Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17, vån 4

 • 3 800 000 kr
 • 62 kvm
 • 2 RoK
 • 3 365 kr/mån

Rymlig 2:a med hotellkänsla!

Välkommen upp till våning 4 där du blir först att flytta in till denna fantastiska 2:a på 62 kvm! Bostaden karakteriseras av sina många fönster, öppen planlösning och balkong mot innergården. Väggarna är ljusgrå väggar och fin ekparkett pryder golvet.

Här är boendet för dig som värdesätter ett socialt liv. Som medlem i föreningen får du bland annat nyttja den gemensamma takterrassen och dess härliga atmosfär. Från bostaden är det alltid nära till trevliga restauranger och sköna caféer på samma gata. Cykelverkstad och butiker runt hörnet. Skola inom gångavstånd.

 • Tillträde 7 mars 2019.
 • Bostaden säljs på ritning.
 • Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Pamela Aguilar vid frågor: 0761101006 eller pamela@grandfast.se.

Pris

3 800 000 kr

Mäklare

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
62 kvm
Månadsavgift:
3365 kr
Pris:
3 800 000 kr
Lgh Nr:

08042

Våning:
4/10
Byggår:
2018
Område:

Hammarby Sjöstad

Andelstal:
0,358%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf The Village Sthlm

Bildades
2014
Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
4/10
Andelstal

0,358

Allmän information

Brf The Village Sthlm består av totalt 226 lägenheter och 9 lokaler belägna på adresserna Heliosgatan 10A-B, 12A-D, 14A-B, 16A-C, 18A-C, Heliosgången 2-4 och Virkesvägen 11-17, 11A, 13A, 15A, 17A-C och 19A-D. Bebyggelsen utgörs av en huskropp formad som ett lamellhus. Byggnaden består av 10 trapphus samt ett townhouse.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme och Bergvärme. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Övriga utrymmen

En gemensam takterrass. Trevlig grön innergård med odlingsmöjligheter. Cykelförråd med tillhörande servicestation. Miljörum samt sopsug för hushållssopor.

TV/Internet

Triple play bredband och Ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Triple play grundutbud kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Parkering

Brf The Village Sthlm 1 har 131st garegeplatser och 12st MC-platser med en hyra om ca 1800 kr/ mån respektive 600kr/mån. Kontakta föreningen för att ställa dig i kö.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Hall:

Funktionell hall med klinker på golv i direkt anslutning till entrén som sedan går över till mattlackad ekparkett (Kährs) och målade väggar i ljusgrå ton som fortsätter in i lägenheten. Här finns plats för avhängning i både garderob, kapphylla, linneskåp och städskåp. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum:

Från hallen når du det stora vardagsrummet där det finns gott om plats för soffgrupp, medieförvaring och TV. Utgång till balkongen och ingång till sovrum. Öppet mot kök.

Kök:

Stilfullt kök från Vedum med med mycket förvaring i de många skåpluckorna i vitt som bryts av den vackra bänkskivan i sandfärgad stenimitation (Mykonos laminat). Köket är utrustat med K/F (vit), diskmaskin (helintegrerad), spishäll, ugn (vit), fläkt och diskho och mikrovågsugn (vit). All maskinell utrustning finns för ett bekvämt boende. Vitvaror från Siemens. Matplats intill fönster. Öppet mot vardagsrum.

Sovrum:

Rogivande sovrum med plats för säng, passande inredning och på plats kommer finnas skjutdörrsgarderob längs kortsidan.

Badrum:

Rymligt och fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt, matt kakel och grå klinker på golv. Utrustat med dusch, wc, handfat med praktisk kommod, handdukstork och egen kombitvättmaskin.

Övrigt:

Till lägenheten hör ett separat förråd.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 365 kr/mån
  Beskrivning mån.avg.

  I avgiften ingår värme och kallvatten.

  Hushållsel
  200 kr/månad
  Varmvatten
  200 kr/månad
  TV/bredband/tele
  205 kr/månad
  Summa driftskostnader
  605 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Hammarby Sjöstad är en naturlig fortsättning på Stockholm innerstad och Södermalm. Hammarby Sjöstad tillhör sedan 1 januari 2007 organisatoriskt Södermalms stadsdelsförvaltning. Södermalm har idag ca 100 000 invånare. Stadsdelen Södermalm består av de gamla stadsdelsförvaltningarna Maria-Gamla Stan och Katarina-Sofia där Hammarby Sjöstad förut ingick.

  Hammarby Sjöstad präglas av innerstadskänsla, samt närheten till vatten och grönområden. När Sjöstaden är fullt utbyggd kommer här att finnas 11 500 lägenheter för ca 26 000 invånare.

  I Hammarby Sjöstad finns allt man kan önska, med butiker, bageri, banker, caféer och flera trevliga och bra restauranger. Närheten till vatten överallt ger en härlig känsla, varför inte ha båten här! Båtplatserna i området förvaltas av Stockholms stads idrottsförvaltning. Dessutom kan man vintertid åka skidor i Hammarbybacken.

  Mysiga Lumaparken runt hörnet. Nära till shopping i Ringen eller Sickla köpkvarter och bad vid Sicklasjön. Inom cykelavstånd finns även Nackareservatet och Hellasgården för rekreation, bad bastubad, löpning och skridskoåkning.

  Goda kommunikationer med tvärbanan och buss. Buss 71 trafikerar Slussen, buss 74 trafikerar Sickla köpkvarter alternativt Mariatorget på Södermalm. Till Södermalm kan du även ta färjan M/S Lotten kostnadsfritt, som går med 20-minutersintervall och 10-minutersintervall i rusningstrafik. Sommartid går även M/S Emelie som trafikerar Hammarby Sjöstad till Djurgården och Nybroviken.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd
 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!