Kvarnholmen

Tre kronors väg 4

 • 5 295 000 kr
 • 85 kvm
 • 3.5 RoK
 • 4 604 kr/mån

Sjöglimt och balkong i väst!

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet med generös balkong om ca 13 kvm med sjöglimt i härligt västläge! Fina, genomtänkta materialval som tillsammans bilder ett harmoniskt hem. Ordentliga sovrum och öppet mellan kök och vardagsrum. Köket erbjuder ordentliga arbetsytor med många fönster att titta ut genom. Bli först att flytta in i ett modernt boende på en plats med en stark historia av industri och nyskapande.

*Garage under husen som enkelt nås med hissen.

 • Med den ständiga närheten till natur, lugn och avkoppling, som boende på ön har du aldrig längre än ett par hundra meter till vattnet. Här finns goda kommunikationer i form av buss som enkelt tar dig till Slussen på ca 20 min.

 • På Kvarnholmen hittar du också det mesta du kan önska av ett besök i stan, med både butiker och restauranger. I öns gamla Spisbrödsfabrik kommer en minigalleria att ta plats, så du behöver inte lämna Kvarnholmen för dina vardagsärenden. En skön mix av bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, skola, kultur och rekreation.

Pris

5 295 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
3.5 RoK varav 2 sovrum
Boarea:
85 kvm
Månadsavgift:
4604 kr
Pris:
5 295 000 kr
Lgh Nr:

20701

Våning:
-3/10
Byggår:
2017
Område:

Kvarnholmen

Andelstal:
2,21672%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Tre Kronors Backe

Byggår

2017

Hiss
Ja
Våning
-3/10
Andelstal

2,21672%

Allmän information

Tre Kronors Backe rymmer 47 lägenheter om 2-5 rok fördelade i två huskroppar. Lägenheterna har öppna ytor mellan kök och vardagsrum, väl tilltänkta lösningar och gedigna materialval. Alla lägenheter får balkong eller terrass, vissa får dubbla balkonger eller balkong och terrass. Här bor du i ett avskilt läge på Kvarnholmen men med många bekvämligheter. Bussen tar dig in till Slussen på ca 10 min, eller varför inte välja sjövägen och pendelbåten med slutdestination Nybrokajen? För den som väljer bilen finns garage under husen som enkelt nås med hissen.

Kvarnholmen är halvön som erbjuder ett spännande och sjönära boende. Här bor du i en ny stadsdel i historisk miljö och med skärgårdsnatur runt knuten. Området är under utveckling och förutom nya bostäder planeras restauranger, skolor och ett närcentrum med bla matbutik och bageri. Broförbindelsen till Nacka är öppen för trafik sedan juni 2016 och gör det enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Entré

Välkomnande entré med plats för avhängning samt förvaring i den generösa klädkammaren. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger gediget trägolv.

Sovrum 1

Stort sovrum som inrymmer både dubbelsäng samt övrigt möblemang. Förvaring av kläder i garderob och plats för säng och passande inredning. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger ljust trägolv från Tarkett.

Kök

Stilfullt kök från Vedum. Köksluckor i varmgrå färg (Se bifogad broschyr för illustration). Ovan den väl tilltagna arbetsytan i grå granitsten sitter snyggt stänkskydd. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, inbyggd diskmaskin samt inbyggd fläkt från Franke med rostfri front. Samtliga vitvaror utom fläkten från Siemens. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger ljust trägolv från Tarkett.

Vardagsrum

Underbart vardagsrum som karaktäriseras av stora fönsterpartier med utsikt över både inloppet, Stockholm samt Svindersvik. Öppet mellan kök och vardagsrum. Här ryms soffgrupp modell större samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen med den fantastiska utsikten.

Sovrum 2

Stort sovrum som inrymmer både dubbelsäng samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i skjutdörrsgarderob. Underbart ljust insläpp från stort fönsterparti. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger ljust trägolv från Tarkett.

Badrum

Kakel och klinker i grå ton. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finner man en arbetsyta i vit laminat. Badrummet är i övrigt utrustat med dusch, handdukstork, tvättställ, vägghängd wc, spegel samt golvvärme.

Balkong

Balkong med utsikt över både inloppet, Stockholm samt Svindersvik. Underbart sydväst läge där man kan njuta av underbar sol under dagen samt vackra solnedgångar på kvällar. Balkongen är väl tilltagen och ca 13 kvadratmeter stor. Moderna och stilrena glasräcken runt balkongen.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 604 kr/mån

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Kvarnholmen är en helt ny stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård. Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt med plan för 2500 nya bostäder, 3000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Området erbjuder bra service mitt på ön, byggs ett stort centrum med livsmedel och annan närservice – från butiker, restauranger till tandläkare. Det nya centrumet beräknas stå färdigt till 2018. I närheten finns populära köpcentrumen Nacka Forum och Sickla Köpkvarter som erbjuder flertalet butiker, restauranger, bio, gym etc.

  Kommunikationer

  Med buss tar du dig på ca 20 minuter till Centrala Stockholm, Slussen. Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet.

 • Allmänt

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!