Hagastaden- Vasastan

Torsplan 8, vån 25

 • BUD: 9 450 000 kr
 • 81 kvm
 • 3 RoK
 • 4 713 kr/mån

Makalös utsikt över Stockholms stad!

Det är få förunnat att komma hem till denna fantastiska utsikt över takåsar och vackra Stockholm stad från 25:e våningen. Här bor du i en exklusiv 3:a med två stora sovrum, två terrasser, ett rymligt badrum med tvättpelare, vackra panoramafönster och en omsorgsfullt design genomsyrar hela lägenheten.

Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där kök och vardagsrum är våningens sociala punkter med utgång till varsin terrass.

Som medlem i föreningen har ni tillgång till bland annat biorum, gym och en relaxavdelning med bastu samt tillgång till garage.

Varmt välkomna på visning!

Pris / bud

9 450 000 kr
 • Aktuellt bud: 9 450 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  1 tis 19 mar 12:03 9 450 000 kr

Mäklare

Vardagsrum
utgång till en av två balkonger
Balkong 1 med fantastisk utsikt
Balkong 1
vy mot hall
vy mot kök
Sovrum 1
sovrum med garderober och panoramafönster
fantastisk utsikt
Vy mot kök. Vy mot hall med garderober
Snyggt kök med utgång till balkong
Balkong 2
Kök
Kök och matplats
Detaljer i kök
Sovrum 2
Sovrum 2
Milsvid utsikt från balkong 2
Stilfullt badrum med tvättpelare
Hall
Föreningens entré och loungedel
Välkommen till Torsplan 8
Hagaparken inom kort avstånd

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
81 kvm
Månadsavgift:
4713 kr
Pris:
9 450 000 kr
Lgh Nr:

13401.3502

Våning:
25/35
Byggår:
2017
Område:

Hagastaden- Vasastan

Andelstal:
0,56070%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Innovationen

Bildades
2015
Byggår

2017

Juridisk person
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Hiss
Ja
Våning
25/35
Andelstal

0,56070

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andelstal avgift

0,56

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Brf Innovationen består av 182 bostädsrätter och 2 Brf-lokaler på plan 2 och 3. Huset består av 35 våningsplan och ett gemensamt trapphus med entrélounge och entrévärd.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1163 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465 kr).

Byggnaden

Innovationen, är det första av de två tornen som kommer att stå på varsin sida om Torsgatan vid Torsplan, på gränsen mellan Vasastan och framtida Hagastaden och utgör de unika Norra Tornen. OMA förenar i sina projekt i arkitektur med forskning kring människor, samhälle och urbanism med ambitionen att flytta fram gränserna för samtidsarkitektur genom att skapa intelligent form och innehåll som positivt påverkar staden och dess invånare.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. FTX-system med lägenhetsaggregat.

Övriga utrymmen

Till medlemmarnas förfogande finns ett biorum, ett gym och en relaxavdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det kommer att finnas gemensamma anordningar i byggnaden i form av cykel- och barnvagnsförråd. Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd. Barnvagnsförråd och cykelförråd med tillgång till hiss. Postboxar är placerade i entrén.

TV/Internet

TV, telefoni och IT via fiber (Amiwo). Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad.

Parkering

Garageplats finns tillgänglig för 3150kr/ mån i två st. garagehus. Kö f.n för plats på garagehuset på Torsplan 1. Lediga platser finns i garagehuset på Torsplan 2. Förvaltare är Apcoa parkering.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

HALL

Rymlig hall med bra förvaringsplats i form av specialritad kappförvarring samt hatthylla med stång. Bredvid finns även teknikskåp, städskåp och en garderob. Golvet är ljust pigmenterat och mattlackat trägolv (ek) som fortsätter in i övriga rum, förutom våtrum. Väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1

Stort panorama fönster med magisk utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, garderober och annat tillhörande möblemang.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och medieförvaring. Utgång till terrass 1.

Terrass 1:

Stor terrass med morgonsol och ytor för utemöbler. En perfekt plats för den morgonpigga att sitta och avnjuta en kopp kaffe till morgonens första soltimmar. Terrassbelysning på fasaden.

SOVRUM 2:

Ett ljust och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och om önskas finns även utrymme för garderob.

KÖK

Köket är specialritat med släta luckor, gråa täckskivor och mörkgrå stomme från Poliform. Bänkskiva och stänkskydd i stilfullt ljusgrå natursten. Det finns integrerad LED-belysning under överskåpet. I överskåpet har även fläktinsatsen byggts in. Köket är utrustat med vitvaror från Miele - helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Avfallskvarn. I köksskåpet finns det även utrymme för mikrovågsugn med eluttag.

Terrass 2:

Bostadens andra terrass i sydligt läge. Här finns det utrymme för utemöbler och terrassbelysningen på fasaden skapar en mysig känsla på kvällarna.

DUSCHRUM/WC

Stort badrum med golv i ljusa klinkerplattor. Väggarna är klädda i ljusgråa plattor av natursten. Badrummet är utrustat med tvättpelare, tvättställ, vägghängd WC-stol, duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Elburen handdukstork. Infällda downlights i tak och infälld LED-belysning i tak vid duschutrymme. Specialtillverkat spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns i källarplanet.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 713 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme och vatten.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsförändringar planerade år 1-5 enligt den ekonomiskaplanen.

  Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  448 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Norra Tornen blir en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och nya stadsdelen Hagastaden. Hagastaden kommer att bestå av tusentals bostäder och arbetsplatser som kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Att bo i Hagastaden kommer att innebära både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det angränsande lugnet i Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration behövs ej
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!