Vendelsö

Vendelsö skolväg 19, 3tr

 • 1 795 000 kr
 • 63 kvm
 • 2 RoK
 • 3 621 kr/mån

Fräsch 2:a helt utan insyn med balkong i söder!

Ljus välplanerad tvåa högt upp i huset med genomgående fräscha materialval och balkong i bästa söderläge. Hela bostaden har varsamt totalrenoverats 2014-2015. Här finns nytt stilsäkert kök i vitt utförande, stort badrum med vattenfallsdusch och tvättmaskin, vacker 3-stavs parkett som snyggt flyter i hela bostaden samt genomgående vitmålade väggar. Här bor du perfekt helt fritt från insyn i populär förening med bra ekonomi och låg månadsavgift. Närhet till goda kommunikationer och vacker natur och populärt grönområde precis runt knuten.

Måste ses, välkommen på visning!

Visning

 • Söndag 21/10 kl 12:00-12:30Välkommen på visning!
 • Måndag 22/10 kl 17:30-18:00Välkommen på visning!

Pris

1 795 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav sovrum
Boarea:
63 kvm
Månadsavgift:
3621 kr
Pris:
1 795 000 kr
Lgh Nr:

163

Våning:
3/4
Byggår:
1971
Område:

Vendelsö

Andelstal:
0,54512%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Folkparken

Bildades
2010
Byggår

1971

Hiss
Ja
Våning
3/4
Andelstal

0,54512

Andelstal avgift

0,54630

Allmän information

Brf Folkparken består av 208st bostadslägenheter och 5st kommersiella lokaler fördelade på tio bostadshus som består av fyra våningsplan och ett källarplan. Hiss finns i samtliga fastigheter. Föreningen bildades 2010 och är klassad som äkta. Fastigheten är uppförd 1971-74. Bostadsarealen uppgår till 14 593m², lokalarealen till 556m². Tomten innehas med äganderätt och omfattar en area om 33691m². Det finns inte några avgiftsändringar inplanerade, avstämt med styrelsen 2018-09-25.

Renoveringar

2011 Stamspolning, ventilationsrengöring, renovering av tvättstuga, byte av låssystem allmänna utrymmen. 2012/2013 Renovering av fastigheternas samtliga fönster. 2016 Radonmätning genomförd med godkänt resultat. 2016 Stamspolning. 2017 OVK-besiktning: Godkänd.

Planerade renoveringar

Balkonger ska renoveras inom ca 2 år. Grundsocklar ska renoveras snarast. Tvättstugan skall få nya fönster och panel. Taket på 3 hus skall renoveras. Samt asfaltering av alla ytor.

Övriga utrymmen

Inom föreningen finns tvättstuga i separat byggnad i det fristående huset mellan Vendelsö Skolväg 5 och 13. Tvättstugan renoverades hösten 2011, då byttes även alla maskiner.

Föreningen har separata sopkärl för hushållssopor och matavfall. Hushållssopor slängs i väl försluten påse och matavfall i försluten påse ifrån SRV avsedd för ändamålet. Matavfallspåsar finns att hämta i soprummen. Rapportera till felanmälan eller styrelsen när matavfallspåsarna är slut/börjar ta slut. Inom området finns speciella kärl för glas, metall, wellpapp, pappersavfall och batterier, placerad på vändplanen på övre delen av parkeringen.

TV/Internet

Bredbandsanslutning och kabel tv erbjuds genom ComHem eller Bredbandsbolaget.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall

Direkt till vänster om entrén finns plats för ytterkläder. Hallen erbjuder gott om förvaring i form av två garderober och en stor klädkammare. Hela bostaden har genomgående ek parkettgolv 3-stav och vitmålade väggar.

Kök

Modernt kök från 2014 med påkostade detaljer. Det stilrena köket har en tidlös design, med vita luckor och rostfria handtag. Perfekt kök för dig som gillar att laga mat, här finns mycket förvaring i form av utdragslådor med smart förvaringssystem och bra arbetsbelysning. Bänkskivan består av massiv ek och stänkskyddet är svarta kakelplattor. Köket har hög maskinell utrustning som varmluftsugn, induktionshäll kolfilterfläkt samt diskmaskin och kyl/frys. Alla vitvaror är i rostfritt av Siemens. Trivsamt kök med matplats för 4-6 personer intill fönster med utsikt över närliggande fotbollsplan. Lugnt rofyllt kök för den glada hemmakocken.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till trivsam balkong i bästa söderläge. Här kan man njuta av solen hela dagen långt inpå kvällen. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer enkelt större soffgrupp med tillhörande möblemang.

Sovrum

Rofyllt master-bedroom helt fritt från insyn med gott om utrymme för dubbelsäng samt arbetshörna.

Badrum

Stilrent badrum från 2015. Väggarna är vitt kaklade och på golvet finns svart klinker med komfortvärme. Badrummet är mycket snyggt. Här finns duschhörna, med skärmvägg i klarglas, vattenfallsdusch, kommod med utdragbara lådor, spegel , wc, tvättmaskin och gott om förvaring.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 621 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  Inkl. väme & vatten

  Hushållsel
  150 kr/månad
  Hemförsäkring
  211 kr/månad
  Summa driftskostnader
  361 kr/månad
  Personer i hushållet
  2

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!