Vasastan/Hagastaden

Torsplan 8, vån 33

 • BUD: 14 500 000 kr
 • 109 kvm
 • 5 RoK
 • 5 993 kr/mån

Makalös utsikt över Stockholms stad!

Det är få förunnat att komma hem till denna fantastiska utsikt från 33:e våningen. Att vakna till soluppgång varje dag och lägga sig till solnedgång kväll efter kväll. Den genomtänkta planlösningen ger dig tre terrasser, två i västläge och ett i öst, två badrum, tre bra sovrum, ett bibliotek. Bostaden är omsorgsfullt designad med exklusiva material. Här samsas smarta, funktionella lösningar med utvalda, varma material som åldras med värdighet.

Lägenheten har öppna och sociala sällskapsytor med genomgående stora fönster som erbjuder fint ljusinsläpp och utsikt över takåsar och vackra Stockholm stad! Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där kök och vardagsrum är lägenhetens mittpunkt.

*Bostaden ligger på ca 100 meters höjd!

*Ett av de högst belägna lägenheterna i Stockholm!

*Garage i huset

*Tillträde februari 2019

*För mer information kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar på 0761101006 eller maila på pamela@grandfast.se

Pris

14 500 000 kr
 • Aktuellt bud: 14 500 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tor 20 dec 13:52 14 500 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Brf Innovationen
Föreningens lounge/ entré
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Exempelbild badrum
Exempelbild på klädkammare
Nära till Hagaparken
Fasad, Illustrationsbild
Illustrationsbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
5 RoK varav 3 sovrum
Boarea:
109 kvm
Månadsavgift:
5993 kr
Pris:
14 500 000 kr
Lgh Nr:

01 I 4302

Våning:
33/35
Byggår:
2017
Område:

Vasastan/Hagastaden

Andelstal:
0,71308438%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Innovationen

Bildades
2015
Byggår

2017

Juridisk person
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Hiss
Ja
Våning
33/35
Andelstal

0,71308438%

Allmän information

Att bo i Norra Tornen är livskvalité på en ny nivå. Ett biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det kommer också finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen. Det kommer även finnas möjlighet till en bilpool.

Byggnaden

Innovationen, är det första av de två tornen som kommer att stå på varsin sida om Torsgatan vid Torsplan, på gränsen mellan Vasastan och framtida Hagastaden och utgör de unika Norra Tornen. OMA förenar i sina projekt i arkitektur med forskning kring människor, samhälle och urbanism med ambitionen att flytta fram gränserna för samtidsarkitektur genom att skapa intelligent form och innehåll som positivt påverkar staden och dess invånare..Byggnaden kommer att bestå av ett trapphus med 35 våningar, totalt 182 bostadslägenheter om 2-7 RoK.

Värme- och ventilationsanläggning

Ventilation: FTX-system med lägenhetsaggregat. Golvvärme i bostäder, Fjärrvärme. Elektriska golvvärmeslingor i badrum som komfortvärme.

Övriga utrymmen

Det kommer att finnas gemensamma anordningar i byggnaden i form av cykel- och barnvagnsförråd. Varje lägenhet kommer ha ett tillhörande källarförråd. FÖRRÅD: Nätförråd placerade i källare med tillgång till hiss. CYKELFÖRRÅD: Cykelförråd anordnas i anslutande p-garage med tillgång till hiss. ÖVRIGA GEMENSAMMA UTRYMMEN: Brf-lokaler på plan 2 och 3. Barnvagnsförråd. ”Delivery room”

TV/Internet

TV, telefoni och IT via fiber, leverantör ej utsedd. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad.

Parkering

Anslutande p-garage med tillgång till hiss.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Rymlig hall med bra förvaringsplats i form av specialritad kappförvarring samt hatthylla med stång. Bredvid finns även teknikskåp, städskåp och en garderob. Golvet är ljust pigmenterat och mattlackat trägolv (ek) som fortsätter in i övriga rum, förutom våtrum. Väggarna är vitmålade. Fr¨ån hallen når du badrum 1.

MASTER BEDROOM

Stort fönster i det stora sovrummet med stort fönsterparti i perfekt och vackert västläge! Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och annat tillhörande möblemang. I sovrummet finns det klädkammare med gott om utrymme för förvaring och en-suite-badrum.

SOVRUM 2 & 3:

Via hallen når man ett utav bostadens tre rum. Ett ljust och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och om önskas finns även utrymme för garderob. Dem stora fönsterna ut mot terrassen fångar upp solens ljusstrålar.

KÖK

Öppet planlösning mellan kök och vardagsrum i perfekt harmoni. Köket är specialritat med släta luckor, gråa täckskivor och mörkgrå stomme från Poliform. Bänkskiva och stänkskydd i stilfullt ljusgrå natursten. Det finns integrerad LED-belysning under överskåpet. I överskåpet har även fläktinsatsen byggts in. Köket är utrustat med vitvaror från Miele - helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Avfallskvarn. I köksskåpet finns det även utrymme för mikrovågsugn med eluttag.

VARDAGSRUM

Multimediauttag, lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum. Utsikt i väst.

Terrass 1 & 2:

Bostaden har två terrasser i perfekt västläge! Här finns det utrymme för utemöbler och terrassbelysningen på fasaden skapar en mysig känsla på kvällarna. Utgång från kök/vardagsrum respektive från bibliotek.

Terrass 3:

Stor terrass med morgonsol och ytor för utemöbler. En perfekt plats för den morgonpigga att sitta och avnjuta en kopp kaffe till morgonens första soltimmar. Terrassbelysning på fasaden.

Badrum

Stort badrum med golv i ljusa klinkerplattor. Väggarna är klädda i ljusgråa plattor av natursten. Badrummet är utrustat med tvättpelare, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak och infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 993 kr/mån
  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsförändringar planerade år 1-5 enligt den ekonomiskaplanen.

  Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  448 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Norra Tornen blir en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden kommer att bestå av tusentals bostäder och arbetsplatser som kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration behövs ej
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!