andelstal:
0,539%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Lord Lambourne

Bildades
2015
Byggår

2016/2017

Juridisk person
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Hiss
Ja
Våning
1/5
Andelstal

0,539%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Lord Lambourne består av tre huskroppar i sutteräng; Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén som tillsammans rymmer 73 innovativa lägenheter. Dessa bostadshus är mellan 5-9 våningar höga och har en total boarea om 5,418 kvm. Husen är byggda på en svag sluttning i rakt söderläge.

Byggnaden

Hiss 3-glasfönster

Värme- och ventilationsanläggning

Värme: Bergvärme, golvvärme el i badrum. Ventilation: FTX-system.

Övriga utrymmen

I Ateljéns bottenvåning finns gemensamhetslokal för nyårsfesten, barnkalaset eller årsstämman, vars uteplats spiller ut på torget. Det finns även en bokningsbar bastu med relaxrum i hus 1 (plan 8). Rullstolsrum/ barnvagnsrum ifinns i hus 2 på plan 10.

TV/Internet

Samtliga lägenheter i föreningen har öppet fibernät via Zmarket vilket innebär att du själv väljer vilken leverantör av bredband och telefoni du vill. Pris: 145 kr/ mån

TV-boxar från Viasat finns i lägenheten. Tillgång till "Must Carry utbudet". Uppgradering kan göras genom att kontakta Viasat.

Parkering

Föreningen disponerar över 64 st garageplatser varav 2 st handikapplatser. Alla tre lägenhetshus har inomhusaccess till garaget. Kostnad: ca 644 kr/mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Entré

Entré med lättskött klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder samt en skohylla.

Kök

Fullt utrustat kök från Vedum med integrerade vitvaror som diskmaskin, kyl och frys från Siemens. Förvaring i en kombination av skåp och lådor med fina kökssnickerier i en ljust varmgrå kulör. Underhållsfri bänkskiva i rostfritt stål med integrerad ho försedd med en kromad blandare från Tapwell med diskmaskinsavstängning. Snyggt infälld i bänkskivan finns en induktionshäll samt en underliggande multifunktionsugn med micro funktion i rostfritt.

Vardagsrum

Plats för en mindre kombination av soffa, fåtöljer och bord samt media förvaring om man så önskar. Stora fönster i rakt söderläge ger ett härligt ljusflöde till rummet som ligger i direkt anslutning till uteplatsen. Golv i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek som är både tåligt och vackert. Golvvärme.

Sovalkov

Stor sovalkov med en praktisk skjutdörr mot vardagsrummet. Plats för en säng och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Golv i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek med golvvärme.

Badrum

Helkaklat badrum med väggar och golv i en fin ljusgrå kulör. Badrummet är utrustat med ett fristående badkar på ben med en snygg blandare i krom med takdusch. Stort handfat med ett utanpåliggande spegelskåp med luckor i spegelglas. Kombimaskin med arbetsyta ovan samt väggskåp för extra förvaring samt led belysning.

Uteplats

På uteplatsen finns rum för en mindre soffa eller bord och stolar. Perfekt solläge mot söder med fin utsikt över det lilla torget, himmel, natur och talltopparna på andra sidan Lännerstasundet.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  1 456 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I månads avgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Beräknad hushållsel 75 kr/mån och grundutbud kabel tv 145 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

  Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  448 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  I dynamiska Nacka, på södra delen av Boo-halvön med det soliga Lännerstasundet nedanför slänten, hittar du Tollare. Anlagt från grunden skapas detta område för ett aktivt och socialt liv som passar livets alla faser och skiftningar. Tollares bostäder kommer att omges av långa promenadstråk, parker, torg och badplatser. I Tollare får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett liv mitt i naturen med grönska, frisk luft och fria vidder. Å andra sidan nära till allt du behöver av service, kommunikationer och fritidsaktiviteter. Den aktiva cyklar utan problem den dryga milen till Slussen, annars finns tät busskommunikation och bilpool som bilfria alternativ och som tar dig in till city på en dryg kvart. Johannes Petri skola och förskola finns redan på plats och Nackas rika föreningsliv omfattar allt från fotboll, basket och handboll till segling, gymnastik och ridning.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!