Gustavsbergs Hamn

Wilhelm Kåges gata 9, 5 tr

 • 2 650 000 kr
 • 65.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 987 kr/mån

Stor 2:a högt upp i huset med balkong i söderläge!

Stor och välplanerad 2:a i högst upp i huset med balkong i härligt söderläge. Påkostade materialval och stora fönster i två väderstreck som skänker fint naturligt ljus till hela bostaden. Rymlig balkong i soligt söderläge med fin utsikt över den påkostade innergården och expansiva porslinskvarteren. Bostaden präglas av funktionalitet och är både modern och tidlös med ett stilfullt Marbodalkök av hög kvalitet med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva, väl tilltaget vardagsrum samt gott om förvaringsmöjligheter i flera garderobsenheter. Denna bostad är nyproducerad i toppskick och passar perfekt för er som söker ett modernt boende med alla bekvämligheter. Möjlighet att hyra garageplats finns i föreningens gemensamhetsanläggning som bekvämt nås med hiss eller trappa via innergården. Området erbjuder förutom affärer, restauranger och en mysig småbåtshamn ett utbrett kommunikationsnät av bussar som snabbt tar dig till slussen och cityterminalen på ca 30 min. Unikt boende med närhet till både storstad, hav och skärgårdens öar.

Missa inte denna fantastiska lägenhet! kontakta ansvarig mäklare för visning.

Pris

2 650 000 kr

Mäklare

Fakta

Information om bostaden
Antal Rum:
2 RoK varav 1 sovrum
Boarea:
65.5 kvm
Månadsavgift:
3987 kr
Pris:
2 650 000 kr
Lgh Nr:

11142

Våning:
5 tr/5
Byggår:
2018
Område:

Gustavsbergs Hamn

Andelstal:
0,0099800%

Dokument

Ladda ner och läs dessa

Föreningen

Fakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen
Namn

Brf Domino i Gustavsberg

Bildades
2015
Byggår

2018

Hiss
Ja
Våning
5 tr/5
Andelstal

0,0099800

Andelstal insats

0,99808%

Andelstal avgift

0,99752%

Markägare
Föreningen äger marken
Allmän information

Bostadsrätssföreningen Brf Domino i Gustavsberg registrerades 2015 och har förvärvat fastigheten Gustavsberg 1:491. På fastigheten har det uppförts en fristående byggnad med 111 lägenheter i bostadsrättsform samt ett tillhörande garage. Fastigheten har adresserna Wilhellm Kåges gata 1,3,5,7 och 9.

Byggnaden

Byggnadens grund är pålad eller direkt anlagd på berg. Husgrund av betongbalkar med mellanliggande isolering och radonduk. Stome av prefabrucerade moduler av trä. Fasad av puts och kakel vid entreér.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme med vattenburet system med radiatorer. Mekanisk frånluftsventelation med värmeåtervinning i frånluftsvärmepump. Friskluftsintag under fönster med förvärmning av friskluften genom radiatorer alternativt friskluftsventil i vägg.

Övriga utrymmen

I föreningen finns det ett källsorteringsrum som ingår i gemensamhetsanläggningen tillsammans med Brf Sailor. Lägenhetsförråd finns på vindsplanet. Cykelförråd finns på innergården och i de två gårdshusen. Barnvagnsförråd finns på vinden.

TV/Internet

Fibernät via com hem.

Parkering

Garaget är en del av en gemensamhetsanläggning och omfattar då ett garaget med totalt 144 platser vara av föreningens del 64 platser placerade under innergården.

Rum

Bostaden disponeras enligt följande

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Rymlig och funktionell hall med kapphylla, städskåp och en garderob. Fina, vitmålade väggar och golv av vitlaserad ekparkett som fortsätter in i övriga rum.

Vardagsrum/Kök

Vardagsrum och kök med öppen planlösning och utgång till den rymliga balkongen. Vita skåpsnickerier från stilsäkra Marbodal, stänkskydd av vitt kakel och arbetsbänk i mörk laminat ger fin kontrast. Fullt utrustat kök med inbyggnadsugn, , induktionshäll, micro samt integrerad diskmaskin. Vitvaror och fläktkåpa i rostfritt utförande. Samtliga vitvaror från Cylinda. Genomgående vitmålade väggar varav ena väggen i vardagsrumsdelen är förstärkt för vägghängd-tv. På golvet ligger ett sömlöst golv av vitlaserad ekparkett.

Sovrum

Rofyllt sovrum med två stora fönster och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och golv bestående av vitlaserad ekparkett. Gott om förvaring i inbyggda garderober samt extra garderobsförvaring i anslutande hall.

Badrum

Stilrent duschrum med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv med komfortvärme . Modern duschvägg i glas. Tvättställ i vitt med lådor från Ifö med infälld spegel ovan. Torktumlare och tvättmaskin från Cylinda samt gott om förvaring i överskåp.

Balkong

Möblerbar balkong med trevlig utsikt mot den påkostade innergården och porslinskvarteren. En perfekt plats at bjuda in vännerna på en fika eller njuta av en cocktail innan middagen.

Förråd

Separat vindsförråd tillhör lägenheten om ca 3 kvm.

Övrigt

Detaljinformation
 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 987 kr/mån
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband (100/100), TV (bas) & telefoni.

  Avgiftsändringar

  Finns inga beslut om avgiftsförändringar, föreningen följer ekonomisk plan.

  Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  443 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område
  Område

  I det nya området porslinskvarteren har det anrika industrikvarteren omvandlats till ett nytt och expansivt område med mycket stadsliv & friluftsliv. Till området kommer det att anläggas en stor park med olika tema etapper där Blå blomparken blir närmsta granne till föreningen och kommer ha ett blått tema. Parken kommer vara kvarterets centrum och gå som ett parkstråk genom hela porslinskvarteren där platser för lek och vila kommer att varvas med aktiviteter för olika åldrar. Gustavsberg kännetecknas av närheten till natur, hav och skog samtidigt som du når Stockholms storstadspuls på endast 30 minuter. Här finns härliga promenadstråk och lummiga grönområden för både avkoppling och aktiviteter. Njut av uteserveringarna i hamen eller varför inte ta båten ut i skärgården. En tur till Siggesta gård eller ett museibesök i kosthallen Artipelag är tips på trevliga utflykter.

  Gustavsbergs centrum erbjuder banker, frisörer, systembolag, bageri, bowling och livsmedelsbutik. Bussterminalen ligger i centrum men närmsta busshållsplats ligger ett stenkast från ytterdörren. Vidare finns Ekvallens idrottsplats, Gustavsbergsbadet, Gustavsbergs Ryttarsällskap samt Ingarö, Värmdö och Nacka Golfklubb för den som vill aktivera sig. Flera bra skolor och förskolor ligger i och runt omkring Gustavsberg. Besök gärna kommunens hemsida för mer information, www.varmdo.se.

  Kommunikationer

  Gustavsberg har ett väl utbrett kommunikationsnät av bussar, ett flertal direktbussar samt nattbussar tar dig snabbt till slussen och cityterminalen. Bra cykelvägar finns hela vägen in till Stockholm city för den som hellre vill ta cykeln.

 • Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Nyproduktion

 • Köparinformation
  Vi på Grand Fastighetsförmedling använder oss oftast av den vanligaste formen av budgivning, så kallad öppen budgivning. Köparen har möjlighet att ta del av budlistan vid kontraktsskrivningen. Vi vill påminna om att säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren själv bestämmer när, till vem, för vilket pris och hur försäljningen ska ske. Grand Fastighetsförmedling vill även informera om köparens omfattande undersökningsplikt och uppmana till att noggrant kontrollera bostadens och utrustningens/inventariernas skick samt att kontrollera angiven boarea då avvikelse kan föreligga bl.a. på grund av olikheter i använda äldre/nuvarande mätregler. Objektsbeskrivningen ska ses som en orientering över bostaden. Vi erbjuder samtliga spekulanter beräkning av boendekostnaderna. Kontakta ansvarig mäklare för uppförande och genomgång av en sådan kalkyl. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/
Grev Turegatan 30
114 38 STOCKHOLM
Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och
skicka så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Funderar du på att sälja?
Boka ditt möte här.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!