Kvarnholmen

Tre Kronors Väg 31 vån 4 av 5

 • 5 495 000 kr
 • 72 kvm
 • 3 RoK
 • 4 110 kr/mån

3:a med två stora terrasser högt upp i huset!

Lyxiga 3a med två stora terrasser på våning 4 av 5. Lägenheten håller ett högt och fritt läge med påkostade materialval och social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostadens generösa terrasser erbjuder sol från morgon till kväll. Terrassen är den perfekta platsen att avnjuta trevliga sommarkvällar på tillsammans med hela familjen eller i goda vänners lag. Barnvänligt område med närheten till natur, lugn och avkoppling. Som boende på ön Kvarnholmen har du aldrig längre än ett par hundra meter till vattnet. Här finns goda kommunikationer i form av buss som enkelt tar dig till Slussen på ca 20 min och färja. Området erbjuder bra service och med den nya gallerian som står klart 2018 har man allt man kan önska i närheten. Kvarnholmen är präglad av närheten till vattnet. Du som flyttar hit har möjlighet att ha en båtplats runt knuten.

Vi hjälper gärna till med privatvisningar, kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Pris

5 495 000 kr

Mäklare

Utsikt från balkong
Planskiss
Kvarnhomen karta
Kvarnholmen översikt
Översiktskarta med markering av bostaden
Kvarnholmen
Ta Sjövägen till exempelvis Östermalm från Kvarnholmen på 20 min
Välkommen till Kvarnholmen
Nackareservatet
Nackaforum
Nacka forum med shopping, mat och nöjen
Tornvillan i Nacka Strand
Populära Restaurang J i Nacka Strand
Himmelsbågen

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
72 kvm
Månadsavgift:
4110 kr
Pris:
5 495 000 kr
Lgh Nr:

02.1401

Våning:
4/5
Byggår:
2017
Område:

Kvarnholmen

Andelstal:
0,82937239 %%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Bageriet 3

Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
4/5
Andelstal

0,82937239 %

Allmän information

Brf Bageriet 3 är ett unikt nybyggnadsprojekt av populära byggbolaget Oscar Properties. På Kvarnholmen i Nacka mitt emot Djurgården, på gränsen mellan stad och skärgård finner du ett av Stockholms lyxigaste projekt, Brf Bageriet 3. Planerad inflytt för projektet är Q4 2017- Q1 2018. Föreningen består av en byggnad med 7 st trappuppgångar. Föreningen kommer innefatta ca 128 bostadsrättslägenheter fördelade på 1-6 RoK total boarea är ca 8483 kvm.

1 RoK : 7st om ca 31 kvm 2 RoK : 53st om ca 39 – 69 kvm 3 RoK : 45st om ca 68 – 107 kvm 4 RoK : 16st om ca 88– 103 kvm 5 RoK : 4st om ca 112 – 115 kvm 6 RoK :1st om ca 142 kvm

Övriga utrymmen

Soprum, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum.

TV/Internet

Fiberanslutning via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet.

Parkering

75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, beräknad kostnad är ca 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det kommer att finnas 9 stycken besöksparkeringar.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Ljus välkomnande hall med plats för avhägning gällande ytterkläder samt en garderob. Säkerhetsdörr finns. Hela bostaden erbjuder ljusa, vitpigmenterade, mattlackade trägolv med slipbar yta av ek. Väggarna är genomgående vitmålade och de fina fönstren har profiler i mörkgråkulör. Fönster mot öster, söder och väster förses med solavskärmning.

Kök

Trivsamt kök i grå kulör med direkt anslutning till bostadens underbara terrass. Perfekt kök för dig som gillar att laga mat. Här finns bra arbetsytor, gott om förvaring samt extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå sten. Ovanför arbetsytorna finns dimbar belysning. Påkostad maskinpark bestående av helintegrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll med facettslipad kant. Köket är förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. Stilren design med matplats för stora middagar med möjlighet till långbord vid festliga tillställningar. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör detta till ett kök att trivas i.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Rummet erbjuder stora sociala ytor och ett fint ljusinsläpp. Via vardagsrummet finns utgång till den härliga terrassen i söderläge.

Terrass & balkong

Unik bostad med utgång till bostadens underbara terrass via bostadens vardagsrum. Bostadens generösa terrass erbjuder trevlig eftermiddagssol. Terrassen är den perfekta platsen att avnjuta trevliga sommarkvällar tillsammans med hela familjen eller i goda vänners lag. Den trevliga balkongen finns i anslutning till köket. Här kan man njuta av soliga förmiddagar.

Sovrum 1 & 2

Bostaden har 2 stora sovrum med med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Badrum

Stort och fräscht badrum i ljust utförande med mosaikgolv i matt, varmvit kulör med vitt rektangulärt kakel på väggarna. Väggar ovan kakel och innertak målas i gråblå kulör. Badrummet erbjuder elburen komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare, specialtillverkad spegel, tvättställ, handdukstork, wc samt duschplats med specialritad glasvägg med ram i kromat utförande. Lyxigt badrum utöver det vanliga med dimbar belysning.

Förråd

Till bostaden hör ett förråd.

Övrigt

Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 110 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme, varmvatten, digital TV, IP-telefoni samt internet

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Byggnaderna på Kvarnholmens kaj är de första du möter när du anländer till Stockholm via sjövägen. Från Kvarnholmen har du utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och ända ut till Vaxholm. Kvarnholmen omges av Saltsjön på norra sidan och Svindersviken på södra sidan.

  Kvarnholmen är en expansiv stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård. Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt med plan för 2500 nya bostäder, 3000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser.

  Området erbjuder bra service mitt på ön, byggs ett stort centrum med livsmedel och annan närservice – från butiker, restauranger till tandläkare. Det nya centrumet beräknas stå färdigt till 2018. I närheten finns populära köpcentrumen Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som erbjuder flertalet butiker, restauranger, bio, gym etc.

  Med buss tar du dig på ca 20 minuter till Centrala Stockholm, Slussen. Kvarnholmen får nattbuss från 10 december 2017. Det är SL:s linje 93, som hittills gått i nattrafik mellan Slussen och Henriksdalsberget, som nu ska förlängas till Kvarnholmen och Jarlaberg. Förändringen görs för att man vill ge Kvarnholmen och Finnboda nattrafik.Den 10 december börjar SL:s nya tidtabeller gälla.Läs mer om förändringarna i kollektivtrafiken hos SLL.

  Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet.

  Vid lugna och skyddade Svindersviken kommer en ny småbåtshamn att skapas. Här kommer gäster att kunna lägga till och som boende har du möjlighet till egen båtplats nära hemmet.I takt med att Kvarnholmen färdigställs och nya boende flyttar in kommer det att finnas utrymme för en mängd marina aktiviteter runt om på Kvarnholmen så som kajakuthyrning, seglarskola och bad. Det kommer att dröja några år innan småbåtshamnen öppnar. I väntan på det har vi skapat nya båtplatser vid Kvarnholmens nordvästra udde som vi anförtrott Hästholmens Båtsällskap. Som boende kan du redan idag anmäla ditt intresse direkt till dem. Se länk ”Båtplats” i annons för att anmäla intresse.

  Snabbfakta: Inflyttning 2012–2027 3 500 bostäder 7 500 boende 1 000 arbetsplatser Grundskola för 700 elever Centrum med närservice Restauranger och kaféer Kultur- och eventverksamhet på norra kajen Nya kajer och gästhamn med möjlighet till egen båtplats 10 minuter med buss till Slussen 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan 3 minuter till Nacka forum via nya högbron Strandpromenad runt Kvarnholmen och till Slussen

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!