Vasastan/Hagastaden

Torsplan 8, vån 33

 • BUD: 14 500 000 kr
 • 109 kvm
 • 5 RoK
 • 5 993 kr/mån

Makalös utsikt över Stockholms stad!

Det är få förunnat att komma hem till denna fantastiska utsikt från 33:e våningen. Att vakna till soluppgång varje dag och lägga sig till solnedgång kväll efter kväll. Den genomtänkta planlösningen ger dig tre terrasser, två i västläge och ett i öst, två badrum, tre bra sovrum, ett bibliotek. Bostaden är omsorgsfullt designad med exklusiva material. Här samsas smarta, funktionella lösningar med utvalda, varma material som åldras med värdighet.

Lägenheten har öppna och sociala sällskapsytor med genomgående stora fönster som erbjuder fint ljusinsläpp och utsikt över takåsar och vackra Stockholm stad! Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där kök och vardagsrum är lägenhetens mittpunkt.

*Bostaden ligger på ca 100 meters höjd!

*Ett av de högst belägna lägenheterna i Stockholm!

*Garage i huset

*Tillträde februari 2019

*För mer information kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar på 0761101006 eller maila på pamela@grandfast.se

Pris

14 500 000 kr
 • Aktuellt bud: 14 500 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tor 20 dec 13:52 14 500 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Brf Innovationen
Föreningens lounge/ entré
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Exempelbild badrum
Exempelbild på klädkammare
Nära till Hagaparken
Fasad, Illustrationsbild
Illustrationsbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
5 RoK varav 3 sovrum
Boarea:
109 kvm
Månadsavgift:
5993 kr
Pris:
14 500 000 kr
Lgh Nr:

01 I 4302

Våning:
33/35
Byggår:
2017
Område:

Vasastan/Hagastaden

Andelstal:
0,71308438%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Innovationen

Bildades
2015
Byggår

2017

Juridisk person
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Hiss
Ja
Våning
33/35
Andelstal

0,71308438%

Allmän information

Att bo i Norra Tornen är livskvalité på en ny nivå. Ett biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det kommer också finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Det kommer även finnas möjlighet till en bilpool.

Byggnaden

Innovationen, är det första av de två tornen som kommer att stå på varsin sida om Torsgatan vid Torsplan, på gränsen mellan Vasastan och framtida Hagastaden och utgör de unika Norra Tornen. OMA förenar i sina projekt i arkitektur med forskning kring människor, samhälle och urbanism med ambitionen att flytta fram gränserna för samtidsarkitektur genom att skapa intelligent form och innehåll som positivt påverkar staden och dess invånare..Byggnaden kommer att bestå av ett trapphus med 35 våningar, totalt 182 bostadslägenheter om 2-7 RoK.

Värme- och ventilationsanläggning

Ventilation: FTX-system med lägenhetsaggregat. Golvvärme i bostäder, Fjärrvärme. Elektriska golvvärmeslingor i badrum som komfortvärme.

Övriga utrymmen

Det kommer att finnas gemensamma anordningar i byggnaden i form av cykel- och barnvagnsförråd. Varje lägenhet kommer ha ett tillhörande källarförråd. FÖRRÅD: Nätförråd placerade i källare med tillgång till hiss. CYKELFÖRRÅD: Cykelförråd anordnas i anslutande p-garage med tillgång till hiss. ÖVRIGA GEMENSAMMA UTRYMMEN: Brf-lokaler på plan 2 och 3. Barnvagnsförråd. ”Delivery room”

TV/Internet

TV, telefoni och IT via fiber, leverantör ej utsedd. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad.

Parkering

Anslutande p-garage med tillgång till hiss.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Rymlig hall med bra förvaringsplats i form av specialritad kappförvarring samt hatthylla med stång. Bredvid finns även teknikskåp, städskåp och en garderob. Golvet är ljust pigmenterat och mattlackat trägolv (ek) som fortsätter in i övriga rum, förutom våtrum. Väggarna är vitmålade. Fr¨ån hallen når du badrum 1.

MASTER BEDROOM

Stort fönster i det stora sovrummet med stort fönsterparti i perfekt och vackert västläge! Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och annat tillhörande möblemang. I sovrummet finns det klädkammare med gott om utrymme för förvaring och en-suite-badrum.

SOVRUM 2 & 3:

Via hallen når man ett utav bostadens tre rum. Ett ljust och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och om önskas finns även utrymme för garderob. Dem stora fönsterna ut mot terrassen fångar upp solens ljusstrålar.

KÖK

Öppet planlösning mellan kök och vardagsrum i perfekt harmoni. Köket är specialritat med släta luckor, gråa täckskivor och mörkgrå stomme från Poliform. Bänkskiva och stänkskydd i stilfullt ljusgrå natursten. Det finns integrerad LED-belysning under överskåpet. I överskåpet har även fläktinsatsen byggts in. Köket är utrustat med vitvaror från Miele - helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Avfallskvarn. I köksskåpet finns det även utrymme för mikrovågsugn med eluttag.

VARDAGSRUM

Multimediauttag, lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum. Utsikt i väst.

Terrass 1 & 2:

Bostaden har två terrasser i perfekt västläge! Här finns det utrymme för utemöbler och terrassbelysningen på fasaden skapar en mysig känsla på kvällarna. Utgång från kök/vardagsrum respektive från bibliotek.

Terrass 3:

Stor terrass med morgonsol och ytor för utemöbler. En perfekt plats för den morgonpigga att sitta och avnjuta en kopp kaffe till morgonens första soltimmar. Terrassbelysning på fasaden.

Badrum

Stort badrum med golv i ljusa klinkerplattor. Väggarna är klädda i ljusgråa plattor av natursten. Badrummet är utrustat med tvättpelare, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak och infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 993 kr/mån
  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsförändringar planerade år 1-5 enligt den ekonomiskaplanen.

  Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  448 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Norra Tornen blir en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden kommer att bestå av tusentals bostäder och arbetsplatser som kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration behövs ej
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Hem till salu


Huddinge- Visättra
Småbrukets backe 16, vån 3
Slutpris
2 095 000 kr
 • Kvm 55
 • Rum 2
 • Avgift 2793 kr
Såld
Huddinge- Visättra
Småbrukets backe 10, vån 4
Slutpris
2 125 000 kr
 • Kvm 55
 • Rum 2
 • Avgift 2793 kr
Såld
Huddinge- Visättra
Småbrukets backe 10, vån 1
Slutpris
1 675 000 kr
 • Kvm 40
 • Rum 1
 • Avgift 2091 kr
Såld
Huddinge- Visättra
Småbrukets backe 10, vån 2
Slutpris
1 995 000 kr
 • Kvm 55
 • Rum 2
 • Avgift 2793 kr
Såld
Huddinge- Visättra
Småbrukets backe 10, vån 2
Slutpris
2 100 000 kr
 • Kvm 55
 • Rum 2
 • Avgift 2793 kr
Såld
Huddinge- Visättra
Småbrukets backe 10, vån 2
Slutpris
1 695 000 kr
 • Kvm 40
 • Rum 2
 • Avgift 2091 kr
Såld
Enskededalen
Gamla Tyresövägen 306
Slutpris
2 630 000 kr
 • Kvm 39
 • Rum 1
 • Avgift 2340 kr
Såld
Sollentuna - Tureberg
Engelbrekts väg 16, vån 5
Slutpris
2 555 000 kr
 • Kvm 51,5
 • Rum 2
 • Avgift 3065 kr
Såld
Hagastaden- Vasastan
Torsplan 8, vån 25
Slutpris
9 450 000 kr
 • Kvm 81
 • Rum 3
 • Avgift 4713 kr
Såld
Kungsholmen - Fredhäll
Fredhällsgatan 3
Slutpris
6 060 000 kr
 • Kvm 80
 • Rum 3
 • Avgift 3239 kr
Såld
Segeltorp
Malmvägen 49
Slutpris
5 650 000 kr
 • Kvm 138
 • Rum 5
 • Tomtyta 175 kvm
Såld
Vasastan/Hagastaden
Torsplan 8, vån 33
Slutpris
14 500 000 kr
 • Kvm 109
 • Rum 5
 • Avgift 5993 kr
Såld
Tollare
Hedenströms väg 15
Slutpris
2 675 000 kr
 • Kvm 46
 • Rum 2
 • Avgift 2725 kr
Såld
Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 148, vån 10
Slutpris
3 500 000 kr
 • Kvm 53
 • Rum 2
 • Avgift 3248 kr
Såld
Hammarby Sjöstad
Sickla kanalgata 103
Slutpris
3 350 000 kr
 • Kvm 54
 • Rum 2
 • Avgift 3233 kr
Såld
Huvudsta
Jungfrudansen 56
Slutpris
4 030 000 kr
 • Kvm 78
 • Rum 3
 • Avgift 3238 kr
Såld
Östermalm
Surbrunnsgatan 5, vån 3
Slutpris
6 700 000 kr
 • Kvm 73
 • Rum 3
 • Avgift 2619 kr
Såld
Kista-Kistahöjden
Heklagatan 61C
Slutpris
1 995 000 kr
 • Kvm 31,4
 • Rum 1
 • Avgift 2777 kr
Såld
Enskede
Bäckaskiftsvägen 44
Slutpris
2 925 000 kr
 • Kvm 57
 • Rum 2
 • Avgift 2727 kr
Såld
Kungsholmen- Hornsbergs Strand
Lars Forssells gata 22, vån 4
Slutpris
7 400 000 kr
 • Kvm 95,5
 • Rum 4
 • Avgift 3593 kr
Såld
Kungsholmen- Hornsbergs Strand
Kellgrensgatan 10, vån 5
Slutpris
3 995 000 kr
 • Kvm 52,5
 • Rum 2
 • Avgift 3438 kr
Såld
Kungsholmen- Hornsbergs Strand
Warfvinges väg 3, vån 1
Slutpris
6 850 000 kr
 • Kvm 98
 • Rum 4
 • Avgift 4659 kr
Såld
Nacka
Magasinsgången 9, vån 3
Slutpris
5 180 000 kr
 • Kvm 67
 • Rum 3
 • Avgift 3913 kr
Såld
Sollentuna- Edsängen
Sörmlandsvägen 2
Slutpris
3 100 000 kr
 • Kvm 76
 • Rum 3
 • Avgift 4025 kr
Såld
Vasastan-Hagastaden
Gävlegatan 26, vån 7
Slutpris
3 500 000 kr
 • Kvm 34
 • Rum 2
 • Avgift 1700 kr
Såld
Kungsholmen
Eyvind Johnsons gata 7, vån 2
Slutpris
6 400 000 kr
 • Kvm 94
 • Rum 4
 • Avgift 4396 kr
Såld
Centrala Huddinge
Förrådsvägen 22
Slutpris
1 995 000 kr
 • Kvm 32
 • Rum 1
 • Avgift 2035 kr
Såld
Kungsholmen
Alströmergatan 32 B, 1.5 tr
Slutpris
3 550 000 kr
 • Kvm 38
 • Rum 2
 • Avgift 1764 kr
Såld
Södermalm
Flintbacken 2, vån 9
Slutpris
5 600 000 kr
 • Kvm 80
 • Rum 3
 • Avgift 3236 kr
Såld
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!