Vasastan/Hagastaden

Torsplan 8, vån 11

  • 6 299 000 kr
  • 63 kvm
  • 2 RoK
  • 3 866 kr/mån

Idealisk tvåa i Stockholms häftigaste byggnad!

En av få tvåor i föreningen med egen walk-in closet och terrass via vardagsrummet! Detta är verkligen en bostad med oerhört många rätt. Optimal öppen planlösning med utgång till den stora och möbleringsbara terrassen i direkt anslutning till de sociala ytorna. Från terrassen och samtliga fönster har ni sol från sen eftermiddag till solnedgång. Lägenheten är en av föreningens fåtal tvåor med walk-in closet vilket erbjuder gott om förvaring. Lägenhetens unika panoramafönster som sträcker sig från golv till tak ger lägenheten ett fantastiskt ljus i samtliga rum. Det unika och moderna köket är byggt enbart för detta projekt samt erbjuder er all maskinell utrustning ni kan tänkas önska er. Stort sovrum med plats för både dubbelsäng, garderob, och arbetsplats. Här finns möjlighet att montera takprojektor med måttanpassad filmduk vilken även fungerar som mörkläggningsgardin. I anslutning till sovrummet ligger det snygga badrummet som är en fröjd för ögat. Materialen visar på kvalitet och rummet är utrustat med bland annat annat två stora spegelskåp och egen tvättpelare. Jag hade kunnat fortsätta att predika hur länge som helst om fördelarna med denna lägenhet men rekommenderar er istället att komma och uppleva lägenheten på plats. Varmt välkomna på visning! Område: Här bor du centralt i Stockholms nya stadsdel Hagastaden, en urban och tät stadsdel intill storstadens puls men också till lugn och grönområden runt Hagaparken och Brunnsviken. Perfekt för dig som vill bo modernt och centralt! I närheten av bostaden finns ett stort utbud av affärer, matbutiker, restauranger, träningscenter samt caféer/bageri. Endast 10 minuters promenad till Odenplan med stort utbud av restauranger, affärer och caféer. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, endast ett par minuter ifrån Hagastaden. Nedgången till T-banan vid S:t Eriksplan eller Odenplan ligger bara några minuter bort. I Hagastaden ska den nya gula tunnelbanelinjen passera som går mellan Odenplan och Arenastaden med tunnelbanenedgång vid Hemköp, Torsplan. Idag finns goda busskommunikationer i området. Även hållplats för flygbuss ligger precis i närheten. Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, i parken kommer det finnas ett samlingstorg omringat av grönska, serveringar, marknader och mindre evenemang.

Pris

6 299 000 kr

Mäklare

Vardagsrum med utgång till terrassen.

Stor terrass med utsikt över Hagastadens takåsar!

Skymningsbild vardagsrum

Skymningsbild terrass

Detaljbilder terrass

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Lättmöblerat vardagsrum.

Vardagsrum och kök i modern öppen planlösning.

Vardagsrum med platsbyggd bokhylla.

Kök med matplats för minst 4-6 st personer.

Kök med snygga materialval och gott om arbetsyta.

Detaljbilder kök

Här vaknar ni med en storslagen utsikt.

Möjlighet till projektor med platsbyggd filmduk/mörkläggningsgardin.

Skymningsbild sovrum

Vackert badrum med bl.a. egen tvättmaskin och torktumlare.

Detaljbilder badrum

Lyxig walk-in closet i anslutning till sovrummet och badrummet.

Funktionell hall och platsbyggd hylla i vardagsrummet.

Imponerande entré med musik och högt i tak.

I entrén finns även sittplatser.

Föreningens relaxutrymme. Det finns även ett gym i anslutning till relaxen.

Föreningens egna biograf

Föreningslokal som går att hyra

Innovationens imponerande fasad

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
63 kvm
Enligt Föreningens ekonomiska förvaltare.
Månadsavgift:
3866 kr
Pris:
6 299 000 kr
Lgh Nr:

13401.2101

Våning:
11/36
Byggår:
2019
Område:

Vasastan/Hagastaden

Andelstal:
0,46000%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Innovationen

Byggår

2019

Juridisk person
Nej
Hiss
Ja
Våning
11/36
Andelstal

0,46000%

Andelstal avgift

0,46%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Innovationen består av 182 bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler. Byggnaden består av 36 våningar.

Föreningen äger fastigheten Stockholm Innovationen 1.

Bostadsarea 14 408 kvm, lokalarea 351 kvm, markareal 922 kvm.

Hyreslokaler: Hyreslokal 1001, 107 kvm, butik, hyrestid 2019-11-25 till 2022-09-30. (Synsam) Hyreslokal 1002, 239 kvm, caféverksamhet, ej tillträdd, lokal ej färdig, avtal finns.

Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt att bosätta sig permanent i lägenheten.

Rökning eller grillning är inte tillåten på någon av föreningens ytor.

Renoveringar

Byggnaden färdigställdes år 2019.

Planerade renoveringar

Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade renoveringar. Byggnaden underhålls fortlöpande av föreningens tekniska förvaltare WIAB. (Enligt föreningens hemsida 2020-08-25)

Övriga utrymmen

Biorum
Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel.
Gym
Gästmatsal/festlokal
Cykel- och barnvagnsrum med access via hiss.
Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl.
Övernattningslägenhet

Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd på plan K2.

TV/Internet

IP-TV och bredband levereras via AWiWO Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 359 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.

Parkering

Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som “Tors Torn”. Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Parkering.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Funktionell hall med parkettgolv med matta ovanpå och vitmålade väggar. Här är det gott om plats för avhängning av ytterkläder och utrymme finns för förvaring av städartiklar.

Kök

Exklusivt kök från italienska Poliform med parkettgolv och vitmålade väggar. Köket går i en ljusgrå ton och har en vacker bänkskiva i Jurakalksten. Samtliga vitvaror är från Miele och Siemens. Den maskinella utrustningen består av blandare från Dornbracht, diskho med avfallskvarn, varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys. Rymlig matplats med utrymme för minst 4-6 personer.

Vardagsrum

Lättmöblerat och ljust vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Ljuset kommer från den stora fönsterväggen som öppnar upp sig ut mot terrassen. Utgången till terrassen sker även den direkt via vardagsrummet, vilket är precis som man vill ha det. I rummet har det också byggts till en fin platsbyggd bokhylla.

Terrass

Stor terrass med kvällssol och trall på golvet samt utsikt över Hagastadens takåsar. Terrassen går att möblera med ett stort bord och tillhörande stolar. Ett perfekt utrymme för mysiga sommarmiddagar.

Walk-in closet

I anslutning till badrummet och sovrummet ligger lägenhetens lyxiga walk-in closet. Smakfullt inrett med tapeter från Svenskt tenn och parkettgolv samt ett snyggt garderobssystem för att maximera era förvaringsmöjligheter.

Badrum

Vackert badrum med kaklade väggar och klinkergolv i harmoniska färgtoner. Utrustat med dusch med duschvägg, wc-stol, handfat, handdukstork, golvvärme, blandare från Dornbracht och egen tvättmaskin samt torktumlare. Det finns även gott om förvaring i två stora spegelskåp.

Sovrum

Rogivande sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här vaknar ni med ett leende när ni drar undan mörkläggningsgardinen och beskådar utsikten samt tar in det härliga ljuset som skapas av den stora fönsterväggen. I rummet finns även en platsbyggd garderob.

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 866 kr/mån
Kommentar till avgiften

I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på 359 kr/mån tillkommer för bredband och kabel-tv.

Beskrivning mån.avg.

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 359 kr/mån tillkommer för bredband, kabel-tv och telefoni. Elen debiteras i efterhand. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang.

Avgiftsändringar

Inga planerade avgiftsförändringar finns idag. (Enligt föreningens hemsida 2020-08-25)

Driftskostnader
Hushållsel
223 kr/månad
Hemförsäkring
250 kr/månad
Summa driftskostnader
473 kr/månad
Personer i hushållet
2
Överlåtelseavgift
1 183 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift
473 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
  • Köparinfo

    Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Strandvägen 7
114 56 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte