Visättra Ängar- Huddinge

Visättra Backe 4D, vån 3

 • 1 850 000 kr
 • 55 kvm
 • 2 RoK
 • 3 224 kr/mån

Gavel 2:a med balkong!

Ljus gavel-2:a med fönster i tre väderstreck! Här erbjuds du ett boende med allt du behöver för en bekväm vardag. Stor, härlig balkong i perfekt sydvästligt läge med utsikt över ett vackert naturskyddsområde och vy över takåsar. Här erbjuds du insynsfritt och soligt läge för både utemöbler och blomkrukor. En perfekt plats för samvaro med vänner och familj varma sommardagar. Snart kan denna bostad bli din så missa inte visningarna! Varmt välkommen!

Pris

 • Aktuellt bud: 1 870 000 kr Klicka för budhistorik
  # Datum Bud
  2 mån 13 maj 17:09 1 870 000 kr
  1 mån 13 maj 12:50 1 860 000 kr
  2 mån 13 maj 09:26 1 850 000 kr
  1 tor 9 maj 16:15 1 800 000 kr
  1 tis 7 maj 15:39 1 700 000 kr

Mäklare

Underbar balkong i sydvästläge

Balkong

Vardagsrum

Från vardagsrum mot kök

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka möte

Fint gavelläge ger mycket ljus i lägenheten

Matplats intill fönster

Sovrum

Hall

Badrum

Underbart läge!

Välkommen till Visättra Backe!

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
55 kvm
Enligt Bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
3224 kr
Pris:
1 850 000 kr
Lgh Nr:

B23SG

Våning:
3/4
Byggår:
2015
Område:

Visättra Ängar- Huddinge

Andelstal:
0,0167300

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf BoKlok Solhöjden

Byggår

2015

Hiss
Ja
Våning
3/4
Andelstal

0,0167300

Andelstal avgift

0,0167300

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Föreningen registrerades hos bolagsverket 2013 och består av tre flerbostadshus med 48 lägenheter. Föreningen är belägen på Kvarnängsvägen 8 och Visättra backe 2-6.

Övriga utrymmen

Varje trappuppgång har ett barnvagnsrum/cykelförråd. Utöver det finns det även ett miljörum.

TV/Internet

Föreningen har Comhem som leverantör.

Parkering

Alla lägenheter har sin egna parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. El till parkeringsplatsen tillkommer.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Praktisk hall med ljusa väggar och snyggt, ljust eklaminat som fortsätter in i övriga bostaden (utom våtutrymme). I anslutning till hallen finns en garderob och inomhusförråd för ytterligare förvaring.

Kök

Snyggt kök med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Här finns städskåp, högskåp, induktionshäll, ugn, fläkt med belysning, K/F i vitt utförande och en diskmaskin. Belysning ovan arbetsbänk och massvis med förvaring bakom vita skåpsluckor. Öppet mot kök. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusflöde in i köket.

Vardagsrum

Luftigt och ljust vardagsrum som är öppet mot köket. Från vardagsrummet når du balkongen och sovrummet. Här finns plats för soffgrupp, TV, fåtölj och annan inredning efter smak.

Sovrum

Ljust och luftigt sovrum med väggar i ljus kulör. Här finns plats för dubbelsäng och passande möblemang. Två garderober för maximal förvaring står för ditt förfogande.

Badrum

Stort badrum med stora ytor. Utrustat med badkar, wc, handfat, kommod. På golvet ligger grå plastmatta och väggarna är kaklade i vitt. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt skåp för maximal förvaring!

Balkong

Stor balkong som blir som ett extra rum om somrarna! Möblera med utemöbler och gör till din egna oas med blomkrukor och odlingar!

Kostnader

Beskrivning av kostnader
Månadsavgift
3 224 kr/mån
Beskrivning mån.avg.

Värme, vatten, p-plats och BR-tillägg. Obligatoriskt tillägg:
221,67 kr för kabel-TV

Hushållsel
500 kr/månad
Hemförsäkring
188 kr/månad
Summa driftskostnader
688 kr/månad
Personer i hushållet
3

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrigt

Detaljinformation
 • Område
  Område

  Från bostaden tar du dig lika snabbt in till city som till skog och mark. Härifrån kan du promenera till Flemingsbergs tågstation på några minuter, och bussen in till Huddinge centrum har du precis utanför dörren. Naturen finns alltid inom räckhåll och du har gott om utomhusaktiviteter att välja på. Allt från fotboll, skidor och beachvolley till hockey, vandring och löpturer. För de minsta finns flera förskolor, och Visättraskolan har klasser från F–6. Kommunen satsar stort på rörelse bland barn och unga. Under året byggs en naturlekplats, och Visättra Sporthall gör det lätt för unga att idrotta. Både inomhus och utomhus.

 • Köparinfo

  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt kostnadsfria möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.

Kul att du vill träffa oss på Grand! Vi är erfarna mäklare som erbjuder en modern, personlig och prisvärd mäklartjänst. Hos oss betalar ni t.ex. inte för dyra tidningsannonser som egentligen bara är reklam för mäklarföretagen. Istället har vi valt att lägga tyngdpunkten av marknadsföringen på bl.a. Hemnet och sociala medier där köparna faktiskt hittas idag. I dessa tider erbjuder vi även professionell videofilm av era bostäder.  Boka ditt kostnadsfria möte här!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Boka
Möte