Gustavsbergs Hamn

Wilhelm Kåges gata 9, 5 tr

 • 2 495 000 kr
 • 65.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 987 kr/mån

Ljus 2:a högst upp i huset med stor balkong i söderläge

Högst upp i huset ligger denna trevliga och ljusa 2:a med stora sällskapsytor och balkong i härligt söderläge. Bostaden präglas av funktionalitet och erbjuder stora ytor över en välplanerad planlösning med gott om förvaring. Här finns ett stilfullt kök av hög kvalitet med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva samt en naturlig matplats invid fönstret för flera sittande gäster. Väl tilltaget vardagsrum, ett stort sovrum med inbyggda garderober, modernt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare förvaring i flera anslutande garderobsenheter. Till bostaden hör ett vindsförråd som enkelt nås med hiss och det finns även möjlighet att hyra en garageplats.

Denna bostad passar perfekt för dig som söker ett mycket bekvämt och modernt boende med närhet till kommunikationer, natur och Gustavsbergs mysiga hamnområde. Närområdet erbjuder förutom affärer, restauranger och en mysig småbåtshamn ett utbrett kommunikationsnät av bussar som snabbt tar dig till slussen och cityterminalen på ca 30 min.

Vi hjälper gärna till med privatvisningar, kontakta ansvarig mäklare.

Visning

 • Tisdag 21/05 kl 17:00-17:30Välkommen - Anmäl dig på 070 575 33 13

Pris

2 495 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
65.5 kvm
Månadsavgift:
3987 kr
Pris:
2 495 000 kr
Lgh Nr:

11142

Våning:
5/5
Byggår:
2018
Område:

Gustavsbergs Hamn

Andelstal:
0,99808%%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Domino i Gustavsberg

Bildades
2015
Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
5/5
Andelstal

0,99808%

Andelstal insats

0,99808%

Andelstal avgift

0,99752%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Bostadsrätssföreningen Brf Domino i Gustavsberg registrerades 2015 och består av fem st fristående hus med totalt 111 st lägenheter fördelade om 1-4 rok.

Byggnaden

Fastighetsbeteckning Gustavsberg 1:491

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme med vattenburet system med radiatorer. Mekanisk frånluftsventelation med värmeåtervinning i frånluftsvärmepump. Friskluftsintag under fönster med förvärmning av friskluften genom radiatorer alternativt friskluftsventil i vägg.

Övriga utrymmen

Tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg har man en gemensamhetsanläggning med en stor fin gård, gräsytor, planteringar, boulebana, uteplatser och cykelställ. På gården finns 2 mindre gårdshus med nedgång till garaget med trappa eller hiss. I trapphuset till garaget finns även cykelrum.

Lägenhetsförråd finns på vindsplanet och nås med hiss. Barnvagnsförråd finns på vinden.

TV/Internet

Fibernät via ComHem.

Parkering

På gården finns 2 mindre hus med nedgång till garaget med trappa eller hiss. Föreningen har 64 garageplatser (kötid förekommer) Parkeringsplats kostar 750 kr/mån.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Rymlig och funktionell hall med kapphylla, städskåp och en garderob. Fina, vitmålade väggar och golv av vitlaserad ekparkett som fortsätter in i övriga rum.

KÖK

Smakfullt kök med ljusa skåpsnickerier, stänkskydd av vitt kakel och mörk arbetsbänk. Gott om förvaring och trivsam matplats invid fönstret för flera personer. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys, ugn och micro. Vitvarorna är rostfria.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med delvis öppen kommunikation till köket skapar ljus och rymd. Här finns gott om plats att umgås och bjuda hem familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet når ni den trivsamma balkongen mot innergården i fint solläge.

Sovrum

Rofyllt sovrum med två stora fönster och plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i inbyggda garderober samt extra garderobsförvaring i anslutande hall.

Badrum

Stilrent duschrum med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv med komfortvärme . Modern duschvägg i glas. Tvättställ i vitt med lådor och infälld spegel ovan. Torktumlare och tvättmaskin med arbetsbänk och gott om förvaring i överskåp.

Balkong

Möblerbar balkong med trevlig utsikt mot innergården i trevligt solläge. En perfekt plats at bjuda in vännerna på en fika eller njuta av en cocktail innan middagen.

Förråd

Till bostaden hör ett vindsförråd (nås med hiss)

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 987 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband (100/100), TV (bas) & telefoni.

  Avgiftsändringar

  Finns inga beslut om avgiftsförändringar, föreningen följer ekonomisk plan.

  Hushållsel
  220 kr/månad
  Hemförsäkring
  250 kr/månad
  Summa driftskostnader
  470 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  443 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  Brf Domino ligger i Gustavsbergs charmiga hamnkvarter med närhet till trevliga restauranger, caféer och butiker. Gustavsberg har en lång och spännande historia och myllrar nu med konst, kultur, design, hantverk och kreativa verksamheter. I de gamla fabriks-byggnaderna finns flera konstateljéer och inte långt härifrån ligger den internationellt uppmärksammade konsthallen Artipelag.

  I området kommer det snart att anläggas en stor park med olika tema etapper där Blå blomparken blir närmsta granne till föreningen och kommer ha ett blått tema. Parken kommer vara kvarterets centrum och gå som ett parkstråk genom hela porslinskvarteren där platser för lek och vila kommer att varvas med aktiviteter för olika åldrar.

  En kort promenad från hamnen ligger Gustavsbergs centrum som erbjuder ett brett utbud av service med banker, frisörer, restauranger, systembolag, bageri, bowling och livsmedelsbutik. För dig som gillar att träna finns lokala gym, utegym, motionsspår samt Ekvallens idrottsplats och Gustavsbergsbadet. Besök gärna kommunens hemsida för mer information, www.varmdo.se.

  Kommunikationer

  Gustavsberg har ett väl utbrett kommunikationsnät av bussar, ett flertal direktbussar samt nattbussar tar dig snabbt till slussen och cityterminalen. Bra cykelvägar finns hela vägen in till Stockholm city för den som hellre vill ta cykeln.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Nyproduktion

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!